موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-26 ساعت 23:00)rasoul3711 نوشته: سلام خدمت دوستان من دیپلم فنی هستم ولی سابقه کار تو دفتر بیمه ایران دارم 3سال که نامه گرفتم از بیمه ایران . از نظر سفارت مشکلی نیست چون پیش دانشگاهی ندارم قبول میکنن ممنون میشم راهنمایی کنین
من تو سایت دیدم گریدش 6و7 بود گواهی اشتغال گرفتم که قابل ترجمه هست ردیف دیگه نه
شماره کیس4xxx.تعدادنفرات2نفر.سفارت از انکارا به ابوضبی.تاریخ مصاحبه 12 مارچ. چک.اخرین اخرین ابدیت 7جولای وضعیت ایشود
موضوعها: 13
رتبه:
95
3 تشکر در 0 ارسال
سلام جناب رسول شما باید حتما بالای 7 باشی
ضمن اینکه از طریق کار خیلی سخت است ( بیش از اون چیزی که فکر میکنید ) به نظر من احتمالش زیر 1 درصده چون هم زیر هفت هستید هم از سمت کار خیلی سخت گیرن
باز خودتون میدونید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر . مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-27 ساعت 11:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-27 ساعت 12:02 توسط jupiterx.)
سلام
من 10 سال سابقه کار دارم میخام ببینم که چطور میتونم سابقه بیمه رو بگیرم برای ترجمه ؟؟به چه شکل باید اقدام کنم . بیمه هم تامین اجتماعی هستش
وایا سابقه کاریه من که به این شکل بگیرم به درد پیدا کردن کار تو امریکا میخوره یا خیر ؟؟
یک سوال دیگه اینکه من تو فرمهای 260 که پر کردم قید کردم که در حال حاضر هم دانشجو هستم ایا نیاز هستش که مدرکی در این خصوص هم همراهم داشته باشم ؟؟. من مدرک دیپلم -پیش دانشگاهی و فوق دیپلمم رو فرستادم واسشون .
باتشکر
سفارت : آنکارا / زمان مصاحبه : nov / تعداد کیس : دونفر/ Update In Site Ceac :22 Dec --10 mar(email) --25 & 26 & 30 & 31 mar -- 3 April / کلیر : 3 اپریل فعلا فقط کیس اصلی (انتظار برای کلیر نفر دوم کیس ) -- دریافت ویزا:24 April -- آپدیتهای نفر دوم کیس: 5 می - 1جون (ایمیل)- 8 جولای ( ایمیل)-15 جولای - 28 جولای- 29 جولای -- بالاخره بعد از 8 ماه و 16 روز نفر دوم هم کلیر شد به تاریخ 29 جولای
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-27 ساعت 13:54)jupiterx نوشته: (2014-10-27 ساعت 12:17)babak12 نوشته: [quote='jupiterx' pid='560351' dateline='1414393188']
سلام
من 10 سال سابقه کار دارم میخام ببینم که چطور میتونم سابقه بیمه رو بگیرم برای ترجمه ؟؟به چه شکل باید اقدام کنم . بیمه هم تامین اجتماعی هستش
وایا سابقه کاریه من که به این شکل بگیرم به درد پیدا کردن کار تو آمریکا میخوره یا خیر ؟؟
یک سوال دیگه اینکه من تو فرمهای 260 که پر کردم قید کردم که در حال حاضر هم دانشجو هستم ایا نیاز هستش که مدرکی در این خصوص هم همراهم داشته باشم ؟؟. من مدرک دیپلم -پیش دانشگاهی و فوق دیپلمم رو فرستادم واسشون .
باتشکر
هم مي تونين
در غالب گواهي با ذكر عنوان شغلي از محل كار
و هم مي تونيد از خود سايت تامين اجتماعي پرينت بگيريد و يا با مراجعه به شعبه تامين اجتماعي درخواست سابقه كنيد
فكر نميكنم دوست عزيز و تا به حال نشنيدم
ولي باز دوستاني كه در اين ضمينه تجربه دارن نظر بدن و يا يا تاپيكهاي مربوطه مطالعه بفرماييد
گواهي اشتغال به تحصيل داشته باشيد ضرري نخواهد داشت
خب اگه از محل کار بخام بگیرم نامه رو با چه عنوانی باید گرفت مثلا ؟؟ بعد بدم ترجمه اون نامه رو ؟؟
سابقه تامین اجتماعی هم به همون صورت جدول که سوابق سالیانه بیمه ای داخلش هست و با مهر تامین احتماعی کافیه یا اونم باید ترجمه بشه ؟؟
من بیشتر منظورم در مورد پیدا کردن کار داشتن سابقه بیمه بعنوان یک رزومه هستش وگرنه میدونم که ملاکی برای پیدا کردن کار نیست. میخام ببینم بعنوان رزومه کاری مفید هستش اینکار یا اصلا به کار نمیاد ؟؟(اگه تاپیکی هست بفرمایید در این زمینه )
گواهی اشتغال به تحصیل رو از دانشگاه وقتی میخام بگم با چه عنوانی بنویسن اونوقت ؟؟
باتشکر
[/quoteسایت تامین اجتماعیhttp://www.tamin.ir/News/Item/6506/2/6506.html
باوارد کردن شماره ملی به شما پرینت سابقه کاری میده.
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-26 ساعت 23:51)babak12 نوشته: (2014-10-26 ساعت 23:46)rasoul3711 نوشته: (2014-10-26 ساعت 23:00)rasoul3711 نوشته: سلام خدمت دوستان من دیپلم فنی هستم ولی سابقه کار تو دفتر بیمه ایران دارم 3سال که نامه گرفتم از بیمه ایران . از نظر سفارت مشکلی نیست چون پیش دانشگاهی ندارم قبول میکنن ممنون میشم راهنمایی کنین
من تو سایت دیدم گریدش 6و7 بود گواهی اشتغال گرفتم که قابل ترجمه هست ردیف دیگه نه
6 و 7 نه
7 به بالا
اقا اگر الان واسه کاردانی فوق دیپلم اقدام کنم بعد گواهی بگیرم میشه مورد قبولشون هست من فکر کنم تا 2یا3 ماه دیگه برم سفارت
شماره کیس4xxx.تعدادنفرات2نفر.سفارت از انکارا به ابوضبی.تاریخ مصاحبه 12 مارچ. چک.اخرین اخرین ابدیت 7جولای وضعیت ایشود
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون
من منظورم از اینکه با چه عنوانی باید نوشته بشه اینه که هیچ اداره دولتی فک نمیکنم نامه ای رو خطاب به سفارت امریکا صادر کنه و همچنین دانشگاه . سوال من اینه که نامه رو خطاب به کجا بگیم بنویسم یا عنوان نامه رو به چه صورت باید بخایم بنویسن چون بالاخره وقتی بخایم گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا محل کار بگیریم میپرسن که برای کجا میخاین نامه رو و مطمئنا نامه ای با عنوان سفارت صادر نخواهند کرد .
باتشکر
سفارت : آنکارا / زمان مصاحبه : nov / تعداد کیس : دونفر/ Update In Site Ceac :22 Dec --10 mar(email) --25 & 26 & 30 & 31 mar -- 3 April / کلیر : 3 اپریل فعلا فقط کیس اصلی (انتظار برای کلیر نفر دوم کیس ) -- دریافت ویزا:24 April -- آپدیتهای نفر دوم کیس: 5 می - 1جون (ایمیل)- 8 جولای ( ایمیل)-15 جولای - 28 جولای- 29 جولای -- بالاخره بعد از 8 ماه و 16 روز نفر دوم هم کلیر شد به تاریخ 29 جولای
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
چرا اینقدر سختش میکنید. تو سفرنامه ها دیدم کارت دانشجویی ترجمه نشده هم قبول کردن. البته خیلی نادر بوده که کسی نوشته دانشجو بهش بگن بیا ثابت کن.
شما کارت دانشجویی رو ترجمه کن حله
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون