موضوعها: 0
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
من دیشب داشتم با کسی که این راه رو رفته حرف میزدم ، ایشون پارسال پاییز رفت امریکا با همین ویزای مربوط لاتاری ۳۰۰$ خوشگل گرفت
عید هم برگشت دوباره بعد عید گریین کارت دستش . ویزا هم تو پاسش دوباره رفت و ۳۰۰$ مربوط به امسالش رو گرفت بدون هیچ دردسری و بحثی .
لطفا با گُرز و چماق من رو نزنید ، چون ۳۰۰$ دلار رو من نگرفتم ???
هرکسی که پاسپورت ایران رو داره یعنی ایرانیه و این ارز بهش تعلق میگیره ، حالا صدتا پاس از صد کشور دیگه هم داشته باشه اهمیتی نداره
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلاااااااااااااااااااااااااااام به همگیییییییییییییییی...خیلی وقت بود پست نزاشته بودم از وقتی ویزا رو گرفتیم دیگه پستی نزاشتم..الانم اومدم شما رو در جریان بقیه کارامون بزارم....اینکه بلیت گرفتیم به مقصد detroit....با پرواز لوفتانزا....از ایران به المان و از المان به detroit نفری3ملیون و 800 تومن..برای تاریخ 13 آگوست...میخواستیم برای حدودا اول آگوست بگیریم که گفتن پر شده و همینم بزور پیدا کردیم....ناگفته نمونه که 4ساعت هم استاپ داریم توی فرودگاه فرانکفورت.....وای هنوز باورم نمیشه جدی جدی داریم میریم.....
Case Number:2015AS000010XX
DV260 Forms:June 16th
Unlock:August 16th
Second Letter:January 23rd
Interveiw:March 3rd
Visa:March 6th (یک ضرب)
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
کسی میدونه بعد چندروز ورود به امریکا از حالت accepted به حالت optimized میره؟ تو سایت elis
کیس نامبر:2015as3xx
California
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-06 ساعت 08:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-06 ساعت 08:58 توسط t_arian_n.)
سلام
من اون قسمت مربوط به پرداخت 165 $ رو انجام دادم الان دو تا ایمیل هم برام امد یکی مربوط به رسید پول یکی هم مربوط به فعال سازی کیس
میخواستم بپرسم باز باید وارد سایت بشم و مرحله یا مراحلی رو انجام بدم
(مثلا پر کردن آدرس اونجام چون تو هیچ مرحله ای از من آدرس اینا نخواست)
الان تو سایت ایلس که وارد میشم case status امده رو حالت optimize وSTATUS DETAILS
In Process
این ایمیل تازه امده بعد اون دو تا ایمیل اولی که متنش اولش اینه
On behalf of U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS), Barbaricum is conducting a customer satisfaction survey. The objective of this survey is to gather your opinions regarding your experience using the new Electronic Immigration System (ELIS). USCIS ELIS is USCIS’s new online case management system which allows applicants to establish a USCIS account, to submit applications or petitions, to view application status online, and to retrieve historical account information.
ممنون از راهنمایی
C.N:2015XXXX4XXX // ارسال فرم:9 جون // کارنت:9 ژانویه // نامه دوم:23 ژانویه // مصاحبه:هفته سوم مارچ // دریافت ویزا:روز بعد مصاحبه // ورود به آمریکا: 14 June // ساکن Metro D.C Area
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-06 ساعت 08:49)raminsaghafi نوشته: (2015-05-06 ساعت 01:37)bahreini.ehsan نوشته: سلام.
کسی میدونه بعد چندروز ورود به آمریکا از حالت accepted به حالت optimized میره؟ تو سایت elis
ﻣﺎ ﻗﺒﻞ اﺯ ﻭﺭﻭﺩﻣﻮﻥ ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺖ اﻭﭘﺘﻴﻤﺎﻳﺰﺩ ﺑﻮﺩ.
اولین باره اینو میشنوم، آخه باید مهر ورود بخوره بعد روال اداری صدور گرین کارت طی بشه چطوری اوپتیمایز بود
کیس نامبر:2015as3xx
California
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
نمیدونم چرا ولی برخی از دوستان اصرار دارن که حرف خودشون صحیح هست . بجز یکی از دوستانی که توی این تاپیک پست گذاشته که تازه خودش نه یکی از بستگانش نتونسته ارز مسافرتی را بگیره تقریبا همه تونستند ارز را بگیرند که اون هم اگر نتونسته بگیره مطمئن باشید دلیلی داشته
تا اونجا که من میدونم بانک سامان و ملت حواله ارزی را میده شاید بعضی از شعب ایراد بگیرند و بالاخره میشه حواله ارزی را گرفت اما به شرطی که طرف نره ویزا را بگیره دستش بگه نگاه کنید ویزا من مهاجرتی هست و قانون میگه که به کسی که ویزا مهاجرتی ارز تعلق نمیگیره .
فکر کنم این بحث تا زمانی که اون دوستمون ارز را نگیره که البته فکر نکنم با این نگرششون و حس قانون مندیشون بتونند بگیرند ادامه داشته باشه
البته اینا بگم کسی که با ویزا مهاجرتی ارز دولتی میگره بی قانون نیست بلکه اون دوستمون خیلی قانون مند هست
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما