موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز با آی دی online27 مرسی که بهم رتبه دادی امروز جیره رتبه من تموم شده و روز یکشنبه میتونم محبتتونو جبران کنم فقط خاستم بگم حواسم هس
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
سنتا مونیکا (به انگلیسی: Santa Monica) یکی از شهرهای کوچک ایالت کالیفرنیا در کشور آمریکا است و در غرب کلانشهر لس آنجلس و در شهرستان لسآنجلس واقع شده است.
بر اساس تخمین سرشماری سال ۲۰۰۷ میلادی، ۹۱،۱۲۴ نفر در سنتا مونیکا ساکن هستند.[۱]
این شهر بجهت سواحل زیبایش، تابستان هرسال میزبان گردشگران زیادی است.از افراد مشهور ساکن آنجا میتوان جنیفر لارنس را نام برد.
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-02 ساعت 01:31)King Eagle نوشته: (2015-05-02 ساعت 01:24)reyhaneh_h نوشته: کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014families lottery winners، ali diana، Ali_Hunter، Anamis، CYB3R، Ehsandaei، Iaccept، karkiaa، MEHR52، mj_kh، nima2016، pichak333، reyhaneh_h، s.amin، tenardie2bai، 10 مهمان
ریحانه خانوم 2دقیقه من آف شدم دقیقا همون 2 دقیقا باید امار بدی :|
منم آنلاینم بخدااااا تازه همشم دارم فعالیت میکنم
برنده خوش شانس
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-02 ساعت 01:32)khatarnak نوشته: سنتا مونیکا (به انگلیسی: Santa Monica) یکی از شهرهای کوچک ایالت کالیفرنیا در کشور آمریکا است و در غرب کلانشهر لس آنجلس و در شهرستان لسآنجلس واقع شده است.
بر اساس تخمین سرشماری سال ۲۰۰۷ میلادی، ۹۱،۱۲۴ نفر در سنتا مونیکا ساکن هستند.[۱]
این شهر بجهت سواحل زیبایش، تابستان هرسال میزبان گردشگران زیادی است.از افراد مشهور ساکن آنجا میتوان جنیفر لارنس را نام برد.
خطرناک جون شهرهای کوچیک درسته که ارزون ترن و دنج ترن اما شرایط پیدا کردن شغل چه شغل چیپ و چه تخصصی سخته چون جمعیت پایینه به کارای دم دستی نیاز ندارن و چون بحث درباره کالیفرنیاس ابن شهرهای کوچیکش پر اسپانیش هست و کارای سطح پایینو اونا همش انجام میدن نمیگم کار پیدا نمیشه ولی خب یکم سخت تره
برنده خوش شانس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به جان خودم اگر چشمم به اون باركد زيبا مزين شه،عهد بستم اينقدر جيغ بزنم كه گلوم بگيره.والسلام
موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
سنتا باربارا یا سانتا باربارا (به انگلیسی: Santa Barbara) نام یک شهر ساحلی در ایالت کالیفرنیا است.
سنتا باربارا مرکز شهرستان سانتا باربارا میباشد
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
بخوابید دیگه
we fight for a better life