موضوعها: 0
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی خیلی عجیبه که عزیزانی که در اکتبر و نوامبر مطاحبه داشته اند هیچکدام خبری از کلیر شدنشان نیست. حداقل یکی از این دوستان کلیر بشن ما حالشو ببریم. وصف العشق نصف العشق
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان دفت کردید اگر شرایط منتظران کلیر جوری بود که یک ضرب میگرفتن ( مدرک تحصیلی بدون حساسیت - شغل ترجیحا بیکار - سربازی نرفته و ... ) اونوقت احتمالا آفیسر حال میکرد از روی امتیاز بندی سیستم مهاجرتی استرالیا بهمون ویزا بده ( مدرک جزو لیست مشاغل مشخص - سابقه کار حداقل 5 سال ...... )
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
از بچه هاي ما هيشكي كلير نشد؟!
اينهمه ذوق كردم اپديت و ديدم كه!!!
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!
[/php]
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان واسه ي من امروز از آنكارا ايميل اومد كه پروسه ي ap تمام شده و تا 26 فوريه براي گرفتن ويزا مهلت داريم ولي تو آپديتاي امشب كيس من نبود
آيا ممكنه كه كيس من توي اين سايت نياد و فقط با ايميل منو مطلع كنند؟
Case number:3**
Ds260:19may
Second update:15 august
Interview:2oct
Embassy:ankara
Clear:30 jan
Visa:16 feb
Ca,los angeles
First enterance:17 march
Social card:after 30 days
Green card:after 45 days
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-31 ساعت 00:53)h.mina93 نوشته: دوستان واسه ي من امروز از آنكارا ايميل اومد كه پروسه ي ap تمام شده و تا 26 فوريه براي گرفتن ويزا مهلت داريم ولي تو آپديتاي امشب كيس من نبود
آيا ممكنه كه كيس من توي اين سايت نياد و فقط با ايميل منو مطلع كنند؟
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بالاخره یه هورا کشیدیم ما
كيس نامبر**٣٣
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
[/php]
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من الان برام یه ایمیل اومده که پروسه کلیرم کامل شده و بزودی اسمم رو سایت اعلام میشه و تا 26 فوریه باید برای ویزا اقدام کنم. الان دو تا سوال دارم ازتون یکی اینکه چقدر طول میکشه تا اسمم رو تو سایت اعلام کنن میتونم برای هفته دیگه بلیط بخرم یا منتظر بشم تو سایت اسممو بزنن. سوال دوم اینکه من احتمالن نمیتونم تا فروردین وارد امریکا بشم که ایجوری مدیکالمم اکسپایر میشه اونجا باید برای مدیکال مجدد اقدام کنم اول باید برم دوباره مدیکال بعد برم سفارت پاسپورتمو بدم کلن چه جوریه؟ خیلی گیجم الان.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-31 ساعت 01:03)soroush81 نوشته: سلام دوستان من الان برام یه ایمیل اومده که پروسه کلیرم کامل شده و بزودی اسمم رو سایت اعلام میشه و تا 26 فوریه باید برای ویزا اقدام کنم. الان دو تا سوال دارم ازتون یکی اینکه چقدر طول میکشه تا اسمم رو تو سایت اعلام کنن میتونم برای هفته دیگه بلیط بخرم یا منتظر بشم تو سایت اسممو بزنن. سوال دوم اینکه من احتمالن نمیتونم تا فروردین وارد آمریکا بشم که ایجوری مدیکالمم اکسپایر میشه اونجا باید برای مدیکال مجدد اقدام کنم اول باید برم دوباره مدیکال بعد برم سفارت پاسپورتمو بدم کلن چه جوریه؟ خیلی گیجم الان.
سرووووش جان مبارک داداش
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چه شب خوبییییییییییییی
كيس نامبر**٣٣
[/php]
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-31 ساعت 01:03)soroush81 نوشته: سلام دوستان من الان برام یه ایمیل اومده که پروسه کلیرم کامل شده و بزودی اسمم رو سایت اعلام میشه و تا 26 فوریه باید برای ویزا اقدام کنم. الان دو تا سوال دارم ازتون یکی اینکه چقدر طول میکشه تا اسمم رو تو سایت اعلام کنن میتونم برای هفته دیگه بلیط بخرم یا منتظر بشم تو سایت اسممو بزنن. سوال دوم اینکه من احتمالن نمیتونم تا فروردین وارد آمریکا بشم که ایجوری مدیکالمم اکسپایر میشه اونجا باید برای مدیکال مجدد اقدام کنم اول باید برم دوباره مدیکال بعد برم سفارت پاسپورتمو بدم کلن چه جوریه؟ خیلی گیجم الان.
اولا تبريك ، ميشه لطفا متن ايميلي كه براتون اومده رو بنويسيد و امروز چه ساعتي اين ايميل رو دريافت كرديد و از كجا ؟ آنكارا يا كي سي سي ؟ يا ؟
مصاحبه : Nov 014
تعداد نفرات : 3
وضعیت : کلرینس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه چند روز پیش پرسیدم ولی کسی جواب من رو نداد، برای پیگیری مصاحبه تماس تلفنی بیشتر جواب میداد تا میل. از دوستان کسی تلفنی پیگیری کرده یا شماره ای داره که بتونم تلفنی وضعیت کلیرنس رو پیگیری کرد، متشکرم
مصاحبه:نیمه اول دسامبر آنکارا. افراد کیس: 3 نفر. برنده اصلی: خانمم. دریافت ویزا:همسر و فرزند یکضرب و خودم در آپریل
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
مصاحبه : Nov 014
تعداد نفرات : 3
وضعیت : کلرینس
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
برای ما هم همین ایمیل اومده الان رفتم فرودگاه مهراباد بلیط گرفتم برای یکشنبه صبح