موضوعها: 0
رتبه:
106
3 تشکر در 1 ارسال
(2015-05-03 ساعت 01:41)Danial_4139 نوشته: باز ایام نکبتی شروع شد
معلوم نیست کی جوابا اعلام میشه ؟
دانیال جان من هم مثل تو دارم همون مسیر رو میرم !!!!!
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال خاص که فقط کسانی که تجربه دارن میتونن پاسخ بدن یا شرایط مشابه داشتن , فرض کنیم برنده شدیم و مدارک طبق ضوابط ترجمه شده در اختیار کنسول هست و مثلا من که معافیت عنایت رهبری بعد از 8 ماه خدمت در دوره مخابرات نیروی زمینی ارتش وسط خدمت بعنوان نیروی مازاد گفتند برید خونتون و بعد کارت معافیت گرفتم . برای سوال کنسول چه جوابی باید بدم اینکه آیا دوره نظامی در ایران دیده اید یا خیر؟ ظاهر قضیه من کارت معافیت دارم ولی سخت ترین دوره های جنگ الکترونیک رو گذروندیم تا ستوانی گرفتیم . میخوام بدونم چه جوابی بدم که بعد گندش در نیاد .بلوک دیباگرامهای سیستم های مخابراتی آمریکایی و اسرائیلی رو سه سوته میکشم . پس آر سی 77 برام عینهو قنده . تداخل اعوجاج نویز و .. ...از ذهنم پاکنمیشه عینهو سعید جراحه سریال لاست
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-03 ساعت 01:44)shahin2737 نوشته: (2015-05-03 ساعت 01:41)Danial_4139 نوشته: باز ایام نکبتی شروع شد
معلوم نیست کی جوابا اعلام میشه ؟
دانیال جان من هم مثل تو دارم همون مسیر رو میرم !!!!!
رفیق هنوز زوده برا این فکرا
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال : فرض کنیم برنده شدیم و مدارک طبق ضوابط ترجمه شده در اختیار کنسول هست ومن که معافیت عنایت رهبری بعد از 8 ماه خدمت در دوره مخابرات نیروی زمینی ارتش وسط خدمت بعنوان نیروی مازاد گفتند برید خونتون و بعد کارت معافیت گرفتم . برای سوال کنسول چه جوابی باید بدم اینکه آیا دوره نظامی در ایران دیده اید یا خیر؟ ظاهر قضیه من کارت معافیت دارم ولی سخت ترین دوره های جنگ الکترونیک رو گذروندیم تا ستوانی گرفتیم . میخوام بدونم چه جوابی بدم که بعد گندش در نیاد .(بلوک دیباگرامهای سیستم های مخابراتی آمریکایی و اسرائیلی رو سه سوته میکشم . پس آر سی 77 برام عینهو قنده . تداخل اعوجاج نویز و .. ...از ذهنم پاکنمیشه عینهو سعید جراحه سریال لاست)
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-03 ساعت 01:46)keivin نوشته: یک سوال خاص که فقط کسانی که تجربه دارن میتونن پاسخ بدن یا شرایط مشابه داشتن , فرض کنیم برنده شدیم و مدارک طبق ضوابط ترجمه شده در اختیار کنسول هست و مثلا من که معافیت عنایت رهبری بعد از 8 ماه خدمت در دوره مخابرات نیروی زمینی ارتش وسط خدمت بعنوان نیروی مازاد گفتند برید خونتون و بعد کارت معافیت گرفتم . برای سوال کنسول چه جوابی باید بدم اینکه آیا دوره نظامی در ایران دیده اید یا خیر؟ ظاهر قضیه من کارت معافیت دارم ولی سخت ترین دوره های جنگ الکترونیک رو گذروندیم تا ستوانی گرفتیم . میخوام بدونم چه جوابی بدم که بعد گندش در نیاد .بلوک دیباگرامهای سیستم های مخابراتی آمریکایی و اسرائیلی رو سه سوته میکشم . پس آر سی 77 برام عینهو قنده . تداخل اعوجاج نویز و .. ...از ذهنم پاکنمیشه عینهو سعید جراحه سریال لاست
به نظر من اگر کارت معافیت داری فقط به همین بسنده کن و اگر دوست داری همینارو که اینجا گفتی اونجا هم بگی که دیگه قول نمیدم ویزا بگیری ما که هیچی تو پروندمون نبود گفتن ویزا تموم شد به همین راحتی شما رو دیگه نمیدونم.
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
رتبه:
106
3 تشکر در 1 ارسال
2015-05-03 ساعت 01:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-03 ساعت 02:00 توسط shahin2737.)
(2015-05-03 ساعت 01:46)keivin نوشته: یک سوال خاص که فقط کسانی که تجربه دارن میتونن پاسخ بدن یا شرایط مشابه داشتن , فرض کنیم برنده شدیم و مدارک طبق ضوابط ترجمه شده در اختیار کنسول هست و مثلا من که معافیت عنایت رهبری بعد از 8 ماه خدمت در دوره مخابرات نیروی زمینی ارتش وسط خدمت بعنوان نیروی مازاد گفتند برید خونتون و بعد کارت معافیت گرفتم . برای سوال کنسول چه جوابی باید بدم اینکه آیا دوره نظامی در ایران دیده اید یا خیر؟ ظاهر قضیه من کارت معافیت دارم ولی سخت ترین دوره های جنگ الکترونیک رو گذروندیم تا ستوانی گرفتیم . میخوام بدونم چه جوابی بدم که بعد گندش در نیاد .بلوک دیباگرامهای سیستم های مخابراتی آمریکایی و اسرائیلی رو سه سوته میکشم . پس آر سی 77 برام عینهو قنده . تداخل اعوجاج نویز و .. ...از ذهنم پاکنمیشه عینهو سعید جراحه سریال لاست
نخیر شما چون کارت معافی داری طبق همین کارت یعنی هیچ دوره ای رو نگذرانده اید.
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-03 ساعت 01:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-03 ساعت 02:02 توسط Danial_4139.)
(2015-05-03 ساعت 01:50)keivin نوشته: یک سوال : فرض کنیم برنده شدیم و مدارک طبق ضوابط ترجمه شده در اختیار کنسول هست ومن که معافیت عنایت رهبری بعد از 8 ماه خدمت در دوره مخابرات نیروی زمینی ارتش وسط خدمت بعنوان نیروی مازاد گفتند برید خونتون و بعد کارت معافیت گرفتم . برای سوال کنسول چه جوابی باید بدم اینکه آیا دوره نظامی در ایران دیده اید یا خیر؟ ظاهر قضیه من کارت معافیت دارم ولی سخت ترین دوره های جنگ الکترونیک رو گذروندیم تا ستوانی گرفتیم . میخوام بدونم چه جوابی بدم که بعد گندش در نیاد .(بلوک دیباگرامهای سیستم های مخابراتی آمریکایی و اسرائیلی رو سه سوته میکشم . پس آر سی 77 برام عینهو قنده . تداخل اعوجاج نویز و .. ...از ذهنم پاکنمیشه عینهو سعید جراحه سریال لاست)
آفیسر : خادمت رافتین ؟ چیکاره بودی کارت ؟
شما : بله ، یکم رفتم بعد معاف شدم والا راننده آشپزخونه بودم قابلمه جا به جا میکردم
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
106
3 تشکر در 1 ارسال
2015-05-03 ساعت 02:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-03 ساعت 02:11 توسط shahin2737.)
دوستان مجرد بودن .معافیت .نداشتن کار دولتی=ویزا یکضرب
شخصی که سه مورد بالا رو داره معمولا اونقدر خوش شانس هست که خدا هم یک کیس نامبر دو یا سه رقمی بهش اعطا میکنه.
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
فکر کنین الان کارمندای مرکز کنتاکی نشستند پای مهاجرسرا با مترجم فارسی پاپ کرن خوران پست های شمارش معکوس رو میخونند و قهقهشون هواست...
سرویسمون کردند بابا ...یه گرین کارد میخوان بدنا...
این استرس لعنتی هم قفلم کرده منو رسما ...شما ها دمتون گرم خیلی بهتر از منید
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
هر چی دلتون قلبا میگه بالای 70-80 درصد صحیح هست ولی خدایی از صمیم قلب باشه !!!
شما دلتون چی میگه ؟؟؟؟!!!!!!!
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)