کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
انرژی مثبت

همه آب‌های دنیا هم نمی‌توانند یک کشتی را غرق کنند ، مگر اینکه در داخل کشتی نفوذ کنند .
بنابراین تمام نکات منفی دنیا روی شما تأثیر نخواهد داشت ، مگر اینکه شما اجازه دهید .
آدم‌هایی که شما را بارها و بارها می‌آزارند ،
مانند کاغذ سمباده هستند . آن ها شما را می‌خراشند ،
اما در نهایت این شما هستید که صیقلی و براق خواهید شد وآن ها مستهلک و فرسوده .
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی ودستهای خودت خیس نشود
چه زیباست
بی قیدوشرط عشق بورزیم
بی قصدوغرض حرف بزنیم
بی دلیل ببخشیم
وازهمه مهمتر
بی توقع
به تمام موجودات
محبت کنیم...
عجیب است که مردم چقدر برای مبارزه با شیطان تلاش میکنند
اگر همین انرژی را صرف عشق ورزیدن به همراهانشان کنند، شیطان در تنهایی خود خواهد مرد.
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
12
DAYS
12
HOURS
1
MINUTE
4
SECONDS

«از گناه بیزار باش نه از گناه‌کار» قاعده‌ای اخلاقی است که گرچه فهمش به‌اندازه‌ی کافی آسان است، به‌ندرت عمل می‌شود، و به این دلیل است که زهر نفرت در دنیا پراکنده است.
تشکر کنندگان: moxtar88 ، pouya007 ، amir_ebrahimi99 ، کوهنورد ، nima2016 ، msr839 ، roadhog
سه سال گذشت از اولین باری که اومدم تو مهاجرسرا .
نمیدونم درسته اینی که میگن تا سه نشه بازی نشه یا نه ..؟!
اما امیدوارم درست باشه
از صمیم قلبم آرزو میکنم هرکی حقشه امسال برنده بشه.
این 12 روز نیز بگذرد !

امروز بصورت اتفاقی دیدم دو نفر دارن در مورد لاتاری صحبت میکنن. توجه شما رو به اهم فرمایشات تبادل شده جلب میکنم:

- " لاتاری ثبت نام کردم. اگر برنده بشم گرین کارت رو پست میکنن دم در خونمون "
- " تو هم برو ثبت نام کن !"
- " آمریکا 52 تا ایالت داره "
- " خوبیه لاتاری اینه که دیگه نمی خواد کار کنی، خونه ماشین و خرجت رو دولت میده "
- " فقط باید مواظب باشی ا.ید.ز نگیری "
...

خدایا ما رو با کیا میخوای بفرستی سفارت؟
مدعي خواست که آيد به تماشاگه راز ______ دست غيب آمد وبر سينه نامحرم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد
(2015-04-23 ساعت 08:54)hamid32 نوشته:  این 12 روز نیز بگذرد !

امروز بصورت اتفاقی دیدم دو نفر دارن در مورد لاتاری صحبت میکنن. توجه شما رو به اهم فرمایشات تبادل شده جلب میکنم:

- " خوبیه لاتاری اینه که دیگه نمی خواد کار کنی، خونه ماشین و خرجت رو دولت میده "
...

واقعا این مسئله خیلی تو کشور ما زیاد شده! منم خیلی از این صحنه ها دیدم!
با این کارشون کلا رو پروسه لاتاری تاثیر منفی میذارن. بله درسته که همه چی شانسه ولی ممکنه خیلی از برنده ها چنین آدمهایی باشن و بعد از برنده شدن حتی خبردار هم نشن یا کلا منصرف بشن!
آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ... ببین ما با کیا شدیم 80 میلیون (حدودی Big Grin )

- " فقط باید مواظب باشی ا.ید.ز نگیری " Big Grin Sad (خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا....)
2016
2017
2019
واااای علی رضا گیتار، منم از این تی شرت ها میخوااااااااام
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: hamid32 ، alireza_guitar ، pouya007 ، someonelikeyou ، saidoo ، pichak333 ، msr839 ، puryapurya
من همانم که اگــر دوست مرا یاد کند
به صفای قدمش دیده خود فـرش کنم

من همانم که اگــر دوست مرا یاد کند
به صفای قدمش دیده خود فـرش کنم

(2015-04-23 ساعت 08:54)hamid32 نوشته:  امروز بصورت اتفاقی دیدم دو نفر دارن در مورد لاتاری صحبت میکنن. توجه شما رو به اهم فرمایشات تبادل شده جلب میکنم:

مثل یکی از فامیل های دور ما که زمین و زمان رو قسم می خورد و می گفت همه چیش رو مجانی میدن از خود گیرین کارت گرفته تا بلیط هواپیما و کار و ... گفتم تو از کجا می دونی!؟ گفت دوستم رفته!!!! خلاصه نیم ساعت طول کشید تا فقط ما اینو تازه به شک انداختیم!!!! بازم رو حرفش بود!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

(2015-04-23 ساعت 09:01)pouya007 نوشته:  

...

با این کارشون کلا رو پروسه لاتاری تاثیر منفی میذارن. بله درسته که همه چی شانسه ولی ممکنه خیلی از برنده ها چنین آدمهایی باشن و بعد از برنده شدن حتی خبردار هم نشن یا کلا منصرف بشن!
آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ... ببین ما با کیا شدیم 80 میلیون (حدودی Big Grin )

- " فقط باید مواظب باشی ا.ید.ز نگیری " Big Grin Sad (خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا....)

منم خیلی ها رو دیدم که فکر میکنن اگر لاتاری برنده بشن میرن امریکا اونجا دولت بهشون کار میده . خونه میده . تا اوزاشون روال بشه بهشون کمک مالی میکنه . تازه از همه مهمتر یه مورد دیدم میگفت دولت ماهیانه بهم پول میده منم میام ایران زندگی میکنم با اون پوله که ماهیانه بهم میدن
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: rezijon ، hamid32 ، pouya007 ، elnaz.sh ، کوهنورد ، sib 24 ، msr839 ، puryapurya
(2015-04-23 ساعت 09:01)pouya007 نوشته:  

...

داداش ای دز در آمریکا کمتر مگر اینکه از کشورهای آمریکای لاتین اومده باشند

در آسیا زیاد ...

در رابطه با مخارج دولت : حداقل سن باید بالای 60 سال داشته باشی

تا دولت خرج خوردو خوراکتو بده درغیر این صورت یک جوان

پوستش باید کنده بشه چون کار کردن مثل ایران نیست عشقی باشه

درسته که آمریکا 52 تا ایالت داره اما نه وقتش نه عمری باقیست که بشود

این 52 تا و شهرهایش را دید

بیوه ی جوانی را به خاطر می آروم که معتقد بود قلبش شکسته است، ولی در واقع، توانایی مهر ورزیدن را از دست داده بود. اشاره به ناتوانی در عاشق شدن جرئت می خواست و من نمی دانستم چطور از عهده ی این کار برآیم. ولی شناسایی و ریشه کن کردن موانع فراوانی که بر سر راه عاشق شدن وجود داشت، چه؟ از عهده ی این یکی بر می آمدم.
خیلی زود فهمیدم عشق برای او حکم بی وفایی و پیمان شکنی دارد. عشق دیگری، معادل خیانت به همسر از دست رفته اش بود؛ درست مانند اینکه آخرین میخ را به تابوت همسرش بکوبد. اگر عشقی عمیق را که به همسرش داشت، به دیگری نیز احساس می کرد(و او چیزی کمتر از این را در تصور نمی آورد)، پس عشق به همسرش، به نوعی ناکافی و عیبناک بود. عشق به دیگری مخرب بود، زیرا به دنبال آن، حس فقدان و درد سوزان ناشی از آن حس، اجتناب ناپذیر می نمود. دوباره عاشق شدن بی مسئولیتی بود: او بداقبال و نفرین شده بود و بوسه او، بوسه ی مرگ را می مانست. ماه ها به سختی کار کردیم تا توانستیم تمامی موانع موجود بر سر راه عشق او را به مردی دیگر شناسایی کنیم. ماه ها با هریک از موانع غیر منطقی موجود دست و پنجه نرم کردیم. ولی وقتی کار به پایان رسید، فرایند های درونی بیمار کار را به عهده گرفتند: مردی را ملاقات کرد، عاشقش شد و دوباره ازدواج کرد. مجبور نبودم به او بیاموزم چگونه عشق را جستجو کند، آن به دیگر ارزانی دارد یا گرامی اش بدارد. حتی نمی دانستم چطور می شود چنین کاری کرد.
تشکر کنندگان: hamid32 ، pouya007 ، elnaz.sh ، کوهنورد ، msr839
دوستان مهاجر سرایی خودم 12 روز تا روز تغییر زندگی هممون مونده . یه دعا میکنم برای همتون . خدایا اضطراب قبل از اعلام نتایج رو به اضطراب بعد از قبولی تبدیل بفرماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
خدا وقتی نخواهد، عمر دنیا سر نخواهد شد
گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شد

و تا وقتی نخواهد برگی از کاجی نمی افتد
و باغی از هجوم داس ها پرپر نخواهد شد

خدا وقتی نخواهد دانه ای کوچک تر از باران
گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد

و کرم کوچکی...پروانه ای زیبا...و کوهی سخت
عقیق و شیشه و آیینه و مرمر نخواهد شد

خدا وقتی بخواهد، می شود... وقتی نخواهد، نه...
گلی بازیچه ی طوفان غارتگر نخواهد شد

خدا وقتی بخواهد، غیر ممکن می شود ممکن
ولی وقتی نخواهد، واقعاً دیگر نخواهد شد
..............................................................................................................
پروردگارا دوستانم / برادرم و مرا در زمان اعلام نتایج قرعه کشی 2016 لاتاری در موقعیت و زمان مناسب قرارده تا جزء برندگان این دوره گردیم.
........................................................................................................................................................
...............................................................................​​​​​​​​​​..........
Case Number: 2016AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
Big Grin
تشکر کنندگان: hamid32 ، khatarnak ، pouya007 ، payamshad ، pichak333 ، nima2016 ، shahin2737 ، rezijon ، msr839 ، amirmc ، ostokhan ، .samira ، DELPHI5
(2015-04-23 ساعت 09:34)payamshad نوشته:  دوستان مهاجر سرایی خودم 12 روز تا روز تغییر زندگی هممون مونده . یه دعا میکنم برای همتون . خدایا اضطراب قبل از اعلام نتایج رو به اضطراب بعد از قبولی تبدیل بفرماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ما هم برای شما و سایر دوستان آرزوی موفقیعت می کنیم

الهی اعلم عجب شب بوووود تا صبح بیدار بود خوابم نبرد که نبرد

ای زندگی! به تازگی در دیدگان‌ات نگریستم و گویی در ژرفنایِ ناپیمودنی غرقه شدم.
تشکر کنندگان: pouya007 ، payamshad ، elnaz.sh ، pichak333 ، shahin2737 ، msr839 ، ostokhan
(2015-04-22 ساعت 21:10)pichak333 نوشته:  دنبال یه پست توی سایت میگشتم که پیداش نکردم
یکی از پستهای آرش (دیدگاههای آرش ...)
گفته بود وقتی وارد آمریکا شده فقط هزار دلار داشته...

3 هزار دلار داشت.
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: payamshad ، pichak333 ، pouya007 ، rezijon ، msr839 ، puryapurya ، ostokhan
بي عصا به آب خواهم زد ؛ موسي اگر ايمان داشت ، من اميد دارم ...
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: payamshad ، pichak333 ، pouya007 ، rezijon ، msr839 ، hamid32 ، .samira

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان