موضوعها: 10
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-19 ساعت 01:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-19 ساعت 01:46 توسط babak12.)
خواهش می کنم
نگران نباشید
تا زمانی که تاییدیه (Confirmation Number ) نگرفته باشین ثبت نام شما قطعی نشده
2015/Abu Dhabi
کلیر
مقصد: کالیفرنیا
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود
ضمن تشکر از پاسخهای خوبتون
امیدوارم بتونید پاسخ من رو هم بدید چون تا حالا هیچ مرجعی نتونسته دقیق جواب بده
بحضورتون عرض شود من از همسر سابقم یه فرزند 13 ساله دارم که متاسفانه از دو سالگی همسرم سرپرستیش رو گرفت و به محل نامعلومی برد و 13 ساله ازش خبری ندارم ولی طبق قانون ایران اسمش در شناسنامم هست الان ازدواج کردم .... الان برای ثبت نام عکسی ندارم بفرستم و بدون عکس هم ارور میده و عکس دروغین هم که تکلیفش معلومه !!!!!!!!! لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه هیچ جا راهکاری ننوشته ... من واقعا مستاسل شدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من براي پدر و مادرم ميخوام ثبت نام كنم ، من به جز خودم 2تا خواهر دارم كه يكيشون ازدواج كرده يكيشونم 15 سالشه .
فقط الان يه چيزي كه ذهن من رو درگير كرده اينه كه توي فرم به جز تعداد فرزند ديگه چيا رو بايد وارد كنم ؟
يادم نيست چيا پرسيده شده درباره مشخصات فرزندان .
مثلا من و خواهرم كه ديگه زير پوشش پدر و مادر نيستيم توي فرم بايد اعلام بشه ؟!
اگه آره منون ميشم با جزئيات راهنمايي كنيد .
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان و اساتید مجرب و گرامی. یه سوال داشتم:
پدر بنده یک پسر از زن پدرم داره و یک پسر(بنده) از مامانم. زن پدرم هم وقتی که با پدرم ازدواج کرد 3 تا بچه داشت. اما توی شناسنامه پدرم اسم من و پسری که از زن پدرم داره هستش( که این یه امر طبیعیه).
حالا پدرم می خواد لاتاری ثبت نام کنه. سوالات من اینه:
1) آیا ایشون تعداد پسرهاشونو باید همونی که توی شناسنامه هستش اعلام کنن(2نفر) یا بچه های قبلی زن پدرم هم باید باهاشون جمع بشن(5 نفر)؟ اصلا میتونن بچه هاشونو صفر اعلام کنن یا نه ؟ معیار چیه؟
2) اگر پدرم قبول شد آیا باید تمام افرادی رو که به عنوان همسر و فرزند انتخاب کرده با خودش به سفارت بیاره و اگر اونا نیومدن , قبولی پدرم هم بی فایده میشه و در کل آیا پدرم در صورت قبولی تنها می تونه واسه کارهای ویزاش بره سفارت؟!
3) اگر پدرم قبول بشه و همسرش نخواد بره آمریکا , آیا سفارت به پدرم به تنهایی ویزا میده یا اجبارا باید با همسرش بره؟
4) اگر فرزندی زیر 18 سال برنده بشه میتونه پدر و مادر رو با خودش ببره؟ اگر زن برنده بشه می تونه بدون شوهر تنها بره سفارت و کارهاشو بکنه و بعدشم آیا می تونه تنها بره آمریکا؟
ممنون از افرادی که آگاهانه به بنده پاسخ میدن. متشکرم.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-22 ساعت 20:30)babak12 نوشته: (2014-10-22 ساعت 19:36)reza76622201 نوشته: سلام بر دوستان و اساتید مجرب و گرامی. یه سوال داشتم:
پدر بنده یک پسر از زن پدرم داره و یک پسر(بنده) از مامانم. زن پدرم هم وقتی که با پدرم ازدواج کرد 3 تا بچه داشت. اما توی شناسنامه پدرم اسم من و پسری که از زن پدرم داره هستش( که این یه امر طبیعیه).
حالا پدرم می خواد لاتاری ثبت نام کنه. سوالات من اینه:
1) آیا ایشون تعداد پسرهاشونو باید همونی که توی شناسنامه هستش اعلام کنن(2نفر) یا بچه های قبلی زن پدرم هم باید باهاشون جمع بشن(5 نفر)؟ اصلا میتونن بچه هاشونو صفر اعلام کنن یا نه ؟ معیار چیه؟
2) اگر پدرم قبول شد آیا باید تمام افرادی رو که به عنوان همسر و فرزند انتخاب کرده با خودش به سفارت بیاره و اگر اونا نیومدن , قبولی پدرم هم بی فایده میشه و در کل آیا پدرم در صورت قبولی تنها می تونه واسه کارهای ویزاش بره سفارت؟!
3) اگر پدرم قبول بشه و همسرش نخواد بره آمریکا , آیا سفارت به پدرم به تنهایی ویزا میده یا اجبارا باید با همسرش بره؟
4) اگر فرزندی زیر 18 سال برنده بشه میتونه پدر و مادر رو با خودش ببره؟ اگر زن برنده بشه می تونه بدون شوهر تنها بره سفارت و کارهاشو بکنه و بعدشم آیا می تونه تنها بره آمریکا؟
ممنون از افرادی که آگاهانه به بنده پاسخ میدن. متشکرم.
1-ایشون باید تعداد قانونی فرزندان اعلام کنه که همونی که داخل شناسنامه اعلام شده
فقط در صورتی می تونه صفر اعلام کنه که سن انها بیشتر از 21 سال و متاهل باشن
2-بله تنهایی می تونن اقدام کنن
3-بله به تنهایی ویزا میده و اجباری وجود نداره
4-ملاک ثبت نام داشتن دیپلم 12 به بالا و 2 سال سابقه کاری مرنبط
پس طبیعتا افرادی که زیر سن 18 سال هستن فاقد شرایط فوق می باشن
بله تحت هر شرایط فرد برنده می تونه یا تنها بره یا با افرادی که زیرمجموعه خودش بودن
جا داره به صحبت های شما اضافه کنم که زمان مصاحبه خانواده(زن شوهر و فرزندان مجرد زیر21) باید باشن بعدا هرکی نخواست می تونه امریکا نره ولی زمان مصاحبه حتما باید باشن.
we fight for a better life
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-22 ساعت 23:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-22 ساعت 23:39 توسط reza76622201.)
ممنون از شما بزرگواران که پاسخ دادید. فقط یخه نکته رو درست متوجه نشدم. پدرم تمام فرزندانشون بالای 21 سال هستند:
1) پس می تونن تعداد فرزندان رو صفر اعلام کنن؟
2) اگر قبول بشن می تونن فرزندان مجرد گرچه بالای 21 سال باشن رو هم باخود ببرن یا قبولیشون هیچ ربطی به بچه های بالا 21 سالشون نداره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من میخواستم خودم سبت نام کنم ولی در قسمت ادرس لاین مشکل دارم با ادرس که ما مینویسیم فرق داره و اموزش تصویری هم فقط صفحه ی 1 داره ادامش پیدا نکردم
ادرس به چه صورت میشه ؟؟؟