موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم فردا تعداد زیادی از بچه های مهاجرسرا برنده بشن اگر هم این اتفاق نیفتاد خیلی ناراحت نشین این پروسه ایه که ما سالهاست طی کردیم زندگی ادامه داره و برای رسیدن به اهداف باید تلاش کرد ...
به امید موفقیت
رتبه:
46
37 تشکر در 8 ارسال
سلام دوستان عزیزم تو این آخرین لحظه های انتظار خاطره ای رو براتون تعریف میکنم:
سال گذشته درست اول می ساعت حدودای ۸شب پسرم رو صدا زدم وگفتم برو روی سایت ونتایج رو چک کن او طبق معمول رو اینترنت بود ودر دنیای مجازی سیر میکرد بعد از چند دقیقه با اکراه از اتاقش اومد پیشم ورفت رو سایت .سایت خیلی شلوغ بود حدودای نیم ساعت طول کشید تا تونست سایت رو باز کنه اول نتیجه من رو چک کرد طبق معمول همه ساله منفی بود (حدود بیست سال) شماره مادرش رو چک کرد اون هم منفی بود اومد شماره خودش رو چک کنه اینترنت قطع شد (او اولین سالی بود که بطور مجزا شرکت میکرد )حدودای یکربع طول کشید تا اینترنت وصل شد حالا سایت شلوغ بود وباز نمیشد من برا شنیدن اخبار رفتم طبقه پایین (خونه ما دوبلکس هست)پسرم بعدا گفت دوسه بار سعی کردم برم رو سایت ولی نمی شد دفعه آخری گفتم اگه نتونستم الکی به پدرم میگم رفتم رو سایت ومن هم قبول نشدم تا زودتر برم دنبال کارم ولی یهویی دیدم سایت باز شد وتونستم نتیجه خودم رو چک بکنم دیدم نوشته های اون با نوشته های پدر ومادر فرق میکنن یک نگاه دوباره به متن انداختم ودیدم مثل اینکه اسمم رو نوشته ویک شماره ای پایین صفحه هست .با انگلیسی ضعیفی که میدونستم متن رو خوندم مثل اینکه نوشته بود شما برنده شده اید اونموقع منو صدا کرد. وسطای اخبار بود با اکراه رفتم بالا وبه من گفت مثل اینکه اسمم دراومده گفتم یک پرینت بگیر ببینم تا اومد پرینت بگیره اینترنت دوباره قطع شد حالا همه اعضای خانواده چشمشون به صفحه لپ تاب بود بلاخره پرینت گرفته شد وبا ترانسلیت قبولی پسرم رو باور کردیم .چند ماه بعد او یکضرب گرفت واز آنکارا مستقیما رفت به دنیای آرزوهایش ...چند دقیقه پیش باهاش با وایبر تماس گرفتم وگفتم یادت میاد پارسال مثل این روزا چه حال خوشی داشتیم .شماره های خودم ومادرش رو برایش ایمیل کردم تا فردا اونا رو چک کنه میدونم احتمالش کم هست ولی انسان به امید زنده است .همگی شاد باشید
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من چند ساعت ديگه قبول شدنم رو به همه اعلام ميكنم [emoji5]️
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اگه حالش دارید یه حدس بزنید از برنده ها ی فردا هر کسی رو که درست حدس زدید ، برنده باید یه سور به حدس زننده بده ، حالشو دارید یا نه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من چند ساعت ديگه قبول شدنم رو به همه اعلام ميكنم [emoji5]️
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
غلام من همین الان به این نتیجه رسیدم که امسال از مهاجرسرا قبولی نداریم حتی یه نفر
برنده خوش شانس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میبخشید نتایج لاتاری فردا شب اعلان میشه یا 20 اردیبهشت با سپاس و ارزوی قبولی تک تک اعضای مهاجرسرا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-05 ساعت 00:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-05 ساعت 00:40 توسط غلام دلخوش.)
بچه ها اگر حالشو دارید برنده های فردا رو حدس بزنید، برنده ها حدس زننده درست را یه شام دعوت کنن یا پولشو کارت به کارت کنن حداقل کارت به کارت 50 حالشو دارید ؟
بچه ها اگر حالشو دارید برنده های فردا رو حدس بزنید، برنده ها حدس زننده درست را یه شام دعوت کنن یا پولشو کارت به کارت کنن حداقل کارت به کارت 50 حالشو دارید ؟ فقط سه نفر رو میتونید حدس بزنید
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-05 ساعت 00:38)aliomid.ao نوشته: سلام
میبخشید نتایج لاتاری فردا شب اعلان میشه یا 20 اردیبهشت با سپاس و ارزوی قبولی تک تک اعضای مهاجرسرا
امسال گذاشتن بعد از ماه رمضون اعلام کنن
برنده خوش شانس
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بيست ساعت ديگه سرنوشت 50 هزار نفر تو دنيا به کلي عوض ميشه، اميدوارم شما هم يکي از اون 50 هزارتا باشيد
لاتاری 2016 نشد
2017؟؟
در حال انجام پروسه مهاجرت تحصیلی به آلمان