کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-06 ساعت 00:31)nouveau نوشته:  دوستان برا من و پسر خالم هم مشکل نشناختن کانفرمیشن نامبر هست. میگه همچین کیسی وجود نداره. من ۱۰۰۰ بار از راه های مختلف امتحان کردم؛ حتی کانفرمیشن نامبر رو از فایل ذخیره شده در کامپیوترم کپی پیست کردم ولی نشد. ضمن اینکه کاملا مطمئنم که درست وارد میکنم. اگه کسی یه راه حلی برخورد کرد ممنون میشم که راهنمایی کنه.

شما از طریق گزینه ی forgot confirmation number هم چک کردید ؟
تشکر کنندگان: shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 00:31)Mandm نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 00:28)Alirezawee نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 00:23)mehdi23 نوشته:  توی پیج وزارت امور خارجه آمریکا به زبان فارسی تو فیسبوک چند نفری گفتن قبول شدن!
حالا نمیدونم راسته یا الکی گفتن!

شما درست ميگيد منم خوندم.. ب احتمال خيلى زياد سهميه ايران امسال بسيار ناچيز و کم بوده نسبت ب سال هاي قبل اين تنها چيزيه ک من احتمال ميدم...
ميشه اسم پيج رو بگيد

USAdarFarsi (وزارت امورخارجه آمریکا به زبان فارسی)‎
تشکر کنندگان: Mandm ، shahryar_eng
با سلام خدمت همه دوستان و بزرگواران و مخصوصا مدیران عزیز و کلیه کسایی که واسه داشتن و پایدار بودن این مجموعه زحمت می کشند....
بنده هم کاملا موافقم که آمار قبولی امسال نرمال نیست..... من فقط در یکی از صفحات فیس بنام زندگی در آمریکا فقط یک نفر رو دیدم که قبول شده بود... دوستان اگر فرصت دارند به فروم های خارجی هم یه سر بزنند....
ضمنا با توجه به گفته یکی از دوستان همین تاپیک که کافی نت داره و 110 نفر ثبت نام کرده بودند و بدون حتی یک قبولی و با توجه به شرایط من خیلی از دوستان سالهاست که موقع ثبت نام با من تماس میگیرن تا ثبت نامشون کنم.... امسال که حدود 30 تایی ثبت کرده بودم هیچکی برنده نشده .... و بازهم تکرار می کنم این وضعیت موجود اصلا نرمال نیست..... ولی پارسال یکی از دوستانم برنده شده و من یه نوعی وکیل پروندش شدم.... خود من از سال 2009 ثبت نام کردم و این 8 امین سالی هست که برنده نشدم.... ولی سال به سال قویتر شدم ام و از راه های دیگر اقدام کرده ام و خوشبختانه راهی که انتخاب کردم یکی از بهترین راه ها جهت ورود قانونی به ایالای متحده است.... و از شما بزرگواران می خوام تلاش هاتون رو ادامه بدین ولی نه فقط از راه و روش تنبلی (لاتاری) .... راه های زیادی هست.... یکم زمان و حوصله می خواد..... موفق و پیروز باشید..........
4XXX - جولای ابوظبی - AP - ویزا 27 سپتامبر
مقصد فعلا Ohio - WestLake
In GOD We Trust
Cool
I'm agent of this case. It doesn't belong to me
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، ziba62ka ، Hamed Gh ، MEHR52 ، siyavash-2 ، tabim4 ، hamedrouhi
تو سایت http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...2#pid82262
اعلام کرده قبول شده
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، amirrrrrrr ، MEHR52
برای بار چهارم
HAS NOT BEEN SELECTED
Sad
احتمالا سایت مشکل داره
برید بخوابید فردا چک کنبد
اگه برنده باشید سرجاشه ما پارسال یک ماه بعد فهمیدیم!
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: Paradox ، shahryar_eng ، ziba62ka ، MEHR52 ، hamedrouhi
امیدواریم یه اشتباه فنی باشه تا قطع کامل یا تقلیل سهمیه ایران
پارسال وضعیت خیلی متفاوت بود حداقل یه 10 نفری اومدن گفتن ما قبولیم مام تبریک گفتیم . الان دریغ از یه نفر که حداقل ما مجسمه اونو لوگوی مهاجر سرا بکنیم
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: امید به خدا ، shahryar_eng
ما هم قبول نشدیم با اینکه امسال خیلی امیدوار بودیم
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، MEHR52
(2015-05-06 ساعت 00:31)nouveau نوشته:  دوستان برا من و پسر خالم هم مشکل نشناختن کانفرمیشن نامبر هست. میگه همچین کیسی وجود نداره. من ۱۰۰۰ بار از راه های مختلف امتحان کردم؛ حتی کانفرمیشن نامبر رو از فایل ذخیره شده در کامپیوترم کپی پیست کردم ولی نشد. ضمن اینکه کاملا مطمئنم که درست وارد میکنم. اگه کسی یه راه حلی برخورد کرد ممنون میشم که راهنمایی کنه.

FORGET بزن دوباره کدتو دریافت کن
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، MEHR52
بچه ها احتمالا برنده بوده ماها قبول نشدیم ؛دل خودتونو صابون نزنید و امیدواری به هم ندید همیشه واقعیت تلخه ولی چه میشه کرد همینی که هست و کاری هم از دست هیچکس ساخته نیست ؛ فکر کردن به اینکه نتایج رو کم کم یا منطقه ای اعلام می کنن هم بیهوده است ؛ فکر کنم باید بی خیال شد . قطعا تا چند روز دیگه هم برنده ها میان و عضو مهاجرسرا میشن
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: zaheri ، lighter ، shahryar_eng ، Paradox ، amirrrrrrr ، MEHR52 ، jayjay ، gallow
سلام به همه دوستان ما هم با 2 شانس، قبول نشدیم
(2015-05-06 ساعت 00:31)Mandm نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 00:28)Alirezawee نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 00:23)mehdi23 نوشته:  توی پیج وزارت امور خارجه آمریکا به زبان فارسی تو فیسبوک چند نفری گفتن قبول شدن!
حالا نمیدونم راسته یا الکی گفتن!

شما درست ميگيد منم خوندم.. ب احتمال خيلى زياد سهميه ايران امسال بسيار ناچيز و کم بوده نسبت ب سال هاي قبل اين تنها چيزيه ک من احتمال ميدم...
ميشه اسم پيج رو بگيد

داخل فيس بوک... پيچ گرين کارت لاتارى امريکا و پيچ وزرات امور خارجه امريکا ب زبان فارسى رو سرچ کنيد ميبينيد
تشکر کنندگان: Mandm ، shahryar_eng ، MEHR52
(2015-05-06 ساعت 00:23)ایلیانا نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 00:17)Anamis نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 00:00)ایلیانا نوشته:  دوستان من یه مشکلی دارم از اون خیل بی شماری که ما ثبت نامشون کردیم یک شماره رو هرچی می زنیم هیچی نمیاد! یعنی می گه اشتباهه در صورتیکه کانفرمیشنشو گرفتم از خود سایت ... الان باید چه کنم؟

دوست عزیز شاید نام و نام خانوادگی رو جا به جا وارد کردید

نه دوست عزیز همه چیزو درست می زنم . نمی دونم چشه دقیقا؟
منظورم زمان ثبت نام هست ، الان در محلی که باید فامیلتون رو بنویسید اسمتون رو بنویسید و چک کنید
دوستانی کی مشکل کانفرمیشن دارن ۳۰ دقیقه بعد از اخطار دوباره برن تست منم مشکل رو داشتم زیر رو بخونید میگه بعد از سه بار اخطار باید ۳۰ دقیقه بعد بیای دوباره تست
تشکر کنندگان: khatarnak ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 00:16)2014families lottery winners نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 00:14)moxtar88 نوشته:  تا حالا فقط یه نفر برنده شده اونجوری که من مطلعم
خدا کنه مشکلی داشته باشه امیدوار باشین

اگه منو میگی من شوخی بی مزه کردم و اعلام هم کردم و پیغام بی مزه و از سر ناراحتیمو پاک کردمCool

بله شما رو گفتم ، پس با این حساب شما هم برنده نشدین
یعنی کسی قبول نشده؟؟؟
تشکر کنندگان: khatarnak ، shahryar_eng

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان