کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
بچه ها قیمت ایالت هارو هم بزارین کجا ارزون و کجا گرونه

Sent from my Lenovo A3000-H
تشکر کنندگان: rezijon ، aminb ، msr839
(2015-03-31 ساعت 20:59)fatima96 نوشته:  دوستان عزیییییییزم مدیر های محترممم من نمیدونم تو چند پست آخرم حرف خوبی زدم یا حرف بدی خخخخ آخه هم رتبه ام بیشتر شده هم اخطار گرفتم یکی به من توضیح بده لطفا

رتبه رو بچه های فروم بهتون دادن (که با توجه به روالی که باب شده زیاد ربطی به حرف خوب یا بد زدن نداره) ولی اخطار رو از طرف مدیرها گرفتین و نشون میده حرف نامربوطی زدین که بسته به اون مقدار درصد اخطارتون فرق میکنه و فقط خودتون میتونید ببینید، اگه اخطار 100% بشه اخراج میشید.
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: fatima96 ، alireza_guitar ، King Eagle ، rezijon ، aminb ، msr839 ، puryapurya
بچه ها چیزی نمونده به اعلام نتایج . نمیدونم این چه حسی هست که با وجودی که میدونیم شانس از نظر ریاضی خیلی پایین هست ولی باز هم هممون امیدوار هستیم . یعنی میشه که بشه ؟
تشکر کنندگان: King Eagle ، abas_kashan ، pouya007 ، rezijon ، aminb ، msr839 ، babak_m ، puryapurya
(2015-03-30 ساعت 17:53)Sam2014 نوشته:  
(2015-03-30 ساعت 17:41)asher نوشته:  راستی دوستان میدونید دوره های فنی حرفه ای در عمه ریکا توسط چه موسسه ای ارایه میشه .برای استرالیا تیف رو که سرچ میکنی کلی اطلاعات بدرد بخور میاد ولی برای عمه ریکا سازمان مشخصی داره عایا؟
درود بر شما
من در ایالت تگزاس یک مقداری جستجو کردم مرجع برگزارکننده امتحان مهارت و صدور مجوز کار یا همون لایسنس اینجاست :
Texas Department of Licensing and Regulation
این هم لینکش : http://www.tdlr.texas.gov/index.htm
در این وب سایت آدرس مدارس و موسساتی که با توجه به رشته مورد نظر شما را تدریس می کنند میشه پیدا کرد . حتماً بقیه ایالت ها هم یک همچین تشکیلاتی دارند .شما یک کنکاشی کنید حتماً به نتیجه می رسید .
امیدوارم مفید واقع بشه .

برای نیویورک هم جستجو کردم از لینک زیر میتونید بهش دسترسی داشته باشید
http://www.dos.ny.gov/licensing/ Smile
پیروز باشید
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
تشکر کنندگان: kuwait ، aminb ، msr839 ، asher ، puryapurya
(2015-03-31 ساعت 21:13)DELPHI5 نوشته:  
(2015-03-30 ساعت 17:53)Sam2014 نوشته:  
(2015-03-30 ساعت 17:41)asher نوشته:  راستی دوستان میدونید دوره های فنی حرفه ای در عمه ریکا توسط چه موسسه ای ارایه میشه .برای استرالیا تیف رو که سرچ میکنی کلی اطلاعات بدرد بخور میاد ولی برای عمه ریکا سازمان مشخصی داره عایا؟
درود بر شما
من در ایالت تگزاس یک مقداری جستجو کردم مرجع برگزارکننده امتحان مهارت و صدور مجوز کار یا همون لایسنس اینجاست :
Texas Department of Licensing and Regulation
این هم لینکش : http://www.tdlr.texas.gov/index.htm
در این وب سایت آدرس مدارس و موسساتی که با توجه به رشته مورد نظر شما را تدریس می کنند میشه پیدا کرد . حتماً بقیه ایالت ها هم یک همچین تشکیلاتی دارند .شما یک کنکاشی کنید حتماً به نتیجه می رسید .
امیدوارم مفید واقع بشه .

برای نیویورک هم جستجو کردم از لینک زیر میتونید بهش دسترسی داشته باشید
http://www.dos.ny.gov/licensing/ Smile
پیروز باشید
داخلش طراحی وب یا برنامه نویس نیست؟!
تشکر کنندگان: roya r ، msr839 ، asher ، puryapurya ، YOUNES
سلام به همه دوستان جدید وقدیمی من که موندم چی بگم نه امید دارم نه بی امید پا در هوام انشالله که همگی شانس بیاریم واسممون باشه تو قبولیا
dar arzoy usa
تشکر کنندگان: nima2016 ، 2taha ، rezijon ، aminb ، msr839 ، asher ، payamshad ، puryapurya
(2015-03-31 ساعت 21:27)roya r نوشته:  سلام به همه دوستان جدید وقدیمی من که موندم چی بگم نه امید دارم نه بی امید پا در هوام انشالله که همگی شانس بیاریم واسممون باشه تو قبولیا

به به سلام رویا خانوم یار قدیـــــــــــــــــــــــــــــــــمی خوش اومدین دوباره صفا اوردین Wink انشاالله امسال با هم میریم یو اس Rolleyes
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: rezijon ، aminb ، msr839 ، asher ، bijan9 ، puryapurya
(2015-03-31 ساعت 21:25)King Eagle نوشته:  
(2015-03-31 ساعت 21:16)fatima96 نوشته:  

(2015-03-31 ساعت 21:09)vahid.vp نوشته:  بچه ها چیزی نمونده به اعلام نتایج . نمیدونم این چه حسی هست که با وجودی که میدونیم شانس از نظر ریاضی خیلی پایین هست ولی باز هم هممون امیدوار هستیم . یعنی میشه که بشه ؟

به به وحید خان آقا یادش بخیر اون عکسایی که در دیار یو اس انداخته بودی مخصوصا اونی که کنار دوتا پلیسا بود Big Grin

آره منم یادمه کینگ ایگل جان اون عکس ولی فکر کنم یه دونه پلیس بود حتی اینم یادمه یکی از بچه ها گیر داده بود به اینکه چرا زیر پات خیسه تو اون عکس خلاصه طرفو پشیمون کردن از عکس گذاشتنBig Grin
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: King Eagle ، rezijon ، msr839 ، asher ، puryapurya
(2015-03-31 ساعت 21:33)nima2016 نوشته:  
(2015-03-31 ساعت 21:05)reyhaneh_h نوشته:  
(2015-03-31 ساعت 20:59)fatima96 نوشته:  دوستان عزیییییییزم مدیر های محترممم من نمیدونم تو چند پست آخرم حرف خوبی زدم یا حرف بدی خخخخ آخه هم رتبه ام بیشتر شده هم اخطار گرفتم یکی به من توضیح بده لطفا

رتبه رو بچه های فروم بهتون دادن (که با توجه به روالی که باب شده زیاد ربطی به حرف خوب یا بد زدن نداره) ولی اخطار رو از طرف مدیرها گرفتین و نشون میده حرف نامربوطی زدین که بسته به اون مقدار درصد اخطارتون فرق میکنه و فقط خودتون میتونید ببینید، اگه اخطار 100% بشه اخراج میشید.

واااااااااااااااااااااااااایییییی نگووووووو من الان اخطارم صد در صد یعنی اخراج شدم؟ یا قرار اخراج بشم آخه من نه حرف بدی زدم نه حرف 30 یا سی زدم نه حرف زشت دادم آخه چرا انقدر یهویی نمیشه مثلا قبلش تو پیام خصوصی تذکر بدن؟ مدیران چرا پاسخگو نیستن؟ خخخ این آقای استخوان این آقای سوم وان لایک یو آقای علی رضا و آقای کینگ ایگل و آقای امین آقای نیما آقای پوریا و مامی و ددی و... شاهدن که من حرف بی مورد نزدم
نگران نباشید بعد یه مدت برش میدارن
واااااااااااااااااااااااااایییییی راست میگین؟
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: rezijon ، puryapurya
(2015-03-31 ساعت 13:22)soroush_th نوشته:  
(2015-03-31 ساعت 13:10)puryapurya نوشته:  راستی لیست مهاجران آپدیت نمیشه .....
کسی وارد نمیکنه مشخصاتشو...
لیست آقای فزاد(استخوان) منظورمه....
وارد کنید همسفرامونو بشناسیم....البته اگه قبول بشیمBig Grin

سلام خدمت همه دوستان . عضو جدید نمیخواید ؟Smile منم تو جمع خودتون بپذیرید لطفا Big Grin این لیست کجاست ؟

خوش اومدید Smile
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
تشکر کنندگان: soroush_th ، rezijon ، asher ، puryapurya
تقدیم به مهاجریای عزیز

[img][عکس: mv5ys7b7s680mbvuh0gn.jpg][/img]

[img][عکس: nnnvjew2090jtmomj8gc.jpg][/img]

[img][عکس: bm91p1znaaruu8k8qte5.jpg][/img]

[img][عکس: znveyfn1rei0c9ypicq2.jpg][/img]

[img][عکس: 6z1821e7h14idoiogm39.jpg][/img]
تشکر کنندگان: nima2016 ، fatima96 ، ostokhan ، 2taha ، DELPHI5 ، rezijon ، Ali_Hunter ، msr839 ، azadeh.mohamad ، hilda60 ، asher ، ziba62ka
(2015-03-31 ساعت 21:37)fatima96 نوشته:  
(2015-03-31 ساعت 21:33)nima2016 نوشته:  
(2015-03-31 ساعت 21:05)reyhaneh_h نوشته:  

واااااااااااااااااااااااااایییییی نگووووووو من الان اخطارم صد در صد یعنی اخراج شدم؟ یا قرار اخراج بشم آخه من نه حرف بدی زدم نه حرف 30 یا سی زدم نه حرف زشت دادم آخه چرا انقدر یهویی نمیشه مثلا قبلش تو پیام خصوصی تذکر بدن؟ مدیران چرا پاسخگو نیستن؟ خخخ این آقای استخوان این آقای سوم وان لایک یو آقای علی رضا و آقای کینگ ایگل و آقای امین آقای نیما آقای پوریا و مامی و ددی و... شاهدن که من حرف بی مورد نزدم
نگران نباشید بعد یه مدت برش میدارن
واااااااااااااااااااااااااایییییی راست میگین؟

اره. یه ماهی صبر کنید
تشکر کنندگان: rezijon ، msr839 ، puryapurya
(2015-03-31 ساعت 21:37)Hadi_20 نوشته:  آره منم یادمه کینگ ایگل جان اون عکس ولی فکر کنم یه دونه پلیس بود حتی اینم یادمه یکی از بچه ها گیر داده بود به اینکه چرا زیر پات خیسه تو اون عکس خلاصه طرفو پشیمون کردن از عکس گذاشتنBig Grin

نه داداش یادمه که دوتا پلیس زوار در رفته لاغررررررررر بودن که تا شونه داداشمون بودن..........اون زیرپای خیسو خوب اومدیBig Grin
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: Hadi_20 ، ostokhan ، msr839 ، vahid.vp ، puryapurya
(2015-03-31 ساعت 21:38)DELPHI5 نوشته:  
(2015-03-31 ساعت 13:22)soroush_th نوشته:  
(2015-03-31 ساعت 13:10)puryapurya نوشته:  راستی لیست مهاجران آپدیت نمیشه .....
کسی وارد نمیکنه مشخصاتشو...
لیست آقای فزاد(استخوان) منظورمه....
وارد کنید همسفرامونو بشناسیم....البته اگه قبول بشیمBig Grin

سلام خدمت همه دوستان . عضو جدید نمیخواید ؟Smile منم تو جمع خودتون بپذیرید لطفا Big Grin این لیست کجاست ؟

خوش اومدید Smile

ممنونم دلفی جانWink
تشکر کنندگان: rezijon ، msr839 ، puryapurya
[عکس: atov9n0phz2v.jpg]
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: nima2016 ، soroush_th ، faryas2 ، rezijon ، aminb ، Ali_Hunter ، ostokhan ، msr839 ، azadeh.mohamad ، asher ، takpar1371 ، 2taha ، puryapurya ، taherifar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان