موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
قانون جذب ،قانون نیوتن ،قانون جاذبه؛ قانون افتادن سیب از درخت ، هر عملی عکس العمل دارد ،هر چه بکاری همان را برداشت میکنی،اگه خوبی بکاری خوبی برداشت میکنی ،خیلی ساده است،اگر شما جواب نگرفتی از قانون جذب چون عمل شما با خواسته شما هماهنگ نیست
[font=Tahoma]خدارو شکر همه چیز روبراهه[/font]
[font=Times New Roman]خداروشکر همه چیز بر وفق مراده[/font]
[font=Times New Roman]خداروشکر ویزاامریکاروبه شیوه ای عالی گرفتم[/font]
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-01 ساعت 18:59)javadgorgani نوشته: (2015-05-01 ساعت 18:47)tabim4 نوشته: دوست عزیز بسیار ممنونم بابت این پست بسیار مفید و ارزشمند.من جمع زدم اگر درست جمع زده باشم از سال 2010 تاکنون 38463 نفر از ایران برنده شده اند اگر بفرض(گفتم بفرض ها شایعه پراکنی نمی خواهم بکنم حواستون باشد) قبل از سال 2010 نیز 5000 نفر از ایرانی ها ویزای لاتاری گرفته باشند با اینحساب شاید (گفتم شاید ها قصد دادن انرژی منفی یا احیانا شایع پراکنی ندارم حواستون باشه)از سهمیه 50000 نفری ایران فقط 7000 نفر بگمان من باقی مانده باشد این می تواند بدان معنی باشد که لاتاری 2017 به احتمال زیاد ایران سهمیه خواهد داشت .
ولی اینکه لاتاری 2018 ایران سهمیه داشته باشد یا نداشته باشد در هاله ای از ابهام فرو میرود.
مگه کلا از ایران فقط 50 هزار نفر میتونن برن در طول این همه سال؟؟ اینو از کدوم منبع میگید میشه منبعشو ذکر کنید؟
دوستان عزيز قانون لاتاري اينه که اگر کشوري در پنج سال گذشته بيشتر از پنجاه هزار نفر مهاجر به امريکا فرستاده باشه اون کشور ديگه حق شرکت در لاتاري رو نداره، و اين 50 هزار نفر شامل برندگان پ ن ا ه ن د ه ها و برندگان لاتاري نميشه، و شامل افرادي که از طريق کار و سرمايه گذاري و فاميلي و ... به امريکا رفتن ميشه، با اين حساب فکر نميکنم تا موقعي که لاتاري پا بر جاس سهميه ايران حذف بشه، باز هم تأکيد ميکنم، برندگان لاتاري جزء اون 50 هزار نفر حساب نميشن، موفق باشيد
لاتاری 2016 نشد
2017؟؟
در حال انجام پروسه مهاجرت تحصیلی به آلمان
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
از نیما جان nima2016 بابت شرکت در طرح رتبه دهی به کاربران جدید تشکر میکنم
دل هر کسی شاد کنید شاد میشید (شاید جواب بده الله اعلم)
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
هيچ چيز در اين جهان جاودانه نيست حتى مشكلات و بد بيارى هاى ما
چارلى چاپلين
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند