موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همگی. من و همسرم امروز پاسپورتهای مزین به ویزا را گرفتیم .خیلی لحظه هیجان انگیز ی هست امیدوارم که نصیب همه دوستان بشود .شاد و سربلند باشید[emoji2] [emoji562] [emoji631] [emoji571]
شماره کیس$$31 تعداد افراد 2نفر مصاحبه نیمه اول دسامبر سفارت انکارا سربازی ارتش کیلرنس اپ دیتها :12 دسامبر و 16دسامبر 20 فوریه 25و 26 و 30و 31مارچ
1آپریل3اپریل
کلیر 3اپریل ایشود 9اپریل مقصد ایالت واشنگتن ورود به امریکا17سپتامبر2015شهر کرکلند ایالت واشنگتن
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
توسایت ابوظبی هم مثل سایت آنکارا جایی داره که کیس نامبرهارو اعلام کنه؟
کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبر
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-10 ساعت 18:48)mordad نوشته: یه سوال مهم و نگران کننده خواهش میکنم یکی جواب بده....
کسی هست که از 20 فوریه به بعد دیگه تو سیس آپدیت نداشته باشه؟؟؟ الان نزدیک 2 ماه شده که هیج آپدیتی نشدم
این خیلی نگران کننده شده واسم
تاریخ مصاحبم 10 دسامبر بوده
یکی تحلیل کنه تورو خدا
نگران نباشين. ما هم هستيم. چند ماهه اپديت نشديم. مصاحبمون هم نوامبر بوده. كمتر از يه ماهه ديگه هم ويزاي من و دخترم اكسپاير ميشه ولي همسرم هنوز خبري نيس.
راهي جز انتظار نداريم مرداد عزيز.
كيس نامبر:29xx-رويت قبولي:نيمه مي-نامه دوم: نيمه اكتبر-مصاحبه:نيمه نوامبر-تعداد افراد:٣نفر-وضعيت كليرنس:همسر فرد قبول با شغل دولتي و معافيت خاص سربازي- اپديت :حدودا ٦بار، دقيقشو يادم نيس دو تاي اخر ٢٣اوريل شب و ٢٧اوريل روز. ايميل كلير شدن همسر:٢٩اوريل
"من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک / چرخ بر هم زنم ار غير مرادم گردد"
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
اگه ویزاتون اکسپایر بشه میتونین تمدید کنین؟؟؟
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
تبریک به همهٔ شما،و آرزوی موفقیت
میخواستم چند تا از تجربیاتمو بهتون در قالب پیشنهاد بگم
۱- مهمترین توصیهٔ من اول زبان زبان زبان
۲- اصلا رویا نسازید از آمریکا ، خودتونو حد اقل برای دو سال سختی و زحمت زیاد (که ارزششو داره ) آماده کنید ، اصلا رو هیچ کس حساب نکنید ،از هیچ چیز هم نترسید ، اینجوری خیلی زودتر هم راه میافتید مهاجرسرا بهترین جا برای کسب راهنمایی و اطلاعات هستش
۳- شهرهای کوچیک خیلی بهتره ( هزینهی کم - کار) حتما قبل از اومدن از بچه های مهاجرسرا اطلاعات بگیرید
۴- حداقل ۱۵۰۰۰$ باخودتون بیارید
۵- وسایل خونه رو میتونید از craigslist.org دست دوم تهیه کنید
۶-همچنین کار رو هم میتونید از craigslist.org پیدا کنید
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-10 ساعت 20:44)satan نوشته: اگه ویزاتون اکسپایر بشه میتونین تمدید کنین؟؟؟
نمي دونم، شايد با دوباره مديكال گرفتن بشه؟ مطمين نيستم
كيس نامبر:29xx-رويت قبولي:نيمه مي-نامه دوم: نيمه اكتبر-مصاحبه:نيمه نوامبر-تعداد افراد:٣نفر-وضعيت كليرنس:همسر فرد قبول با شغل دولتي و معافيت خاص سربازي- اپديت :حدودا ٦بار، دقيقشو يادم نيس دو تاي اخر ٢٣اوريل شب و ٢٧اوريل روز. ايميل كلير شدن همسر:٢٩اوريل
"من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک / چرخ بر هم زنم ار غير مرادم گردد"
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-10 ساعت 22:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-10 ساعت 23:16 توسط Radwin.)
دوستان آمار کلیر 10 آپریل آنکارا شامل موارد زیر است:
تعداد کیس کلیر شده 60 کیس که شامل 131 نفر هستند. (عده ای از این کیسها یکنفرشان کلیر شده و بقیه READY هستند و اگر اینها حذف شوند 123 نفر میشوند) (شاید یکسری از افراد خانوار یکضرب گرفته اند و این کلیر فرد باقی مانده است.)
از این تعداد مصاحبه ها به ترتیب زیر است:
نوامبر: 23 کیس
دسامبر: 32 کیس
ژانویه: 4 کیس
فوریه: 1 کیس
اینها نشان میدهد که قطار کلیر تقریبا از نوامبر و دسامبر درحال رد شدن است و به ژانویه و فوریه رسیده است. در ضمن کلیر شدنها اکثرا همان سه چهارماهی است که آفیسرها میگفتند. یک مسئله جالب اینکه کیسهایی که ژانویه و فوریه بودند اکثرا آخرین آپدیتشان نزدیک نبوده و اوایل مارچ بوده است. حالا اگر در این آمار یکی اینور اونر شد به بزرگی خودتان ببخشید، انسان جایزالخطاست.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل