موضوعها: 0
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-11 ساعت 19:36)afkar.margbar نوشته: از روز اعلام نتایج من هر چه مشخصات وارد میکنم این پیام میده لطفا یک ایمیل قرار دهید که از طریق آن مشکل را اعلام کنیم و جوابی بگبربم .ضمنا من از درست بودن اطلاعاتم اطمینان دارم
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.
Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', ۱ = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), ۶ = six, G = letter 'G', ۸ = eight, B = letter 'B'
یه چیزی رو اشتباه میزنی دوست عزیز، برو قسمت forgot رو بزن و اطلاعاتت رو از اول بگیر
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
180
421 تشکر در 142 ارسال
بعد 1 هفته با اینجا برگشتم. میبینم که سلکت شده ها به تکاپو افتادن و بازارشون داغه داغه.
امسال هم قسمت من نبود که بیام همانند سالهای پیش.
دیگه به لاتری اصلا اهمیتی نمیدم چون واقعا شانست میل به صفر میکنه یا حداقل برای من اینطوره.
دوستان قبول شده بهتون تبریک میگم و امیدوارم ویزای یه ضرب رو اکثریتتون بگیرید و از این جهنم زودتر بیرون بنید
یا حق
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
امروز متوجه شدم تو قرعه کشی امسال یک پسر 15 ساله اسمش در اومده که انفرادی ثبت نام کرده بوده
جالبه پدرش 5 روز تو کل فامیل پخش کرده پسرش میره امریکا الان متوجه شده که چی شده
امیدوارم سایر برندگان البته از این جنس نباشن
زندگي را روي شانس نبايد بست
WINTER IS COMING
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من و همسرم هم قبول نشدیم.... من فکر کنم 6 ساله شرکت میکنم.... اصلا لاتاری خر است
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
چرا اتفاقن خیلیم به فکرش بودم اما باخودم میگفتم چه فایده الان چک کنم بازم میزنه has not been selected بعدش ضدحال میخورم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان من امسال سال سومم بود ولی بازم برنده نشدم ولی به پیشنهاد من داییهام هم ثبت نام کردن که یکی دوره اول برنده شد و الان تو تگزاس حالشو میبره و یکیشم دوره سوم یعنی امسال برنده شد و... البته من خودم به جفتشون خیلی کمک کردم و میکنم... منم به همه برنده ها تبریک میگم