موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوست بسیار گرامی sce در طول این دوره بارها لایک کردن شما رو برای کلیه دوستان شاهد بودم که حاکی ازهمدردی وتایید وهمراهی بود.نمیدونم الان در چه وضعیتی هستید فقط امیدوارم سلامت و شاداب باشید و از لطف شما ممنونم.چه حالت عجیب و دوست داشتنیه با فردی هیچگونه آشنایی ظاهری نداری ولی تپش قلبی و روحی هماهنگی داری.
باز مانده از لاتاری 2015
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تورو خدا همینجوری نذارید برید،یس اند یس جان شما یه کاری بکنید.
یه آمار کلی ازآنکارا و ابوظبی مثل اونی که آقا ابراهیم زحمت کشیدند و در مورد ایروان نوشتند بدید برای ما 2016 ای ها
و حدود کیس نامبرهایی که توی اپ موندند و ویزا نگرفتند
با تشکر از همه شما عزیزان
به حق تعالی میسپارمتون
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
میفهمم چقدر خرج کردید وبد تر از اون استرس تحمل کردید راستش ته دلم احساس عدم نتیجه داشتم اما شما ها هم تا حد امکان زحمت خودتون رو کشیدید فدای سرتون تنتون سالم خدا میدونه از دوستای نزدیکم همین دیشب از کانادا برگشت ایران باور کنید زن شوهر بسیار زحمتکشی هم هستند اما ۲ چیز کلافشون کرده بود ۱- سرما ۲-برداخت های مالیت و عدم پیدا کردن شغل مناسب وچیزی حدود ۴۰ میلیون خرج کرده بودن که بقول خدشون اگر ۴۰ تومن تو بانک توایران میذاشتیم ماهی ۸۰۰ سودم میگرفتیم.........
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
اینم امضای کامل من
کیس نامبر: **2015AS73
ارسال فرم های اولیه: 25 می 2015 (1سال 25 روز بعد از دریافت نامه قبولی)
دریافت نامه دوم: 22 جولای 2015
تاریخ مصاحبه: 2 سپتامبر 2015
سفارت: آنکارا
س ر ب ا ز: نی... ان...
بازمانده
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-05 ساعت 00:57)farrokh33 نوشته: (2015-10-04 ساعت 21:48)elmira esteghbal نوشته: (2015-10-04 ساعت 20:18)tamana2016 نوشته: انكارا دوستان خبري نيست؟
خبراي خوبي نيست دوست عزيز به جز دو يا سه كيس همه دست خالي بر گشتيم[emoji17]
سلام دوست عزیز لطفا راجع به اون دویا سه کیسی که فرمودید اطلاع رسانی کنید آیا اونها هم مثل شما بدون کلیری پاسپورتاشون رو دادن سفارت وبعد از 30 سپتامبر ویزا گرفتن ؟ممنون از پاسختون
خیر. در زوز 30 سپتامبر آپدیت واقعی داشتن وارد سفارت شدن و سفارت بهشون اعلام کرد کلیر شدین همون روز ایشود شدن ولی ویزاهاشونا بعد از 30 سپتامبر گرفتن.
کیس نامبر: **2015AS73
ارسال فرم های اولیه: 25 می 2015 (1سال 25 روز بعد از دریافت نامه قبولی)
دریافت نامه دوم: 22 جولای 2015
تاریخ مصاحبه: 2 سپتامبر 2015
سفارت: آنکارا
س ر ب ا ز: نی... ان...
بازمانده
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آنكارا....كسي از جناب فرجادفر خبر داره؟؟؟؟؟ پاسشو بلاخره گرفت؟؟؟
رتبه:
139
0 تشکر در 0 ارسال
چی شده که این تاپیک هنوز قفل نشده؟!!
برای دوستانی که ویزا بهشون نرسید، متاسفم.?
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز درسته که ناراحتی ما هم میفهمیم وخدا میدونه ناراحتیم چرا که هر کیسی که کلییر نشه برای ما ها هم میتونه در آینده نزدیک به وقوع بیانجامه اما حداقل برای شما با کیس نامبر عالیت بیشترین احتمال دیر فرستادن فرمتون بوده و باور کنید 1 راهنمایی اشتباه میتونه برای هر فردی که پستتون رو میخونه هزینه غیر قابل جبرانی بده از جمله که در آینده ایی بسیار نزدیک تمامی کارت های خدمت باید از نوع جدید بشه که مطمئنن سفارت ها هم در جریان هستند و کسی کارت قدیمی جعلی ببره واقعا تابلوی......
دوما مطمئنن در کارت های جدید که دارای شماره (کد الکترونیکی)میباشد خیلی راحت از2 ساله دیگه با اون کد از سایت نظام وظیفه میشه استعلام گرفت که همین الان هم مبادی خروجی کشور این کارو میکنن مثل همین الان کد ملی که سایت ثبت احوال تشریف ببرید و کدتون رو بدید به ملیت و سال تولد و نام پدر رو میده
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
من که مخالفت نکردم نظرات خودمو گفتم الا سند or رو ولی خوب چون پسر خوبی هستی اشکال نداره سندش مال شما :*
مهرداد جان برو سایت نظام وظیفه رو بخون یه زمانی میشد با کد ملی و سریال شناسنامه بری توش و همه چیز رو در بیاری که بچه های دانشجویی امریکا ایمیل میزدن بهشون که بابا درستش کنید این لامصب رو!
منظور من هم از تحقیق عزیزم همین حرف شما و دیگران هست بزرگوار که تصمیم گیری کنند.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
والا آمریکا که این قدر به لحاظ امنیتی براش مهمه همین الان برو گوگل سرچ کن نام سربازای جنگ عراق یا هر جای دیگرو تا فیها خالدونشونم میده ....ایران که ؟؟؟؟ وظیفه هم هست اصلان نمیشه روش حساب کرد به هر حال همه احتمال هست اما مبادی خروجی با یقین میگم همین الان میتونن استعلام بگیرن بازم هرکس مختاره
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت