موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و نامزدم برای لاتاری میخواهیم ثبت نام کنیم. هنوز عقد و ازدواج نکردیم.واحتمالا تابستان 94 انجام میشه.برای ثبت نام باید چیکار کنیم؟ مجرد ذکر کنیم؟ در صورت قبولی چه اتفاقی میافته؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام وتشکرازاطلاع رسانی های مفید شما ،میخاستم بپرسم اگر شخصی ممنوع الخروج باشه(شغل نظامی)ایا همسر او میتونه اقدام به ثبت نام کنه ؟اگر قبول بشه بدون همسر بخاد بره،تو سفارت موقع تحویل ویزا بهش گیر نمیدن؟!!ممنون میشم پاسخ بدین که اگه بی فایده است براشون ثبت نام نکنم.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-08 ساعت 12:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-08 ساعت 12:44 توسط fairy.)
(2014-10-07 ساعت 11:16)چرا نوشته: باسلام وتشکرازاطلاع رسانی های مفید شما ،میخاستم بپرسم اگر شخصی ممنوع الخروج باشه(شغل نظامی)ایا همسر او میتونه اقدام به ثبت نام کنه ؟اگر قبول بشه بدون همسر بخاد بره،تو سفارت موقع تحویل ویزا بهش گیر نمیدن؟!!ممنون میشم پاسخ بدین که اگه بی فایده است براشون ثبت نام نکنم.
دوست عزیز زمان ثبت نام فرمی که متاهل پر میشه، زمان سفارت رفتن هم باید زوج با هم برن مگر اینکه خدایی نکرده از هم جدا شن در غیر این صورت پرونده ریجکت میشه
we fight for a better life
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من موقع ثبت نام و موقع تایید نهایی چند بار اینترنتم قطع شد و بعد از چند بار پر کردن فرم یک بار کانفرمیشن نامبر داد
ممکنه من چند بار ثبت شده باشم که موقع تایید کانفرمیشن نیومده
یا کانفرمیشن با مشخصات یک نفر فقط یک بار صادر میشه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
چند تا سوال داشتم ممنون ميشم جواب بديد
1.اعتبار پاسپورت در زمان ثبت نام مهمه؟ اگر آره چقدر بايد اعتبار داشته باشه؟
2. سن فرزند (بالاي 21 ) در زمان ثبت نام ملاک هست؟ منظورم اينه که اگر براي مثال 3 ماه بعد از ثبت نام فرزند 21 ساله بشه، مشکل ايجاد نميشه؟
3. براي عکس حتما بايد به عکاسي بريم يا خودمون هم ميتونيم تو خونه با دوربين آماتوري عکس رو بگيريم؟
ممنون ميشم جواب بدين
لاتاری 2016 نشد
2017؟؟
در حال انجام پروسه مهاجرت تحصیلی به آلمان