موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
مشکل خیلیا همینه از جمله خود من مدرک فوق دیپلم داریم ولی به خودم نمیدنش میگن یا سابقه کار بیار یا پول بده بگیرش تازه فک کنم گفتن چند سال دیگه اماده میشه!!!
حالا موندم اگر قبول شدم نتونستم اصلش رو بگیرم همین گواهی رو ببرم یا نه؟؟؟بعضی از دوستان گفتن سفارت گواهی قبول نمیکنه قابل ترجمه نیست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
محمود از دهن گل میباره دمت حریق من میرم انشالا اوکی شه!سر این قضیه میخاستم امسال نام نویسی نکنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگه تونستم اوکیش کنم حتما خبرشو میزارم براتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-27 ساعت 12:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-27 ساعت 12:15 توسط morteza.hosseini.)
سلام دوستان
اگه کسی از دانشگاه انصراف داده باشه باید تو ثبت نام کدوم گزینه رو انتخاب کنه ؟؟
دیپلم یا چند واحد گذرانده ؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان توجه کنند
دیپلم : High school diploma
لیسانس و فوق دیپلم ( چه فنی و چه رشته های دیگه ): University degree
دانشجوی لیسانس و یا فوق دیپیلم در هر رشته ای : Some university courses
مدرک فنی حرفه ای ( منظور همون مدرکی که طی یک دوره 6 ماهه از فنی حرفه ای میگیرید مثل جوشکاری ، خیاطی و.... ) : Vocational school
بقیه موارد هم که کاملا گویا و مشخص هستند .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عاغا من امروز رفتم واسه معادل سازی سازمان مرکزی استان خراسان طرف گفتش که فقط باید فوق داشته باشی و فقط هم تویه طهران میدن نامه رو.این بود از اطلاعات بدست اومده!ولی من به طرف مشکوکم یکم کسی خبر موثقی مبنی بر اشتباه بودن حرف من داره؟