موضوعها: 13
رتبه:
95
3 تشکر در 0 ارسال
اگر ایشون دیپلم 12 ساله داره و حتما 12 ساله میتونه ثبت نام کنه
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر . مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون بابت پاسخ دوستان... گفتم اگه مشکل داره سنش رو بیشتر بزنم بعد قبولی بگم اشتباه شد.. حالا که مشکلی نیست خدارو شکر...
ثبت نام انجام شد...ممنون دوستان.. خودمم که اولین روزا ثبت نام کرده بودم..
به امید پیروزی ..پیپ پیپ هوووراااااا
رتبه:
180
421 تشکر در 142 ارسال
نه انصافا خدایی من موندم یه دختر 18 ساله در صورت قبولی چجوری میخواد گلیم خودشو از آب بکشه بیرون تو یه مملکت غریب/ اطراف خودم چند تا هستند که الکی ثبت نام کردن در جایی که اگه بخوان 100 کیلومتر از خونوادش جداش کنن گریه اش در میاد و واسه یه لقمه غذا اشکش سرازیر میشه
بزرگتر از این قشر آدم براش سخته اوایل مهاجرت دووم بیاره یه دختر 18 ساله که جای خودشو داره
منموندم ملت چه فکری میکنن واللهه
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-26 ساعت 22:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-26 ساعت 22:33 توسط fairy.)
(2014-10-26 ساعت 22:09)ostokhan نوشته: نه انصافا خدایی من موندم یه دختر 18 ساله در صورت قبولی چجوری میخواد گلیم خودشو از آب بکشه بیرون تو یه مملکت غریب/ اطراف خودم چند تا هستند که الکی ثبت نام کردن در جایی که اگه بخوان 100 کیلومتر از خونوادش جداش کنن گریه اش در میاد و واسه یه لقمه غذا اشکش سرازیر میشه
بزرگتر از این قشر آدم براش سخته اوایل مهاجرت دووم بیاره یه دختر 18 ساله که جای خودشو داره
منموندم ملت چه فکری میکنن واللهه
البته بستگی به خودش داره مثلا اگه من بودم می تونستم ولی یکی که می خواد بشینه گریه کنه افسردگی میگیره زود هم بر می گرده
we fight for a better life
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
واسه ثبت نام منظور از zip code و in care of تو لیست چیه? مرسی
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-28 ساعت 01:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-28 ساعت 01:04 توسط Rock.)
(2014-10-28 ساعت 00:26)babisondes نوشته: دوستان سلام
واسه ثبت نام منظور از zip code و in care of تو لیست چیه? مرسی
دوست عزیز، Zip Core مربوط به کدپستی هست. In Care Of هم گزینه ی اختیاری است که لازم نیست بنویسید. اما برای اطلاعتون میگم، این گزینه یعنی شما مثلا در خونه ای یک اطاقی دارید، و صاحبخانه شخص دیگری است. شما توی In Care Of که یعنی برسد به دست ...! اسمتون را میزنید که وقتی نامه به صندوق پستی فرستاده شد، صاحبخانه به شما تحویل دهد.
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
dvlottery.state.gov متاسفانه داونه. در این روزهای باقیمانده چه ساعاتی برای زمان ایران بهتر هست ؟
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-28 ساعت 01:13)Rock نوشته: دوست عزیزم Rainbow21، شما برای طلاق باید گزینه ی آخر، یعنی Legally Separated را بزنید که جدا شده به صورت قانونی هست. گزینه ی Divorced برای کسانی هست که از هم جدا شده اند یا بهتر بگم جدا از هم زندگی میکنند و قانوناَ نیست.
دوست عزیز با اجازه صحبتتون رو اصلاح می کنم چون divorced یعنی طلاق گرفتن و legally seprated یعنی جدا از هم زندگی می کنن به صورت قانونی که ما همچین چیزی تو قانون کشورمون نداریم . پس همون گزینه ی divorced برای دوستانی هست که از همسرشون جدا شدن
we fight for a better life
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ی سوال داشتم .
مادم خیاط هست . دیپلم هم نداره . ولی جایی کار نمیکرده که سابقه کاری داشته باشه . تو خونه کار میکرده . نمیشه به اسم اون هم ثبت نام کنیم ؟