موضوعها: 0
رتبه:
29
7 تشکر در 1 ارسال
2014-10-17 ساعت 14:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-17 ساعت 14:55 توسط rezijon.)
هادی دقیقا منم همیشه به همین دید بهش نگاه میکنم
پویا پویا جان شما درست میگی. ولی من طرف حرفم اون اقایی گه ازش نقل قول شده بود بودند. و به این راحتیها نمیشه از هیچ جا مطلق خوب گفت یا بد گفت
2017 ؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-17 ساعت 15:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-17 ساعت 15:40 توسط shanks.)
این همه سال از 2009 تا الان کسی نمیومد از لاتاری بگه تبلیغ بکنه تو تلویزیون برنامه براش بزارن اخبار بگه هیچی..!!
حالا همین امثال که ثبت نام کردیم عالم ادم شروع کردن به تبلیغ لاتاری حالا منفی یا مثبت برنامه اموزشی براش گذاشتن نرم افزار درست کردن اخبار میاد میگه این چیزا
خدا بخیر کنه امسال انشاالله اسم همه اونایی واقعا میخوان برن و شرایطش رو دارن در بیاد
رتبه:
29
7 تشکر در 1 ارسال
Shanks خودتون رو ناراحت نکن . به امید خدا اگه خوب باشه برامون برناممون درست میشه. توی این دینا کسی جای دیگری رو تنگ نکرده
2017 ؟
رتبه:
29
7 تشکر در 1 ارسال
2014-10-17 ساعت 17:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-17 ساعت 17:05 توسط rezijon.)
دوستان اگه همزمان برای مهاجرت جای دیگهرو انتخاب کردین بیان اینجا بگین و هم و راهنمایی کنیم..
ما میخوایم واسه استرالیا اقدام کنیم چون طبق تحقیقاتی که کردیم شرایطمون میخوره و همسرم فعلا داره زبان میخونه تا ببینیم چی میشه.. اگه کسی درگیر خوندن زبان هست واسم پیغام بذارین تا همدیگه رو راهنمایی کنیم راستی ما برای ویزای 190 میخوایم اقدام کنیم انشالا
البته هدف ما در اخر امریکاست و از استرالیا به عنوان پل میخوایم در اینده استفاده کنیم
2017 ؟
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-17 ساعت 17:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-17 ساعت 17:14 توسط fairy.)
(2014-10-17 ساعت 17:05)rezijon نوشته: دوستان اگه همزمان برای مهاجرت جای دیگهرو انتخاب کردین بیان اینجا بگین و هم و راهنمایی کنیم..
ما میخوایم واسه استرالیا اقدام کنیم چون طبق تحقیقاتی که کردیم شرایطمون میخوره و همسرم فعلا داره زبان میخونه تا ببینیم چی میشه.. اگه کسی درگیر خوندن زبان هست واسم پیغام بذارین تا همدیگه رو راهنمایی کنیم راستی ما برای ویزای 190 میخوایم اقدام کنیم انشالا
البته هدف ما در اخر آمریکاست و از استرالیا به عنوان پل میخوایم در اینده استفاده کنیم
دوست عزیز امریکا که بهشت نیست من یکی از دوستام عشق امریکا بود ولی وقتی برا تحصیل رفت استرالیا گفت دیگه هیجا نمی رم همینجا عالیه حالا هم که داره کاراشو درست می کنه برا موندن تو استرالیا.
اگه سوالی راجع به زبان دارید به من پیغام بدید راهنماییتون می کنم.
من کانادا رو در نظر دارم برا تحصیل و بعد اقامت الانم دارم کاراشو انجام میدم و تا بهمن وقت دارم
we fight for a better life
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام ي سئوال؟ من ٢٠١٥ برنده شدم. از آنجا كه مي ترسم به هر دليلي جا بمونم. به نظرتون ٢٠١٦ رو مي تونم شركت بكنم؟ يعني مشكلي براي ٢٠١٥ كه قبول شدم پيش نمي آد؟ ممنون ازتون
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-17 ساعت 23:30)1362amin1362 نوشته: دوستان سلام ي سئوال؟ من ٢٠١٥ برنده شدم. از آنجا كه مي ترسم به هر دليلي جا بمونم. به نظرتون ٢٠١٦ رو مي تونم شركت بكنم؟ يعني مشكلي براي ٢٠١٥ كه قبول شدم پيش نمي آد؟ ممنون ازتون
بله می تونید شرکت کنید. مشکلی پیش نمیاد
we fight for a better life
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ثبت نام تا کی وقت داره؟؟تا 10آبانه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من ميكم كه اين تبليغاتي رو كه براي لاتاري راه انداختن و خيلي از دوستان مهاجر سرايي از جمله خود من كه سبب ناراحت شدنم شده تا يه مدتيه ،اين متاسفانه خاصيت بيشتر مردم ايرانه كه هميشه در حاله حول زدن هستن براي جيزي كه اصلا نمدونن كه جي هست اينده اين حول زدن جيه بخاطر همينه كه توي ايران بخاطر يه سركرمي يا قورتي در كردن جولوي همديكه يه عده اي ميان الكي سبت نام ميكنن حالا نه بولشو دارن نه سوادشو و نه موقعيتشو دولت هم مخصوصا اين خبر رو بخش كرد جون كه اونها از اين روحيه مردم خبر دارن كه هر جوري يه موقعيتي رو بهم بريزند دوستان من اميدتون به خدا باشه و تا زماني كه ويزا تو باسبورتتون نخورده زندكيتون رو خراب نكننين من متمعنم امسال كه هيج ولي از سال ديكه اين تب لاتاري كه اي ادمها راه انداختن كمتر ميشه و اميدوارم كه تمام كساني كه ارزوشو و لياقتشو و همجنين موقعيتشو دارن به ا م ري ك ا برسند