کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-08 ساعت 23:20)Richard نوشته:  دوستان یک سوال فنی برای بنده پیش اومده
اینکه اونهایی که دیپلم دبیرستان دارند یعنی (5 سال ابتدایی 3 سال راهنمایی 4 سال دبیرستان) افیسر از روی اسم دیپلم نظری مدرک تشخیص میده که دیپلم 12 ساله هست ؟ و فقط کافیه ترجمه رسمی انگلیسی رو ببریم؟ یا اینکه تاییدیه لازمه که مطمعن بشن 12 سال درس خوندیم؟
مثلا فنی و حرفه ای یا کاردانش باشه که 100 % 11 ساله هست اما دیپلم نظری معلومه 12 ساله هست .

از روی عنوان و ترجمه متوجه میشوند. اصل و ترجمه باهم نیاز است.
افیسرها با انواع مدارک تحصیلی ایران کاملا آشنایی دارند.
کیس نامبر: ***6 | تعداد افراد کیس: 2نفر | ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست | سفارت:ابوظبی | کارنت: 11 می | نامه دوم: 20 می | مصاحبه نیمه دوم جولای
تشکر کنندگان: pichak333 ، Richard ، puryapurya ، alireza_guitar ، pouya007 ، mona_ir ، msr839 ، kuwait
(2015-04-08 ساعت 23:17)pichak333 نوشته:  در مورد "آموزش زبان انگلیسی در خواب" تا حالا چیزی شنیدین؟ من فقط در حد تبلیغات تلویزون شنیدم.
شما تا حالا با کسی که از این سی دی ها استفاده کرده باشه صحبت کردین که راضی بوده یا نه؟
اگر موثر باشه خیلی عالیه ، حتی اگر قرار باشه در کنارش آموزشهای دیگه هم باشه.

پیچک جان من شنیدم American English File و همینطور Touchstone خیلی خوب هستند حالا نمیدونم به صورت خودخوان میشه از اینها استفاده کرد یا نه ..
تشکر کنندگان: pichak333 ، milade ، pouya007 ، mona_ir ، msr839
اعلام حضور
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
تشکر کنندگان: puryapurya ، kia_0950 ، alireza_guitar ، pouya007 ، mona_ir ، msr839 ، taherifar ، vashahri ، babak_m
بچه ها منو هم به لیست منتظران اضافه کنید

تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839
ی سوال دارم? اونایی که دیپلم فنی دارن یعنی 11 ساله افیسر قبول میکنه یا ریجکتشون میکنه

2012-2017
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، asher ، pouya007 ، msr839 ، puryapurya
(2015-04-08 ساعت 10:34)shayn.m.shayni نوشته:  ... ( رفیقم خودش مهندس برق هستش و تو فروشگاه کار میکنه ) یکی از رفیقای ایرانیش مهندس صنایع هستش نزدیکه ۲ سال هستش اونجاست تازه همین ماه رفته کمپانیه تیوتا داره ماهی ۳۰ هزار تا دلار میگیره یعنی الان زندگیش توپ شده
هر کی رفت باید خلاصه یه سال رو در نظر بگیره که تو کار درست و حسابیی نمیتونه بره ،
اینجا آستاراست شمال استان گیلان آی لاوی یو بچه های در انتظار لاتاری ۲۰۱۶
دوست عزیز!
نمی دونم این مطلب کذب و خنده دار رو چطور قبول کردید!!!! لطفا اطلاعاتی رو که فقط شنیده اید و منبعی رو هم ندارید هم از مغزتون بندازید بیرون هم دیگران رو گمراه نکنید!
اگر می گفتید دوسته دوستتون در ایران ماهی 30 هزار دلار درآمد داره، جای تعجب نبود!
اما در آمریکا تمام شغل ها و درآمدهاشون تعریف شدس و شما با کمی جستجو می تونید به کذب اون حرف پی ببرید!
حالا برای اطلاع شما عرض کنم تقریبا درآمد مهندس صنایع در امریکا ساااالی 68هزار دلاره( سالی ). حالا شما ببین در ماه چقدر میشه. یکی از شغل هایی که در شرکت تویوتا درآمد بالایی داره مشاور مدیر هست! که تقریبا سالی 110 تا 130هزار دلار در سال درامد داره! ( یعنی ماهی 13 هزار تا ).
در حال حاضر ( اگر خواستید لینک هم میدم ) شرکت تویوتا هم به چند نفر که از شش صبح تا 14:45 در روز کار کنند نیاز داره و ساعتی 16 دلار هم میده که در ماه به 4 هزار دلار هم نمیرسه !!!! ( البته درامد خوبی محسوب میشه )
در پست بعدی شغل های پر درامد امریکا رو براتون ذکر میکنم.
هر حرفی رو زود قبول نکنید و کاملا براش تحقیق کنید
برای خودتون با حرف های دیگران رویاااااا نسازید !
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

10 تا از پردرآمدترین شغل های آمریکا
۱۰- مدیر بازاریابی (Marketing Manager) با متوسط درآمد ۶۵،۰۰۰ دلار در سال
۹- مشاور برنامه ریزی منابع سازمانی(Enterprise Resource Planning Consultant) با متوسط درآمد ۱۰۳،۰۰۰ دلار در سال
۸- مشاور مدیریت(Management Consultant) با متوسط درآمد ۱۱۰،۰۰۰ در سال
۷- مدیر توسعه نرم افزار(Software Development Manager) با متوسط درآمد ۱۲۳،۰۰۰ دلار در سال
۶- دبیر(Actuary) با متوسط درآمد ۱۲۶،۰۰۰ دلار در سال
۵- پزشک متخصص اطفال(Pediatrician) با متوسط درآمد ۱۵۲،۰۰۰ دلار در سال
۴- وکیل دادگستری(Attorney at Law)با متوسط درآمد ۱۷۲،۰۰۰ دلار در سال
۳- پزشک خانواده(Family Physicians) با متوسط درآمد ۱۷۵،۰۰۰ دلار در سال
۲- مهندسین و زمین شناسان نفت(Petroleum Engineers and Geologists) با متوسط درآمد ۲۸۸،۰۰۰ دلار در سال
۱-و پردرآمدترین شغل،جراح عمومی(General Surgeon) با درآمد ۲۸۹،۰۰۰ دلار در سال

منبع[/size][/color]
.........
[/color]اینم 300 تا از پر درآمد ترین شغل ها کلیک کنید ←←←♥♡♥♡★☆★☆
Top 300 paying jobs at USA
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)

انسان با Hope زندس

(2015-04-08 ساعت 10:50)mona_usa نوشته:  از طريق خواهرم اقدام نكردم چون ميگفتم خيلي طول ميكشه حدود ١٠-١١ سال اما كار اشتباهي كردم چون با اين شانس خوشگلم ١١٠ سال ديگه هم لاتاري نميبرمBig Grin چند ماه ديگه خواهرم داره ميره اگه كسي مي تونه كمكم كنه مخصوصا alireza_guitar Tongue
خسته نباشید!!!!!
شما اصل رو ول کردید چسبیدید به فرع!!!
اگر خواهرتون سیتیزن باشن میتونن برای شما اقدام کنن!
بین 9 تا 13 سال هم طول میکشه!
اما بالاخره زمانش میرسه!
زمزمه ی تغییر این قانون هم چند وقتیه هست! که دیگه خواهر و برادر نتونه برای هم اقدام کنن!
حالا اومدیو لاتری هم سااال ها قبول نشدی! اونوقت چی؟!
بازم میگم که خسته نباشید !

انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: asher ، pouya007 ، azadeh.mohamad ، mona_ir ، msr839 ، fatima96 ، ziba62ka ، puryapurya
(2015-04-08 ساعت 17:56)pouya007 نوشته:  
(2015-04-08 ساعت 17:37)ارسلان66 نوشته:  
(2015-04-08 ساعت 17:32)babisondes نوشته:  
(2015-04-08 ساعت 17:31)ارسلان66 نوشته:  
(2015-04-08 ساعت 17:21)babisondes نوشته:  باید مدرک پیش جور کنی یا اینکه مدرک بالاتر مثل فوق دیپلم داشته باشی

همین الان زنگ زدم پی گیری کردم شرایطو گفتم گفت مشکل نداره 12 ساله نیست ولی درسته میشه اقدام کرد قبول میکنن ظاهرا

انشالاSmile ولی هرکی تا حالا با ۱۱ سال رفته یکضرب ریجکت شده

اووووووووووه :| آقا چه کردی با من؟ Smile
به من این یارو گفت اونایی که ریاضی . تجربی و ... خوندن 1 سالم برای پیش میخونن که بشه 12 سال
حالا اونایی که فنی حرفه ای و کارودانش میخونن پیش دانشگاهی لازم ندارنو 11 ساله میشن
حالا من دقیق نمیدونم
جایی هست من بپرسم دقیق مطمئن شم؟

منم فکر میکنم باید مدرک پیش داشته باشین چون باید ثابت کنین که 12 سال کامل درس خوندین.
دوست عزیز افراد زیادی تو مهاجرسرا مشکل شما رو داشتن که بهتون توصیه میکنم به تاپیک لاتاری سال ها قبل مراجعه کنی بالاخره الکی که نیست اگه برنده بشی و خدای نکرده مشکلی پیش بیاد!

بفرما دوست عزیزم:

مرسی واقعا 3>
سلام. شب همگی خوش. به امید قبولی همتون + من.
همیشه سرم بالاست،چون بالای سرم خداست
تشکر کنندگان: asher ، alireza_guitar ، pouya007 ، msr839 ، puryapurya
سلام به همه
این تجربه پیشنهادی من بر اساس خرید تمام مجموعه های آموزشی زبان موجود در بازار هست و توسط خودم بدست اومده

http://www.mohajersara.com/thread-2325-page-24.html

با آرزوی موفق برای همه دوستان خودخوان.
تشکر کنندگان: asher ، alireza_guitar ، pouya007 ، hamid32 ، msr839 ، pichak333 ، puryapurya
سلام دوستاي عزيز ، خيلي وقته كه اين تاپيك رو ميخونم اما سعادت فعاليت نداشتم
اينشاالله هركي به خير و صلاحشِ امسال قبول شه ( يني نميشه همه يه بچه هاي مهاجرسرا قبول شن Sad )
فاطيما منم ١٨ سالمه :دي
ديگه نميدونم چي بگم ، صبح ساعت ٨ كلاس دارم ولي تا الان بيدار بودم و كامنتهاي شما رو ميخوندم ديگه بايد برم ، ببخشيد كه پر حرفي كردم ?
به اميد قبوليتون ✌
خداحافظ?
تشکر کنندگان: mo-11 ، alireza_guitar ، pouya007 ، moxtar88 ، mona_ir ، msr839 ، fatima96 ، 2taha ، puryapurya
[عکس: yyv41xlf9nrydsfc9e68.jpg]
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
(2015-04-09 ساعت 03:40)Anamis نوشته:  سلام دوستاي عزيز ، خيلي وقته كه اين تاپيك رو ميخونم اما سعادت فعاليت نداشتم
اينشاالله هركي به خير و صلاحشِ امسال قبول شه ( يني نميشه همه يه بچه هاي مهاجرسرا قبول شن Sad )
فاطيما منم ١٨ سالمه :دي
ديگه نميدونم چي بگم ، صبح ساعت ٨ كلاس دارم ولي تا الان بيدار بودم و كامنتهاي شما رو ميخوندم ديگه بايد برم ، ببخشيد كه پر حرفي كردم ?
به اميد قبوليتون ✌
خداحافظ?

آنامیس و فاطیما خانوم شماها 18 سالتونه به فکر مهاجرتین؟؟؟!!!! ایول دارین بخدا، ما که 18 سالمون بود هنوز داشتیم تو کوچه فوتبال بازی میکردیم بخدا Big Grin
نمیدونم اگه قبول بشین خانواده هاتون میزارن که برین یا نه؟ اصلا تجربه یه همچین سفر دور و درازی رو دارین؟؟!!!
امیدوارم به آرزوهاتون برسین لیدی های عزیز
تشکر کنندگان: pouya007 ، mona_ir ، msr839 ، alireza_guitar ، fatima96 ، babisondes ، puryapurya ، Anamis ، kuwait

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان