کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
دیگه حال و هوای تاپیک حسابی داره آمریکایی (لس آنجلسی) میشه.

[عکس: 98q7bl75qxkf.jpg]
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: faryas ، asher ، msr839 ، puryapurya ، ostokhan ، aminb ، Death ‎Angel
(2015-03-31 ساعت 11:15)faryas نوشته:  
(2015-03-31 ساعت 09:11)faryas نوشته:  دوستان اگه کیس نامبر خیلی بالا باشه ...ایا امکان هست ویزا ندهند ؟ پرودنه می ره تو نوبت برا سال اینده یا کلا این امتیاز میسوزه ؟
کسی نیست جواب بده؟

سلام
بله اگه کلیرنس بخوره احتمال داره بهش ویزا نرسه
و پروندش بسته میشه به قول شما میسوزه
تشکر کنندگان: pouya007 ، faryas ، asher ، msr839 ، puryapurya ، aminb
(2015-03-31 ساعت 11:02)alireza_guitar نوشته:  اونایی که مقصدشون تگزاس>هیوستون هست اعلام آمادگی کنن تا هم سفرانمون رو شناسایی کنیم

جونم تگزاس ، تگزاس باشه شهرش مهم نیست، البته من سه تا شهر رو در نظر دارم ، سن انتونیو، دالاس و هیوستون

الکی مثلا من برنده شدم دارم سر انتخاب شهر چونه میزنم Big Grin

ولی جدا اگه قسمت بشه مقصد اول هیوستون
کیس نامبر : ___________،   سفارت : ___________،   تاریخ مصاحبه :___________،   تاریخ صدور ویزا :_____________،   تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________

بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
تشکر کنندگان: pouya007 ، asher ، kuwait ، msr839 ، puryapurya ، alireza_guitar
بچه ها چون قراره کیس نامبرمون یه عدد خیلی خیلی کوچیک باشه تا شهریور وقت مصاحبه مون میرسه گفتم گفته باشم بعدن نگین نگفتی Big Grin
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: pouya007 ، asher ، kuwait ، msr839 ، puryapurya ، ostokhan ، aminb ، azadeh.mohamad ، bijan9
آقا خبر جدید .... استخان با دوست پنی دوست شد یعنی در حد فابریک . فرزاد کم کم دارم بهت حسودی میکنم
برنده خوش شانس
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، puryapurya ، ostokhan ، kuwait ، hameddjj
(2015-03-31 ساعت 11:34)someonelikeyou نوشته:  بچه ها چون قراره کیس نامبرمون یه عدد خیلی خیلی کوچیک باشه تا شهریور وقت مصاحبه مون میرسه گفتم گفته باشم بعدن نگین نگفتی Big Grin

ایول خوب گفتی باید همه کارامونو جور کنیم که از اونور یه ضرب رو گرفتیم مستقیم بریم بلاد کفر!
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، asher ، msr839 ، puryapurya ، aminb
(2015-03-31 ساعت 11:28)nima2016 نوشته:  
(2015-03-31 ساعت 09:11)faryas نوشته:  دوستان اگه کیس نامبر خیلی بالا باشه ...ایا امکان هست ویزا ندهند ؟ پرودنه می ره تو نوبت برا سال اینده یا کلا این امتیاز میسوزه ؟
کسی نیست جواب بده؟

سلام
حالا اگر قبل از مرحله کلیرنس ...کیس نامبر خیلی بالا باشد هم احتمال تمام شدن ویزا هست ؟ یعنی زمان مصاحبه اول ویزا تمام شود یا کلا قبل از مرحله کلیرنس
تشکر کنندگان: pouya007 ، asher ، msr839 ، puryapurya ، aminb
(2015-03-31 ساعت 11:36)pouya007 نوشته:  
(2015-03-31 ساعت 11:34)someonelikeyou نوشته:  بچه ها چون قراره کیس نامبرمون یه عدد خیلی خیلی کوچیک باشه تا شهریور وقت مصاحبه مون میرسه گفتم گفته باشم بعدن نگین نگفتی Big Grin

ایول خوب گفتی باید همه کارامونو جور کنیم که از اونور یه ضرب رو گرفتیم مستقیم بریم بلاد کفر!

بابا بیخیال کجا با این عجله ، تازه اگه شانس بیاریم برنده بشیم و شانس بیاریم کیس نامبر زیر هزار باشه اولین سری مصاحبه ها طبق تجربه گذشتگان از آبان شروع میشه Big Grin
کیس نامبر : ___________،   سفارت : ___________،   تاریخ مصاحبه :___________،   تاریخ صدور ویزا :_____________،   تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________

بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
تشکر کنندگان: pouya007 ، asher ، msr839 ، puryapurya ، aminb
(2015-03-31 ساعت 11:36)pouya007 نوشته:  

آره من کلی لباس نو خریدم واسه وقتی رسیدم سیاتل
برنده خوش شانس
تشکر کنندگان: pouya007 ، asher ، msr839 ، puryapurya ، ostokhan ، kuwait ، aminb
بچه ها از کی باید شروع کنیم به زدن واکسن ها بعد قبولی ؟ کسی میدونه

Sent from my Lenovo A3000-H
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، puryapurya ، aminb

سلام
حتی اگه کیس نامبرتم 1 باشه مصاحبت از نیمه دوم مهر به بعد میشه

(2015-03-31 ساعت 12:08)almascanada نوشته:  بچه ها از کی باید شروع کنیم به زدن واکسن ها بعد قبولی ؟ کسی میدونه

دو ماه قبل مصاحبه
تشکر کنندگان: pouya007 ، we are one ، msr839 ، puryapurya ، aminb ، azadeh.mohamad
(2015-03-31 ساعت 11:38)faryas نوشته:  
(2015-03-31 ساعت 11:28)nima2016 نوشته:  
کسی نیست جواب بده؟

سلام
حالا اگر قبل از مرحله کلیرنس ...کیس نامبر خیلی بالا باشد هم احتمال تمام شدن ویزا هست ؟ یعنی زمان مصاحبه اول ویزا تمام شود یا کلا قبل از مرحله کلیرنس

نه دیگه
کمتر پیش میاد
وقتی یه ضرب بگیری نهایت دو روز بعدش ویزا تو پاست میخوره
تشکر کنندگان: we are one ، msr839 ، puryapurya ، faryas ، aminb
(2015-03-31 ساعت 12:08)almascanada نوشته:  بچه ها از کی باید شروع کنیم به زدن واکسن ها بعد قبولی ؟ کسی میدونه

بعد از قبولی
بهتره این تاپیک رو مطالعه کنید
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
تشکر کنندگان: pouya007 ، we are one ، msr839 ، puryapurya ، aminb
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2taha، ?!Seattle، azimi1368، kuwait، nima2016، pouya007، 3 کاربر مخفی، 1 مهمان
به دو جيز تكيه نكن غرور و دروغ , ادم با غرور مي تازد و با دروغ مي بازد
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، puryapurya ، aminb
(2015-03-31 ساعت 11:02)alireza_guitar نوشته:  اونایی که مقصدشون تگزاس>هیوستون هست اعلام آمادگی کنن تا هم سفرانمون رو شناسایی کنیم

بزن زنگو
ايشالا بطلبه باهم بريم Smile
می گذرد ...
تشکر کنندگان: puryapurya ، we are one ، alireza_guitar ، مررداد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان