موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
در این تایپیک به بحث و تیادل نظر در مورد آپدیتهای فایل سیس می پردازیم.....آنالیزها و نتیجه گیری شخصی بوده و بر اساس استدلال شخصی مبتنی بر آمار شکل میگیرد.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 0
رتبه:
112
2 تشکر در 1 ارسال
من برا اینکه اینبار خود دوستان مهاجرسرا یه تحلیل مطمئن از سیس داشته باشیم در درجه اول اگه دوستان برنامه نویس بتونن نرم افزاری بنویسن که به صورت اتوماتیک و به ترتیب کیسها رو وارد کنه و نتیجه اش رو بخونه و ذخیره کنه اگه نمیشه کیس ها رو به رنجهای 500 تایی بین افرادی که آزادترند یا پرسنل آزاد دارن تقسیم کنیم که بعد توی یه فایل متمرکز بشه و هر دوهفته آپدیت شه
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
یکماه یکبار سیمون خروجی اکسل میگیره از سی اک و اینجا هم بچه ها کپی میکننش . زیاد لازم به این کار ها نیست. ضمنا برنامه نویسی و استفاده همزمان لود سرور رو میبره بالا و ممکنه بو ببرند و کلا سی اک رو ببندن یا کپچا بگذارند که همون فایل سیمون رو هم نداشته باشیم.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام می شه آدرس ceac را بدید
کیس نامبر : **52
نفرات کیس : با خودم 3 نفر
سفارت : آنکارا تغییر به ایروان
رویت قبولی و ارسال 260 : oct
کارنت : 12 march
مصاحبه : 11 می
دریافت ویزا : یک ضرب
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-02 ساعت 13:24)behdadK نوشته: یکماه یکبار سیمون خروجی اکسل میگیره از سی اک و اینجا هم بچه ها کپی میکننش . زیاد لازم به این کار ها نیست. ضمنا برنامه نویسی و استفاده همزمان لود سرور رو میبره بالا و ممکنه بو ببرند و کلا سی اک رو ببندن یا کپچا بگذارند که همون فایل سیمون رو هم نداشته باشیم.
من تا حالا 1200 کیس نامبر رو بررسی کردم. چیزی که تا الان میبینم نپال که هتله همشون یکظرب میگیرن. ایرانیها (البته با توجه به آمار آنکارا و ابوظبی و ایروان اگر نمونه ایران در نظر بگیریم) 90% کلیرنس خورده اند. شماره های خالی تا اینجا 58 تا بوده و کلا با توجه به میزان بالای کلیرنس و اینکه میبینم بسیاری در آنکارا و ابوظبی و ایروان هنوز مصاحبه نرفته اند. شرایط برای کسانی که کلیرنس میخورند یعنی تقریبا همه ایراینیها عجیب و غریب نیست. البته اگر سهمیه ایران را مثل پارسال به ابرقدرت نپال ندن
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-02 ساعت 14:57)رضا2015 نوشته: (2015-01-02 ساعت 14:51)Radwin نوشته: (2015-01-02 ساعت 13:24)behdadK نوشته: یکماه یکبار سیمون خروجی اکسل میگیره از سی اک و اینجا هم بچه ها کپی میکننش . زیاد لازم به این کار ها نیست. ضمنا برنامه نویسی و استفاده همزمان لود سرور رو میبره بالا و ممکنه بو ببرند و کلا سی اک رو ببندن یا کپچا بگذارند که همون فایل سیمون رو هم نداشته باشیم.
من تا حالا 1200 کیس نامبر رو بررسی کردم. چیزی که تا الان میبینم نپال که هتله همشون یکظرب میگیرن. ایرانیها (البته با توجه به آمار آنکارا و ابوظبی و ایروان اگر نمونه ایران در نظر بگیریم) 90% کلیرنس خورده اند. شماره های خالی تا اینجا 58 تا بوده و کلا با توجه به میزان بالای کلیرنس و اینکه میبینم بسیاری در آنکارا و ابوظبی و ایروان هنوز مصاحبه نرفته اند. شرایط برای کسانی که کلیرنس میخورند یعنی تقریبا همه ایراینیها عجیب و غریب نیست. البته اگر سهمیه ایران را مثل پارسال به ابرقدرت نپال ندن
اقا ممنون من 20 تا زدم بیخیال شدم! :/ لطفا برو گوگل کن کیس ها رو یه نگاهی بندازیم!
من دارم مثل بنز بررسی میکنم. تا بعد از حدود سه هزار بشه یک آماری داد. ولی اعصابم عجیب از این نپالیا خرده همشوون یکضربن. طفلکیها تعداد خانواده هاشون اکثرا بالای چهارنفره. خلاصه لاتاری برای اینا حال میده هرکی رفته ویزا گرفته برگشته فکر کنم همین سیستم پیش بره همشون آمریکایی بشن
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
44
1 تشکر در 1 ارسال
سلام
آقا من میرم تو این سایت میزنه کیس نامبر نا معتبر هسن. این یعنی چی؟ مشکلی دارم؟
کیس نامبر: 2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------
هزینه ها: کُلی
شیراز: