موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان و بزرگواران و مخصوصا مدیران عزیز و کلیه کسایی که واسه داشتن و پایدار بودن این مجموعه زحمت می کشند....
بنده هم کاملا موافقم که آمار قبولی امسال نرمال نیست..... من فقط در یکی از صفحات فیس بنام زندگی در آمریکا فقط یک نفر رو دیدم که قبول شده بود... دوستان اگر فرصت دارند به فروم های خارجی هم یه سر بزنند....
ضمنا با توجه به گفته یکی از دوستان همین تاپیک که کافی نت داره و 110 نفر ثبت نام کرده بودند و بدون حتی یک قبولی و با توجه به شرایط من خیلی از دوستان سالهاست که موقع ثبت نام با من تماس میگیرن تا ثبت نامشون کنم.... امسال که حدود 30 تایی ثبت کرده بودم هیچکی برنده نشده .... و بازهم تکرار می کنم این وضعیت موجود اصلا نرمال نیست..... ولی پارسال یکی از دوستانم برنده شده و من یه نوعی وکیل پروندش شدم.... خود من از سال 2009 ثبت نام کردم و این 8 امین سالی هست که برنده نشدم.... ولی سال به سال قویتر شدم ام و از راه های دیگر اقدام کرده ام و خوشبختانه راهی که انتخاب کردم یکی از بهترین راه ها جهت ورود قانونی به ایالای متحده است.... و از شما بزرگواران می خوام تلاش هاتون رو ادامه بدین ولی نه فقط از راه و روش تنبلی (لاتاری) .... راه های زیادی هست.... یکم زمان و حوصله می خواد..... موفق و پیروز باشید..........
4XXX - جولای ابوظبی - AP - ویزا 27 سپتامبر
مقصد فعلا Ohio - WestLake
In GOD We Trust
I'm agent of this case. It doesn't belong to me
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
احتمالا سایت مشکل داره
برید بخوابید فردا چک کنبد
اگه برنده باشید سرجاشه ما پارسال یک ماه بعد فهمیدیم!
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
امیدواریم یه اشتباه فنی باشه تا قطع کامل یا تقلیل سهمیه ایران
پارسال وضعیت خیلی متفاوت بود حداقل یه 10 نفری اومدن گفتن ما قبولیم مام تبریک گفتیم . الان دریغ از یه نفر که حداقل ما مجسمه اونو لوگوی مهاجر سرا بکنیم
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم قبول نشدیم با اینکه امسال خیلی امیدوار بودیم
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها احتمالا برنده بوده ماها قبول نشدیم ؛دل خودتونو صابون نزنید و امیدواری به هم ندید همیشه واقعیت تلخه ولی چه میشه کرد همینی که هست و کاری هم از دست هیچکس ساخته نیست ؛ فکر کردن به اینکه نتایج رو کم کم یا منطقه ای اعلام می کنن هم بیهوده است ؛ فکر کنم باید بی خیال شد . قطعا تا چند روز دیگه هم برنده ها میان و عضو مهاجرسرا میشن
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان ما هم با 2 شانس، قبول نشدیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی کی مشکل کانفرمیشن دارن ۳۰ دقیقه بعد از اخطار دوباره برن تست منم مشکل رو داشتم زیر رو بخونید میگه بعد از سه بار اخطار باید ۳۰ دقیقه بعد بیای دوباره تست