موضوعها: 0
رتبه:
54
2 تشکر در 1 ارسال
(2015-04-30 ساعت 23:05)someonelikeyou نوشته: سفر نامه .........
دوستان ما بالاخره ماشین دار شدیم
از اونجایی که من و استخان جایی که کار میکنیم نزدیکه و نیازی به ماشین ندارع تصمیم گرفتیم که بریم یه ماشین شریکی بگیریم و این شد که یه روز بعد از ظهر که پنی و سارا پیشمون نبودن نشستیم مث دوتا مرد درباره ماشین دلخواهمون حرف زدیم:
سامی : ببین استخان جون از اونجایی که من هیکلم عینهو آمریکاییاس و هم اینکه چون اینجا آمریکاس به نظر من باید یه ماشین آمریکایی مث
اگه سفرنامه هات رو جمع کنی میتونی یه کتاب 18جلدی ازش درست کنی :d
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!!
♧.::سیاتل::.♧
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-30 ساعت 23:14)pichak333 نوشته: (2015-04-30 ساعت 22:23)someonelikeyou نوشته: یه چند تا موضوع بدین تا سفرنامه بنویسم
من از فلوریدا (نمیدونم کدم شهرش هستم) زنگ میزنم واسه تعطیلات کریسمس سامی و استخوان و جی افاشونو دعوت میکنم بیان پیش من...
احتمالا یه کنسرت هم میریم...
راستی من واسه شروع بیبی سیتر شدم...
شما صد درصد میامی هستین و چون هواش تو زمستون عالیه حتما میایم فردا شب مینویسمش عالی میشه
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-30 ساعت 23:15)Alirezawee نوشته: (2015-04-30 ساعت 21:13)someonelikeyou نوشته: علیرضا اگه این پستو میبینی امشب ساعت یازده سفرنامه میاد حالا ده مین اینور یا اونور
زود نخابین امشب فردا جمعس
من جز طرفداراى سفرنامتم از اول ک تعداد روزا مونده ب جواب لاتارى سه رقمى بود هميشه سفرنامه و پستاتو دنبال ميکردم البنه پست تموم بچه هارو من چهار سال تو لاتارى شرکت ميکنم ولى چند ماهى ک اينجا عضو بودم واقعا از همه ى دوستان چيزاى خيلى خوبى ياد گرفتم... ممنون از همه دوستايى ک پست ميزارن.. ب اميد قبولى همه دوستان از جمله خودم از خداى مهربووون
خوشحالم که اینجا مخاطبای خوبی مث شما دارم متاسفانه تو دنیای واقعی هیچکدوم از داستانهام جور نشد که چاپ بشن البته اونا اصن طنز نبودن
برنده خوش شانس
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من چندبار این سوال رو پرسیدم اما لطف کردین و جواب ندادین. میخوام بدونم تو tapatalk چطور میشه تبریک و تشکر کرد مثل سایت مهاجرسرا. اینجا من همچین چیزی نمیبینم
همیشه سرم بالاست،چون بالای سرم خداست
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-30 ساعت 23:24)matinng نوشته: سلام دوستان. من چندبار این سوال رو پرسیدم اما لطف کردین و جواب ندادین. میخوام بدونم تو tapatalk چطور میشه تبریک و تشکر کرد مثل سایت مهاجرسرا. اینجا من همچین چیزی نمیبینم
منم بلد نیستم فقط بعضی وقتا که سافاری قاط میزنه با تاپاتاک پست میزارم ولی با بروزر گوشی لایک میکنم
برنده خوش شانس
رتبه:
54
2 تشکر در 1 ارسال
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
آقا باز تا کید می کنم چشام از هدقه زد بیرون از دیروز ظهر تا الان از 422 تا 460 رسیدیم
همشو خوندم,خدایی حیفه این تاپیک قفل شه