کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
پروردگارا......گفتی اگر دعای شما نبود. به شما هیچ توجهی نمی شد.
ای نور جاری در جهان از قدیم و تا ابد..........دوستانم و برادرم و مرا یاری بفرما تا در لاتاری 2016 پذیرفته شویم. و به سمت مسیری که ارزو داشته و داریم گام برداریم. خداوندا گفتی خلف وعده نخواهی کرد....ای امید تمام منتظران
...............................................................................​​​​..........
Case Number: 2016AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
Big Grin
تشکر کنندگان: pouya007 ، fatima96 ، tabim4 ، nima2016 ، payamshad ، storagemeter ، msr839 ، motinus ، DELPHI5
سلام صبح همه بخیر
میگم عجب اعتیادی داره این مهاجرسرا
کسی میدونه چطوری میشه مدیران محترم را شدید قلقی کرد رگ غیرتشون بزنه بالا آدمو برا همیشه بن کنن!!!!
ماکه نتونستیم جلو خودمونو بگیریم نیایم اینجا شاید اینطوری (روش قلقلکی) جواب بده.

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
بازم دوستتون دارمBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: pouya007 ، tabim4 ، nima2016 ، payamshad ، storagemeter ، msr839 ، hamid32 ، elnaz.sh ، motinus
بی همگان به سر شود بی مهاجر سرا سر نشود داغ گرین کارت داره دلم جای دگر نمیرود
آقا علاقه و اغتیاد به اینجاست دیگه. جای کار کردن پست میزاریم.همین چیزاست که میگن کار مفید در ایران پایینه.
این پست رو هم گذاشتیم بگیم آقا ما هم منتظریم و در اینجا هستیم.
آرزوی برنده شده همه ی مهاجر سرایی ها (زیاد فاز مثبت دارمها نه؟؟؟؟؟
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
(2015-04-20 ساعت 02:04).samira نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 01:19)matinng نوشته:  Ali.ghz:

سلام . نمیدونم چرا نمیشه reply کرد. من اینجا مربی بدنسازی هستم دوست دارم رفتم اونجا همین کارو ادامه بدم. چون عاشقه کارمم.
اتفاقا تحقیق کردم با مدرکی که من دارم اونجا یه دوره کوتاه میزارن مدرک اونجا رو میگیرم.
به امید قبولی همه + خودم و اینکه هرچی آرزو دارین بهش برسین

سلام منم اينجا مربى شنا هستم بهم گفتن فقط كافيه مداركتو بين المللى كنى شما در مورد رشته خودتون تحقيق كردى يا اين قانون شامل تمام رشته هاى ورزشى ميشه يعنى مربيان تمام رشته هاى ورزشى بايد بازم دوره ببينن و مدرك بگيرن؟؟؟
سلام. فکر میکنم اینجور باشه. باید یه دوره کوتاه مدت اونجا بگذرونید. تا مدرک اونجا رو بگیرید تا هم رده اونا بشین. با آرزوی قبولی همه دوستان
همیشه سرم بالاست،چون بالای سرم خداست
تشکر کنندگان: nima2016 ، tabim4 ، .samira ، msr839 ، کوهنورد ، rezijon ، pouya007
چند ساله که منتظریم
تاریخ عضویت بعضی دوستان نشون میده
انشالله امسال راهی بشیم
تشکر کنندگان: tabim4 ، payamshad ، msr839 ، کوهنورد ، nima2016 ، kuwait ، motinus ، rezijon ، pouya007 ، lighter
سلام
کسی از قدیمیا نیست اینجا
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: msr839 ، کوهنورد ، tenardie2bai ، rezijon ، pouya007 ، bahram2014
(2015-04-20 ساعت 10:24)Reza20002 نوشته:  سلام
کسی از قدیمیا نیست اینجا

رضا جان چقدر قدیمی تر ؟
تشکر کنندگان: msr839 ، rezijon ، pouya007 ، lighter
(2015-04-20 ساعت 09:09)electron نوشته:  چند ساله که منتظریم
تاریخ عضویت بعضی دوستان نشون میده
انشالله امسال راهی بشیم

سلام خدمت شما دوست عزیز واسه من خیلی جالبه شما از سال 2010 عضو هستید ولی حتی یه پست هم نداشتید و این اولین پستتونهBig Grin
بهرحال خوش آمدید و خیلی دوست داریم تجربیات گرانبهای شمارو در زمینه مهاجرت بشنویم
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: msr839 ، taherifar ، kuwait ، rezijon ، pouya007 ، puryapurya
سلام دوستان
من اولین باری هست که لاتاری شرکت کردم
یه سوالی داشتم
بعد ار قبولی چه مقدار پول باید تو حسابموم باشه و اینکه چه بانکی باشه مهمه ؟
تشکر کنندگان: msr839 ، nima2016 ، rezijon ، pouya007
hi
بعد از این همه سال شرکت تو لاتاری، هنوزم آدرنالین دارم.
اگر چه زندگی هرگز به کام عاشقان نیست

برای زندگی عاشق تر از ما در جهان نیست
تشکر کنندگان: nima2016 ، tenardie2bai ، kuwait ، motinus ، rezijon ، hamid32 ، pouya007 ، msr839
(2015-04-20 ساعت 10:59)milaniii94 نوشته:  سلام دوستان
من اولین باری هست که لاتاری شرکت کردم
یه سوالی داشتم
بعد ار قبولی چه مقدار پول باید تو حسابموم باشه و اینکه چه بانکی باشه مهمه ؟

سلام
والا هر چه بیشتر بهتر
ولی واسه یک نفر مجرد حداقل 10000 دلار باس باشه
بانک زیاد مهم نیست
تشکر کنندگان: motinus ، rezijon ، pouya007 ، msr839 ، vashahri ، puryapurya
(2015-04-20 ساعت 02:12)redbull نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 01:46)Msns نوشته:  [quote='redbull' pid='596178' dateline='1429477661']
quote]

When you try to make your own fate rather than just leaving your dream in the hands of it.
من انگلیسیم بد نیست ...مفهوم این جملتو هرکار میکنم نمیفهمم میشه ترجمه کنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
معنی کلمات رو میدونم ولی مفهوم رو‌قات زدم

یعنی هر کسی سرنوشتش رو سعی کنه خودش بسازه تا اینکه رویاش رو در درست سرنوشت قرار بده.

(جمله سنگینی گفتم ممکنه سرور سایت تا روز اعلام نتایج بالا نیاد دیگهBig Grin)

تشکر کنندگان: redbull ، mrlzdh ، nima2016 ، motinus ، rezijon ، pichak333 ، pouya007 ، msr839 ، lighter ، puryapurya ، kuwait
سلام به همه دوستان مهاجر سرایی
باز به روزهای آخر انتظار داریم میرسیم و استرس دیدن قبولی و یا قبول نشدن دوباره داره وجود من رو میگیره .
خدایا راضیم به رضای تو اگه قسمت بود میریم اما اگر هم قسمت نبود که زندگی ادامه داره..........
به امید قبولی همه مهاجر سرایی های عزیز

دوستان چرا من نمیتونم به کسی امتیاز بدم ؟
شماره کیس:  ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا:  یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
تشکر کنندگان: nima2016 ، motinus ، rezijon ، pouya007 ، ziba62ka ، msr839
(2015-04-19 ساعت 16:06)ostokhan نوشته:  رده بندی قدرتمندترین و با ارزشترین پاسپورتهای کشورهای جهان، پاسپورت ایران در این رده بندی کجا قرار دارد؟

همان طور که می‌دانید این روزها بحث پیرامون اینکه پاسپورت ایرانی ارزشمندتر شده یا اینکه افت ارزش کرده، بسیار داغ است، بهمين دليل امروز پاسپورت ایرانی را از کهن تا به امروز در 6 دوره تاریخی بررسی اجمالی کردیم.

دوران تک سلولی‌ها
به گفته تنها باقی مانده عصر تک سلولی‌ها، در آن زمان در مرز بازرگان و مرز نخجوان، گیت‌های ورودی برای تک سلولی‌های عزیز طراحی شده بود که برای ورود و خروج، آنجا ساعت می‌زدند، به خاطر اعتبار تک سلولی‌های ایرانی، این دوستان می‌توانستند به تمام کشورهای دنیا بدون ویزا سفر کنند. حتی به گفته این منبع آگاه، تک سلولی‌های ایرانی لاتاری برگزار می‌کردند و گرین کارت ایرانی می‌دادند. این روحیه بالا و نشاط عمومی جامعه و همچنین امید به زندگی در تک سلولی‌ها باعث شد که اکثر تک سلولی‌ها به نفت تبدیل شوند و عده اندکی از آنها به خاطر همین امید به زندگی تا به امروز زنده باشند.

[عکس: b8c057d6c2d3.jpg]
دوران کوروش و پاسپورتی بی‌نظیر
به گفته تنها باقی مانده دوران هخامنشی، بلاد غرب و اروپا تور سه روز و سه شب دروازه دولاب ALL INCLUSIVE خریداری کرده و به ایران می‌آمدند. مردم ایران نیز از آنجایی که بخش زیادی از دنیا پرشین نام داشت، بلیت مترو را اینترنتی می‌خریدند و سوار مترو شده و به هرجایی که دوست داشتند سفر می‌کردند، نه نیازی به پاسپورت بود و نه ویزا!

دوران یزدگرد و حمله اعراب
نمی‌دانم در جریان هستید یا نه! ایران در زمان یزدگرد مجهز به نانو تکنولوژی و تولید کننده موشک S6(همین نسل بود که امروزه بهS300 رسیده است) بوده که به دوربین 12 مگاپیکسل و سنسور اثر انگشت مجهز بود، در کنار این پیشرفت قابل توجه، پاسپورت ایرانی در میان کشورهای دنیا رتبه اول را داشت، حمله اعراب به ایران علاوه بر بالا رفتن قیمت بنزین و مرغ و گوشت و باختن تیم ملی در جام جهانی و کاهش قیمت نفت و... موجب کاهش ارزش پاسپورت در زمان یزدگرد نیز شد.

دوران پهلوی ها
در زمان پهلوی‌ها، شرایط ایران از لحاظ فساد و تباهی و غرب زدگی به حدی رسیده بود که بسیاری از مردم که قصدشان از سفر به غرب، فساد بود، نیازی به این موضوع نمی‌دیدند و همین جا رفع حاجت می‌کردند، نیازی برای رفتن به آنتالیا با حضور ستارگان موسیقی ایران و دوبی و یا آرنا آبرهاوزن هم نمی‌دیدند، چرا که همه این مفسدین در کشور حضور داشتند.

[عکس: 64629525628b.jpg]

دوران دکتر
عده زیادی این 8 ساله را دوران شکوفایی پاسپورت ایرانی می‌دانند، سفر به کیش و رشت و چالوس و نوشهر بدون نیاز به ویزا از دستاوردهای این دوره بود، سفر به 3 کشور(یکی از این کشورها ایران است) و 23 شهر، بدون نیاز به ویزا از موفقیت‌هایی بود که شاید صدها سال دیگر پیش نیاید.

دوران كليدي
وزیر خارجه استرالیا خانوم بیشاپ (خواهر دکتر اسفندیار کافی شاپ) در مورد وزیر امور خارجه ایران گفته که ایشان فوق العاده هستند!! به نظر شما همین موضوع دلیلی بر بی اعتبار شدن پاسپورت ایرانی نیست؟!‌

قانون
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
تشکر کنندگان: redbull ، kuwait ، nima2016 ، fatima96 ، rezijon ، hamid32 ، pouya007 ، runioe ، msr839 ، Mansour92 ، motinus ، puryapurya ، elahe mousavi
(2015-04-20 ساعت 01:45).samira نوشته:  امروز يه روز عجيب بود تو خيابون داشتم به لاتارى و مراحل بعدازقبولى وارسال مدارك فكر ميكردم كه يه ماشينTNTاومد جلوم داشتم شاخ در مياوردم به فاصله چند ساعت بعد جايى بودم كه يه دختر خانومى وارد اونجا شد وقتى ديدمش احساس كردم دنبال كاراى مهاجرتيه وقتى بهش گفتم كه من اين حسو دارم خيلى تعجب كرد چون چند هفته ديگه عازم بودو داشت مهاجرت ميكرد بازم شاخ دراوردم دوباره به فاصله چندساعت تو مدرسه پسرم با آقاى مدير در حال صحبت بودم كه بهم گفت تو اين مملكت هيچ چيز جاى خودش نيست و كلا سيستم آموزشى خرابه هر كى ميتونه بايد بچشو تو سن كم برداره و بره خلاصه اين دفعه هم يه شاخ بزرگتر از قبل توسرم سبز شدسرتونودرد نيارم امروز كلا هر جا ميرفتم يه فازى از مهاجرت بهم ميرسيد آدم خرافاتى نيستم ولى اين اتفاقات و به فال نيك ميگيرم براى همتون بهترين وزيباترين راه مهاجرت و آرزو ميكنم
فقط حواست باشه امریکا با همه خوبیاش ولی تفاوت فرهنگی با ماها دارند !
اونجا تو مدارس گلاب ب روت همه باهم میرن حموم !!!البته این فقط یکیش هست بقیش اگه بگم اخراجم ...
فقط گفتم یهو‌ فرزندت دچار دوگانگی ارزشی نشه...البته این چیزا رو همه میدونند فقط برا یاداوری گفتم ...
تشکر کنندگان: nima2016 ، ProEngineer ، pouya007 ، msr839 ، .samira ، puryapurya ، hedyhoney

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان