موضوعها: 0
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-18 ساعت 07:59)shervin4d نوشته: با اجازه مدیران و عزیزان با سابقه و فعال دوست دارم با توجه به تجربه های 2013 و 2014 به عزیزانی که شماره کیسشون بالاتر از 5000 هست و سربازی رفتن یا شغل دولتی دارن و احتمال کلیرنس دارند پیشنهاد کنم حتما در لاتاری 2016 هم شرکت کنند تا شانسشون بیشتر باشه انشالا. امیدوارم عزیزان این مورد رو به عنوان انرژی منفی تلقی نکنید و فقط کمی واقع گراتر با لاتاری برخورد کنید. برنده شدن به معنای ویزای قطعی نیست. عزیزانی که سربازی رفتند حتما کلیرنس خواهند داشت و استثتایی هم وجود نداره. شغل دولتی هم در بیشتر موارد مشمول کلیرنس هست. پس دوستانمون شتابزده عمل نکنند و خیلی محتاط با لاتاری برخورد کنید. انشالا که امسال پروسه کلیرنس سریع تر انجام بشه و روی ماه تک تکتون رو اینجا ببینم. بنده حقیر هم در ساکرامنتوی کالیفرنیا هستم هر اطلاعاتی از اینجا خواستید و اگر تصمیم داشتید اینجا بیاید قدمتون به چشم من هست و هرکاری بتونم براتون انجام میدم. به امید دیدار همتون. شاد باشید و بی غم
دوست گرامی
غیر از سال 2014 که معلوم نیست چرا چنین شد, آمارهای سال های قبل حاکی از دریافت ویزا توسط حدود 60 درصد ایرانیها شده , از طرفی براساس جدول ذیل که مربوط به سال 2013 است تا رقم حدود 7000 هزار تقریبا به یک مقدار ثابت افرادی داشتیم که نتوانستند ویزا بگیرند, ولی از 7000 به بالا کمی افزایش می یابد
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ایا کسی که 2015 برنده شده و اکتبر می خواد بره مصاحبه می تونه 2016 هم شرکت کنه مشکلی براش از نظر پروسه کلیرنس یا اداری پیش نمی یادش می تونه شرکت کنه؟
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-27 ساعت 01:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-27 ساعت 03:13 توسط bidad.)
با سلام
ضمن احترام به پیشکسوت ها و بقیه که میگن زندگیتونو تغییر ندین
ولی من برخلاف نظر همه میخوام زندگیمو تغییر بدم
حتما دنبال کار میرم چه دولتی چه غیر دولتی ( اونایی که از کارشون استعفا میدن ، نمیدونم فازشون چیه )
حتما روی زبان انگلیسی کار میکنم( خیلی بیشتر از قبل )
کلا هر چیزی که باعث ارتقای سطح زندگی من در اینجا بشه رو انجام میدم. به نظرم وقتی نتونم اینجا زندگی خوبی درست کنم اونجا هم شاید نتونم.
در پایان هرچی می خواد بشه بزار بشه. هرچه پیش آید خوش آید
با این جمله هم موافقم که نباید به هیشکی بگیم که لاتاری بردیم. من اوایل اشتباه کردمو گفتم و الان دارم یه جورایی از اشتباهمو ضربه می خورم. خود این جمله یه بار سنگین واسه آدمه.
در پایان اونی میشه که خدا می خواد( حداقل واسه بعضی چیزای احتمالی این جمله رو قبول کنیم. )
با تشکر از مهاجرسرایی ها که تو این مدت خیلی چیزا ازشون یاد گرفتیم.
AS2015008xxx رویت قبولی : چندروز بعد اعلام نتایج پر کردن فرم : march مصاحبه :---- ویزا : کی داده کی گرفته مقصد : ایرواین کالیفرنیا یا دالاس یا شیکاگو یا سالت لیک سیتی یوتا یا به احتمال زیاد کند خودمون .
اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده...!!!
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
من که از همین الان با توجه به اینکه اکتبر مصاحبه دارم خوشبینانه ترین حالت برای گرفتن ویزا برج دو هستش ،
من تصمیم گرفتم از ایران مهاجرت کنم ،اگه این شد ،،هوووورا نشد هم یه جای دیگه روی این کره گل گلیه قل قلی میریم و زندگی رو ادامه میدم.
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
[quota]
من این رو خوندم، ولی هنوز متوجه نشدم که اپ دیت رو چطوری چک میکنن...
[/quote]
وقتی زمان مصاحبه شما مشخص شد و سایت ceac کیس شما رو بشناسه.
زمانی که در قسمت check status visa شماره کیس خود را وارد کنید و پنجره مربوط به پرونده شما باز بشود دو تا تاریخ وجود دارد که تاریخ اول نشان دهنده زمان باز شدن پرونده شما و زمان دوم مربوط به اپ شما هست
شما روزی دوبار سایت رو چک میکنید اگر صبح چک کردید و بعدظهر تاریخ عوض شده بود یعنی سفارت بر روی پرونده شما کار کرده و اگر بعدظهر چک کردن و صبح تغییر کرده بود یعنی از ان طرف های نیلگون روی پرونده شما کار شده
البته این تغییرات به هیچ عنوان قابل تحلیل نیستند و نمیشه روشون حساب کرد.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ي دوستاي گل مهاجرسرا ، مرسي از انرژي هاي خوبي كه ميدين .. دوستان يه سوال داشتم . من ١٠ نوامبر مصاحبه دارم كيس نامبرم هم پايينه ، ايا احتمال اين هست كه ويزاي يكضرب بهم بدن ، اينو بخاطر زود بودن مصاحبم ميپرسم و اينكه تا اون موقع هنوز تو سال ٢٠١٤ ايم ، ايا اين موضوع تاثيري توي كليرنس خوردن داره ؟ پيشاپيش ممنونم از جواباتون (قلب)
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
ببخشيد يه دانشجوي سربازي نرفته، چطور پاسپورت داره؟! افراد زيادي از فاميلامون شرايط شما رو دارند ولي پاسپورت ندارند، راهنماييم كنيد كه بهشون بگم.ممنونم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤