2014-10-18 ساعت 16:39
(2014-10-18 ساعت 15:08)kamran293 نوشته: من اصلا و اصلا برعکس پارسال به هیچ کدوم از دوستام صمیمی ها هم خبر ندادم....اونا هم خیالشون یست...شما هم همینکارو کنید ممنون.
من که هیچ وقت نگفتم

we fight for a better life
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
مهلت ثبت نام لاتاری 2016
|
2014-10-18 ساعت 16:39
(2014-10-18 ساعت 15:08)kamran293 نوشته: من اصلا و اصلا برعکس پارسال به هیچ کدوم از دوستام صمیمی ها هم خبر ندادم....اونا هم خیالشون یست...شما هم همینکارو کنید ممنون. من که هیچ وقت نگفتم ![]() ![]()
we fight for a better life
تشکر کنندگان: hameddjj
2014-10-18 ساعت 16:50
(2014-10-17 ساعت 23:13)greenapple نوشته:Dpi 300 واسه عکس اسکن شده است دستورالعمل رو بخونین لطفا(2014-10-08 ساعت 10:52)parisrose22 نوشته: سلام
خداوندا دستهايم خالي است ودلم غرق در آرزوها ,يا به قدرت بيكرانت دستانم را توانا گردان يا دلم را ازآرزوهاي دست نيافتني خالي كن .
[font=Impact]كوروش بزرگ[/font] تشکر کنندگان: hameddjj
2014-10-18 ساعت 17:06
با سلام
دوستان جایی هست تو انجمن که آموزش کامل و دقیق ثبت نام تو لاتاری رو توضیح داده باشه. یادمه سالهای پیش بود ولی پیداش نکردم. ممنون می شم معرفی کنید
2014-10-18 ساعت 17:16
(2014-10-18 ساعت 17:06)islet نوشته: با سلام1-اين دستور العمل سال 2016 http://travel.state.gov/content/dam/visa..._Farsi.pdf 2-اين هم توضيح مراحل به زبان فارسي http://www.mohajersara.com/thread-6438-p...#pid425636
2015/Abu Dhabi
کلیر ![]() ![]() مقصد: کالیفرنیا
2014-10-19 ساعت 14:25
دوستان، اینکه از چه مرور گری برای ثبت نام استفاده کرده باشیم، مهمه؟
یکی از دوستان من اصرار می کنه حتما باید از اینترنت اکسپلورر استفاده بشه وگرنه ثبت نمی شه! آیا حقیقت داره؟ یعنی مثلا من که با فایر فاکس ثبت نام کردم و کانفرم نامبر گرفتم در قرعه کشی شرکت داده نمی شم؟
2014-10-19 ساعت 14:37
(2014-10-19 ساعت 14:25)ghzlsa نوشته: دوستان، اینکه از چه مرور گری برای ثبت نام استفاده کرده باشیم، مهمه؟ مشكلي پيش نمي ياد ولي خودشون اعلام كردن كه با اینترنت اکسپلورر وارد بشيد با اين حال هيچ مشكلي نيست دوست عزيز نگران نباشيد در قرعه كشي هم شركت داده مي شيد
2015/Abu Dhabi
کلیر ![]() ![]() مقصد: کالیفرنیا تشکر کنندگان: ghzlsa
2014-10-19 ساعت 20:12
سلام خدمت دوستان گل مهاجرسرایی
من امروز برای خانومم هم ثبت نام کردم مال خودمو همون اوایل ثبت نام کرده بودم. ایشالله اگه خدا بخواد امسال بیشتر اونایی که قبول بشن مهاجر سرایی باشن
شماره کیس: ????
تاریخ رویت قبولی: ???? کنسولگری: ???? تعداد افراد منظور در کیس : 3 ارسال فرمهای سری اول: ???? کارنت شدن کیس: ????? مصاحبه: ???? دریافت کلیرنس: ???? دریافت ویزا: یک ضرب ورود به آمریکا: ???? دریافت گرین کارت: ???? DV2014=> Has Not Been Selected DV2015=> Has Not Been Selected DV2016=> Has Not Been Selected DV2017=> Has Not Been Selected DV2018=> Has Not Been Selected تشکر کنندگان: Death Angel ، kaamiran ، hameddjj ، 1986mona
2014-10-19 ساعت 20:18
هههه پست قبلیم سیزدهمین ارسال من تو مهاجر سرا بود
نمیدونم باید به فال نیک بگیرمش یا ........ هر چی خدا بخواد همونه الهی به امید تو . راضیم به هر چی که برام رقم میزنی چون همیشه میدونم همیشه بهترین ها رو برا من میخوای ( هم من و هم برای همه بنده هات)
شماره کیس: ????
تاریخ رویت قبولی: ???? کنسولگری: ???? تعداد افراد منظور در کیس : 3 ارسال فرمهای سری اول: ???? کارنت شدن کیس: ????? مصاحبه: ???? دریافت کلیرنس: ???? دریافت ویزا: یک ضرب ورود به آمریکا: ???? دریافت گرین کارت: ???? DV2014=> Has Not Been Selected DV2015=> Has Not Been Selected DV2016=> Has Not Been Selected DV2017=> Has Not Been Selected DV2018=> Has Not Been Selected
2014-10-20 ساعت 09:17
آرزوي موفقيت براي تمام دوستان و عزيزان همراه
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن تشکر کنندگان: arman_ghasr68 ، ofrfar ، dv2016 ، kaamiran ، 1986mona
2014-10-20 ساعت 16:23
(2014-10-19 ساعت 20:18)mrlzdh نوشته: هههه پست قبلیم سیزدهمین ارسال من تو مهاجر سرا بود نگران نباش ما 313 رو هم رد کردیم اتفاق خاصی نیوفتاد ![]() تشکر کنندگان: mrlzdh
خدایا این مهلت کی تموم میشه پس من ثانیه شماری می کنم تا 11 آبان زود برسه و این مهلت تموم بشه آخه نمیدونید چه خبره یک عده فرصت طلب لاشخور کار و کاسبی برای خود راه انداخته اند و هر جا تونسته اند با کاغذ A3 و حتی بنر آگهی با عنوان کار تضمینی, شغل و حقوق ماهیانه بیکاری و حقوق بازنشستگی با شرکت در قرعه کشی گرین کارت آمریکا چسبونده اند و دارند رفتگرهای شهرداری را هم ثبت نام می کنند.کار به جایی رسیده که یک عده در شیراز تبلت به دست کوچه به کوچه مثل رمال ها راه افتاده اند و کارگران مجتمع های ساختمانی را هم سر پایی ثبت نام می کنند.من تعجب نمی کنم اگر بشنوم فلان کافی نت در تهران در عرض این یکماه 10 میلیون تومان از این راه به جیب زده ! فکر کنم با این اوضاع امسال حدود دو سه میلیون نفری از ایران ثبت نام کنند.هر چند حساب احتمالات شانس قبولی را با اعداد و ارقام حساب می کند ولی علم ستاره شناسی به من می گوید اگر تعداد شرکت کننده امسال مثلاً دو میلیون نفر باشد شانس قبولی تو یک به دو میلیون است !!!
![]()
2014-10-21 ساعت 09:06
(2014-10-20 ساعت 23:03)tabim4 نوشته: خدایا این مهلت کی تموم میشه پس من ثانیه شماری می کنم تا 11 آبان زود برسه و این مهلت تموم بشه آخه نمیدونید چه خبره یک عده فرصت طلب لاشخور کار و کاسبی برای خود راه انداخته اند و هر جا تونسته اند با کاغذ A3 و حتی بنر آگهی با عنوان کار تضمینی, شغل و حقوق ماهیانه بیکاری و حقوق بازنشستگی با شرکت در قرعه کشی گرین کارت آمریکا چسبونده اند و دارند رفتگرهای شهرداری را هم ثبت نام می کنند.کار به جایی رسیده که یک عده در شیراز تبلت به دست کوچه به کوچه مثل رمال ها راه افتاده اند و کارگران مجتمع های ساختمانی را هم سر پایی ثبت نام می کنند.من تعجب نمی کنم اگر بشنوم فلان کافی نت در تهران در عرض این یکماه 10 میلیون تومان از این راه به جیب زده ! فکر کنم با این اوضاع امسال حدود دو سه میلیون نفری از ایران ثبت نام کنند.هر چند حساب احتمالات شانس قبولی را با اعداد و ارقام حساب می کند ولی علم ستاره شناسی به من می گوید اگر تعداد شرکت کننده امسال مثلاً دو میلیون نفر باشد شانس قبولی تو یک به دو میلیون است !!! بعضی وقتها با خودم میگم واقعاً حیف ما که با داشتن بیشتر از 10.000 صفحه اطلاعات تخصصی راجع به مهاجرت و تقریباً همه جور آمادگی ذهنی و ... موفق نشیم بریم ; اونوقت یه عده چلغوز (بلانسبت برندگان مهاجرسرا!) برن مصاحبه و یکضرب هم ویزا بگیرن / وقتی هم که وارد خاک امریکا میشن در مواجهه با اولین سوال افسر ، جواب میدن I am a windows !!!! |