موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال فوری دارم
ببخشین من می خوام به مسئول برگزاری کنگره بگم این دعوت نامه ایی که برای من فرستاده رو بفرسته خودش به سفارت ، یعنی به ایمیل سفارت
من واسه 4 نوامبر وقت دارم ایروان ، کسی می دونه ایمیلشون رو ؟
4 تا ایمیل تو سایت زده کدومه؟
consyerevan@state.gov (for general inquiries and questions about non-immigrant visas)
IVYerevan@state.gov (for immigrant visa and adoption-related inquiries)
IranIVYerevan@state.gov (for Iranian citizen’s immigrant visa inquiries)
ACSYerevan@state.gov (for inquiries related to American Citizen Service
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-01 ساعت 12:00)meisamg1362 نوشته: میبینم که کسی دیگه نمیره ایروان
فک کنم من فقط انتخاب کردم ارمنستان رو . افیسر میبینه فقط ما هستیم. ویزا یه ضرب رو میده خیال خودش رو راحت میکنه.
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من پانزده روز دیگه میرم..................
کیس نامبر:$$$1
تاریخ رویت قبولی:1 می
تعداد نفرات کیس:1 نفر
کنسولگری: ایروان
تاریخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
با این وضعیت احتمالاً تو اوج سرما باید بریم مصاحبه...
2015 ایروان-مصاحبه هفته اول فوریه-آخرین آپدیت1 اکتبر 2015 !!!
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
بچه ها توجه داشته باشید که ایروان مردمش به سختی انگلیسی بلدن و خیابوناش هم راهنمای انگلیسی نداره ، ترکیه هم همینطور بود ، ایران مغازه دارا هم به وان تو ثری فور بلدن ، ترکا اصلا بلد نبودن
یکی از دوستای من سال گذشته ایروان مصاجبه داشت و الان هم امریکاست ،میگفت واسه مدت خونه ارزونه فقط به گرمایشش باید توجه کنید
واسه همتون آرزوی موفقیت میکنم ،
راسی یه قطره نفازولین هم ببرید واسه آبریزش بینیه ،
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-05 ساعت 09:47)aliaz91 نوشته: دوستان من الان ارمنستان هستم ، ديروز صبح دمه سفارت واقعا به معناي واقعي سرد بود
منفي ٢ درجه
شبا منفي ٣ ٤ هم ميشه
تا ميتونين لباس بپوشين )
اقا گزارش سفر فراموش نشه امسال انگاری خیلی ارمنستانی ها کم هستند و اطلاعات مصاحبه رفته ها خیلی ذیقیمته
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
یعنی کسی نیست که رفته باشه امسال ارمنستان و گزارش سفر رو بنویسه؟!!!!!!!! لطفا دوستانی که رفتند اطلاعات بدن
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
به لینک سفرنامه من تو امضام میتونین مراجعه کنین. امیدوارم مفید باشه.
شاد باشین.
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2014-11-24 ساعت 17:41)tishtrya نوشته: سلام به همه دوستان من 15 دسامبر مصاحبه دارم .می خوام زمینی برم با ماشین خودم.
به سلامتی موفق باشید لطفا بعد از سفر سفرنامه یادتون نره
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال