کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-03-21 ساعت 14:35)faryas نوشته:  . توريستى به ايران آمد. ديد عده ای از مردم در مسجد غذا ميخورند، پرسيد: مگر مسجد جاى نماز نيست؟ گفتند: نماز را در دانشگاه تهران ميخوانيم! پرسيد: مگر دانشگاه محل روشنفكران نيست؟ گفتند روشنفكران در زندان هستند! پرسيد: مگر زندان جاى دزدان نيست؟ گفتند: نه دزدان .....

بنا به دلایلی بقیه داستان رو خودتون حدس بزنید ..

دایی الان میان در فروم رو سیمان میگیرن میرن.پست قشنگیه ولی یه سری اینجا نمیپسندن و به مزاجشون خوش نمیاد. آقای بازگشت رو تو چند صفحه قبل دیده بودین که پست گذاشته بود از این مسائل پست نزارید و پست سرش مدیر اومد.
الانم میترسیم تو این 45 روز باقیمونده که بیشتر بچه ها به اینجا احتیاج دارن و میان درش بسته بشه/ پس کمی مراعات کنید

میگن اینجا صحبت سی یا 30 ، 2لار و ازدواج نکنید. حالا علتشو خودشون میدونن شاید به این علت که وبسایت ف ی لتر نشه

با تشکر
فرزاد
استخوان
تشکر کنندگان: bestgmx ، puryapurya ، rezijon ، azadeh.mohamad ، msr839
(2015-03-21 ساعت 14:04)aminb نوشته:  
(2015-03-21 ساعت 10:22)pouya007 نوشته:  
(2015-03-21 ساعت 10:11)bijan9 نوشته:  ********سلام به همه*******
اولین پست در اولین صبح سال 1394 رو من میذارم(منظور وقتیه که هوا روشنه!)
دستمم که همه میگن سبکه
هیچی دیگه هممون برنده میشیم 100%
آرزوی موفقیت و رفتن به آرمان شهر های آمریکا برای همه شما عزیزان.

حتما همینطور خواهد بود!
ایشالا سال دیگه تو آمریکا نوروز رو به هم تبریک بگیم!

بچه‌ها سال دیگه بیاید خونه من تو LA بعد سال تحویل میریم تو backyardش یه بساط باربکیو راه میندازیم ماهی کباب میکنیم با سبزی پلو میخوریم
آره واقعا من که بسیار پایه ام ای کاش میشد همه ی اونایی که از طریق لاتری میرن یا حداقل اونایی که تو مهاجرسرا اند بیان و یه گروهی درست کنند و اونجا هم با هم ارتباط داشته باشند....
ولی از آنجا که پارسال بخش های فروم رو می خوندم متوجه شدم افراد الان یعنی وقتی که اینجا هستن اخلاقشون اینجوری یه و به محض اینکه به قول یکی وارد خاک امریکا میشن 180 درجه تغییر فاز می دهند منظورم اینه که من کیم تو کی ای؟! واصلا هیچی به هیچی ......
ای کاش این اخلاق ها از بین ما رخت برببنده.....
ممنون....
ولی ایده ی بسیار خوبی یه امین خان.....
تشکر کنندگان: rezijon ، ostokhan ، msr839 ، aminb ، bijan9
اقای پوریا دقیقا حرفتون درسته، ولی قبول کنید بچه هایی که توی فرم هستن هر کدوم از یه شهر با معیار های رفتاری متفاوت هستند ممکنه از نزدیک رفتارشون متفاوت با خواسته ما باشه،، البته خودم پایه دوستی هستم البته با کسایی که بی شیله و پیله باشن، دوستان تگزاس و سیاتل دستا بالا
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: abas_kashan ، ostokhan ، we are one ، puryapurya ، msr839 ، aminb
(2015-03-21 ساعت 18:18)rezijon نوشته:  اقای پوریا دقیقا حرفتون درسته، ولی قبول کنید بچه هایی که توی فرم هستن هر کدوم از یه شهر با معیار های رفتاری متفاوت هستند ممکنه از نزدیک رفتارشون متفاوت با خواسته ما باشه،، البته خودم پایه دوستی هستم البته با کسایی که بی شیله و پیله باشن، دوستان تگزاس و سیاتل دستا بالا

متاسفانه تعداد معدودی از دوستان (باز هم میگم معدود) ار اعضا مهاجرسرایی انگار صبح میرن از خودشون شکایت میکنن به کلانتری سر کوچشون و غروب میرن پس میگیرن.

از طرز نوشتارشون معلومه انگار ملت بدهکارش هستند و همه باید چاکرش باشند. پیام خصوصی من مملو از پیام این افراد است. کافیه جواب یکی رو دیر بدی میگیرتت زیر بار عنایت که نگو.

خب تو بیرون هرچی هستی باش ولی حداقل اینجا میای اون اخلاقتو بزار کنار.

بازم میگم اکثر بچه های مهاجر سرایی بچه های گلی هستند و من به شخصه دوست دارم باهاشون جه حال و چه در آینده ارتباط بیشتری داشته باشم و اگه خدا خواست و رفتنی شدیم اونجا هم رابطمون رو حفظ کنیم ولی نه با همه افراد مهاجرسرا.چون بعضی ها واقعا با دلی صاف نمیان. البته کسانی که اینجورین خودشون میدونن چجورین و کیا هستن و با بچه های صادق مهاجرسرا نباید مقایسه بشن
تشکر کنندگان: rezijon ، puryapurya ، msr839 ، aminb
خدا نکنه من پام برسه اونور ....من هیچ وقت گذشتمو فراموش نمیکنم همیشه کمک میکنم به کسایی که خواهان پیشرفت هستند ....وقطعا اگه ی زمانی رفتم تجربیات روزانه رو براتون میفرستم...
تشکر کنندگان: ostokhan ، azadeh.mohamad ، puryapurya ، rezijon ، msr839 ، aminb ، kuwait
(2015-03-21 ساعت 18:29)ostokhan نوشته:  
(2015-03-21 ساعت 18:18)rezijon نوشته:  اقای پوریا دقیقا حرفتون درسته، ولی قبول کنید بچه هایی که توی فرم هستن هر کدوم از یه شهر با معیار های رفتاری متفاوت هستند ممکنه از نزدیک رفتارشون متفاوت با خواسته ما باشه،، البته خودم پایه دوستی هستم البته با کسایی که بی شیله و پیله باشن، دوستان تگزاس و سیاتل دستا بالا

متاسفانه تعداد معدودی از دوستان (باز هم میگم معدود) ار اعضا مهاجرسرایی انگار صبح میرن از خودشون شکایت میکنن به کلانتری سر کوچشون و غروب میرن پس میگیرن.

از طرز نوشتارشون معلومه انگار ملت بدهکارش هستند و همه باید چاکرش باشند. پیام خصوصی من مملو از پیام این افراد است. کافیه جواب یکی رو دیر بدی میگیرتت زیر بار عنایت که نگو.

بازم میگم اکثر بچه های مهاجر سرایی بچه های گلی هستند و من به شخصه دوست دارم باهاشون جه حال و چه در آینده ارتباط بیشتری داشته باشم و اگه خدا خواست و رفتنی شدیم اونجا هم رابطمون رو حفظ کنیم ولی نه با همه افراد مهاجرسرا.چون بعضی ها واقعا با دلی صاف نمیان. البته کسانی که اینجورین خودشون میدونن چجورین و کیا هستن و با بچه های صادق مهاجرسرا نباید مقایسه بشن
سالی یه بار برای من پیام بیاد Smile
تشکر کنندگان: ostokhan ، we are one ، rezijon ، puryapurya ، msr839 ، aminb
(2015-03-21 ساعت 18:35)abas_kashan نوشته:  

خیلی خوبه اینطور که. Big Grin

(2015-03-21 ساعت 18:30)faryas نوشته:  خدا نکنه من پام برسه اونور ....من هیچ وقت گذشتمو فراموش نمیکنم همیشه کمک میکنم به کسایی که خواهان پیشرفت هستند ....وقطعا اگه ی زمانی رفتم تجربیات روزانه رو براتون میفرستم...

آورین به شما Big Grin Smile
تشکر کنندگان: abas_kashan ، rezijon ، puryapurya ، msr839 ، aminb
البته بعضی از دوستان هم هستند بهشون پیام میدی و اصلا جوابتو نمیدن!
بعد انتظار دارن رفتار طرف عوض نشه.
خوبه ماشالا اینجا همه تحصیلکرده هستند و به نظرم هیچکس از هیچکس برتر نیست و هدف همه ما توی این تایپیک،برنده شدن هست.
بعضی ها هم هستند که از روی لجبازی های بچه گانه با اینکه مثلا همه از پست یکی تشکر کردند ولی اون تشکر نمیکنه که مثلا بگه من از پستت خوشم نیومد.
شاید هم طرف رو گذاشته توی لیست سیاه که هیچوقت پست های طرف رو نبینه.خدا میدونه.
بهتره از حالا این اخلاق و رفتار ناپسند رو بذاریم کنار و رفیق باشیم Wink
ناسلامتی ماها همه سیتیزن های آینده آمریکا هستیم.
در ضمن من میخوام برم لاس وگاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااس Big Grin
تشکر کنندگان: ostokhan ، abas_kashan ، rezijon ، faryas ، puryapurya ، msr839 ، aminb ، 2taha
(2015-03-21 ساعت 18:35)abas_kashan نوشته:  

اونم ایرانسله Big Grin
تشکر کنندگان: ostokhan ، abas_kashan ، rezijon ، puryapurya ، msr839 ، aminb
سلام
دوستان میدونم برای پیام تبریک عید یکم دیر شده ولی من از دیروز مهمون داشتم...فرصت نکردم..
به هر حال سال نو همتون مبارک،روزها و لحظه هاتون پر از شادی و مخصوصاً سلامتی باشه...
آرزو دارم همتون موفق بشید و بهتری روز ها در سال 94 در انتظارتون باشه...Smile
تشکر کنندگان: ostokhan ، we are one ، abas_kashan ، rezijon ، mona_ir ، faryas ، puryapurya ، msr839 ، aminb
سکوتی که فروم رو گرفته

شبیه آرامستان شهدا آرلینگتون هستش

چنان سوت و کور اینجا/آجیل خورش معلوم شد کیا هستن که اینجا نیستن
تشکر کنندگان: azadeh.mohamad ، we are one ، abas_kashan ، rezijon ، bestgmx ، puryapurya ، msr839 ، aminb ، 2taha
(2015-03-21 ساعت 19:19)ostokhan نوشته:  سکوتی که فروم رو گرفته

شبیه آرامستان شهدا آرلینگتون هستش

چنان سوت و کور اینجا/آجیل خورش معلوم شد کیا هستن که اینجا نیستن

همه الان یا مهمونی هستن یا مسافرتCool
تشکر کنندگان: abas_kashan ، rezijon ، ostokhan ، puryapurya ، msr839 ، aminb ، 2taha
امسال خيلي سوت و كوره فكر كنم قبول نشدن هاشو كذاشتن باي امدن مهاجر سرا تا شانس يك به هزارشون
در كل خرافت هيج بايه علمي و عددي نداره
راستي بهترين شهر براي مايي كه بول ماشين نداريم شيكاكو هست كسي بايه بود من هستم شرق شيكاكو
تشکر کنندگان: rezijon ، bestgmx ، nima2016 ، ostokhan ، puryapurya ، msr839 ، we are one ، aminb
(2015-03-19 ساعت 23:06)DG-AMIR نوشته:  
(2015-03-19 ساعت 22:53)mona_usa نوشته:  بحث رو عوض کنیم بهتره دوستان
کسی مطلبی از مردم شناسی آمریکا پیدا نکرد؟

به ارسال های اقا ارش رجوع کن در اجمن rs323 فکر کنم

ممنون اما متوجه نشدم ! اجمن ؟ Big Grin ببخشيداShy
تشکر کنندگان: rezijon ، ostokhan ، msr839
(2015-03-21 ساعت 19:36)abas_kashan نوشته:  امسال خيلي سوت و كوره فكر كنم قبول نشدن هاشو كذاشتن باي امدن مهاجر سرا تا شانس يك به هزارشون
در كل خرافت هيج بايه علمي و عددي نداره
راستي بهترين شهر براي مايي كه بول ماشين نداريم شيكاكو هست كسي بايه بود من هستم شرق شيكاكو

در مورد شیکاگو شنیدم خیلی باد خیزه همچنین زمستونای سختی داره
و همچنین تعداد سیاه هاش زیاده
(دوستان بحث تبیض نزادی و... نیستا نیاین گیر بدین.فقط جهت اطلاع گفتم)
تشکر کنندگان: ostokhan ، msr839 ، aminb

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان