2015-12-09 ساعت 10:13
این طرح هنوز تصویب نشده، در ضمن کاریکه از دست ما بر نمی آد.هر چه و هرجا که سرنوشت ما باشه همون اتفاق پیش می آد . امیدتون به خدا باشه.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
|
2015-12-09 ساعت 10:13
این طرح هنوز تصویب نشده، در ضمن کاریکه از دست ما بر نمی آد.هر چه و هرجا که سرنوشت ما باشه همون اتفاق پیش می آد . امیدتون به خدا باشه.
تشکر کنندگان: 417881 ، behjan ، sweety.alireza
2015-12-09 ساعت 12:00
سلام و عرض ادب
یک سوال فنی دارم از دوستان با تجربه خانواده ای رو در نظر بگیرید شامل پدر ، مادر و فرزند که موفق به دریافت گرین کارت میشوند. اگر در اثر عدم مهاجرت به امریکا گرین کارتشون باطل بشه ایا کودک می تونه بعد از رسیدن به سن قانونی درخواست گرین کارت بکنه ؟؟ بهرحال واضحه که اون به خاطر والدینش نمی تونسته اونجا بمونه و گرین کارتش رو حفظ کنه ایا حق داره این کیس رو پیگیری کنه؟؟ ایا تجربه مشابه وجود داشته؟؟ با تشکر
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر آنکارا سپس تغییر به ابوظبی توسط خودشان مصاحبه 7 ژانویه = > دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل ) 17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!! ٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم ٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد ٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟ ١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!! ورود به امريكا ١٩ جون درخواست پاس سفيد ٢٠ جون راه در جهان یکی است و آن راه راستی است تشکر کنندگان: behjan
2015-12-09 ساعت 23:33
دوستان من می خوام بدونم با تصویب طرح لزوم اخذ ویزا برای ایرانیان دارای تابعیت دوگانه ، گرین کارت به چه دردی می خوره من مگم آسمون تپید
**Case number : 1xxx
Dv 260 : 28 may Interview: second week of november Abu dhabi Up dates: 18November Ceac update: 25 January Clearance .31 March تشکر کنندگان: sahar2016
2015-12-11 ساعت 19:43
(2015-12-09 ساعت 12:00)Aliakbarasghari نوشته: سلام و عرض ادبعلي جان همونطور كه خودت ميدوني اونها در ابتدا اگه فرد برنده كيس وارد خاك اونجا نشه پروسه صدور گرين كارت به جريان نميوفته،حتي اگه زير گروه برن و خودش نره مهم نفر اصليه كيس ه اين مطلب در اين مورد هم صدق ميكنه پس،و اگه گرين كارت ابطال بشه كاريش نميشه كرد،اين جدا از مسئله ورود به خاك قبل شيش ماهه ها،در اون صورت دادگاه تشكيل داده ميشه و دادگاه تشخيص ميده كه اجازه ورود بده به اون فرد يا خير،كمي بيش از شيش ماه و براي بار اول هم موردي نيست ولي بجز اين موارد مشكل ايجاد ميشه اونها طبق دستور العمل و قانون كار ميكنن نه از روي ترحم و دلسوزي
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!
طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: behjan ، j.modarres
2015-12-12 ساعت 19:48
سلام ببخشید خواستم بدانم ایا کسی از این طرح جدید که ویزا برای ایرانی ها صادر نمیشه خبر دارید شامل حال برنده لاتاری هم میشه یا نه
(2015-12-12 ساعت 19:48)omid2014 نوشته: سلام ببخشید خواستم بدانم ایا کسی از این طرح جدید که ویزا برای ایرانی ها صادر نمیشه خبر دارید شامل حال برنده لاتاری هم میشه یا نه متن کامل این قانون و تبادل اطلاعات راجع به این قانون رو میتونید توی تاپیک مربوطه که آدرسش رو براتون میزارم دنبال کنید . HR158 یا اصلاحیه جدید قانون لغو روادید آمریکا با 38 کشور کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود تشکر کنندگان: Interuniversal ، j.modarres
2015-12-13 ساعت 11:35
(2015-12-11 ساعت 19:43)Interuniversal نوشته:(2015-12-09 ساعت 12:00)Aliakbarasghari نوشته: سلام و عرض ادبعلي جان سلام بر مدیر عزیز و دوستان گلم خیلی ممنون از پاسختون البته من منظورم ترحم و این جور چیزها نبود. من منظورم موردی بود که یک خانواده همگی گرین کارت گرفته باشن (لاتاری)و بعد از مدتی زندگی در امریکا برگردند ایران و به دلیل مشکلاتی نتونن دیگه مراجعت کنند. ایا کودک خانواده بعد از رسیدن به سنی که میتونست تنها زندگی کنه و یا تنها مسافرت کنه آیا می تونه خودش برگرده امریکا ؟ البته قبل از 10 سال از صدور گرین کارت. که البته جواب رو فرمودید و سپاسگذارم قربان شما
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر آنکارا سپس تغییر به ابوظبی توسط خودشان مصاحبه 7 ژانویه = > دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل ) 17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!! ٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم ٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد ٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟ ١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!! ورود به امريكا ١٩ جون درخواست پاس سفيد ٢٠ جون راه در جهان یکی است و آن راه راستی است تشکر کنندگان: Interuniversal ، Pariz Travel
2015-12-14 ساعت 16:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-14 ساعت 16:59 توسط Interuniversal.)
(2015-12-13 ساعت 11:35)Aliakbarasghari نوشته:میدونم منظورت چی بود,آخه ماها همیشه عادت دازیم راه هارو واسه خودمون باز شده قلمداد کنیم از اون منظر گفتم خدمتت.(2015-12-11 ساعت 19:43)Interuniversal نوشته:(2015-12-09 ساعت 12:00)Aliakbarasghari نوشته: سلام و عرض ادبعلي جان طبق قانون ورود به ایالات متحده اگه گرین کارت داشته باشی و بیش از شیش ماه خارج باشی آفیسر در فرودگاه این اجازه رو داره که بشما اجازه ورود نده ولی گفتم برای اولین بار و نهایت دومین بار بمدت کم, خیلی مشکلی ایجاد نمیکنه نهایت میفرسته دادگاه برای بررسی و شما باید دلیل محکم بیارید و اونها رو قانع کنید که چرا نتونستید وارد امریکا بشید. پاس سفید میشه گرفت دو ساله و میشه تمدید بشه که کلا میشه چهار سال ولی اینکه بچه بمونه و بزرگ شه بعدا بره قطعا باطل میشه این تاپیک رو حتما مطالعه کن : http://www.mohajersara.com/Thread-%DA%AF...8%AF%D8%9F باز با یک وکیل مجرب مشورت کنی بهتر روشنت میکنه اطلاعات بنده در همین حده...
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!
طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: j.modarres ، Aliakbarasghari
2015-12-19 ساعت 20:32
سلام من شماره کیسم 5600 هس، میخاستم بپرسم اگر مکان مصاحبه مو عوض کنم الان ممکنه بعد از کارنت شدن شماره، نامه دومم دیرتر بیاد؟
2015-12-20 ساعت 18:28
سلام
من همه ی تاپیک ها رو بررسی کردم و متوجه نشدم این سوال رو باید کجا مطرح کنم برای همین اینجا عنوان کردم ممنون میشم راهنمایی کنید. یکی از دوستان من دو سال هست که جدا از همسرش زندگی میکنه اما به دالایلی از جمله طولانی بودن پروسه جدایی در دادگاه جداییش در چند روز آینده رسمی میشه. اما ایشون موقع پر کردن فرم 260 به خاطر اینکه نگران این بودن که همسرشون متوجه قبولی ایشون در لاتاری بشه و موضوع جداییشون بیشتر زمان ببره وضعیت خودشون رو جداشده زدن و البته امیدوار بودن که خیلی زود جداییشون ثبت رسمی بشه که متاسفانه نشد. با توجه به اینکه فوریه کارنت میشن، پیشنهادتون چیه؟ چه جوری عمل کنند؟ آیا اینکه مدارکی رو حاکی از جدا زندگی کردنشون تو دو سال اخیر با خودشون ببرن در روز مصاحبه میتونه کمک کنه که افیسر این موضوع رو نادیده بگیره؟ خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید من تاپیک های سال های قبل رو هم تا حد امکان خوندم اما مورد مشابهی ندیدم متاسفانه.
2015-12-23 ساعت 21:30
(2015-12-20 ساعت 18:28)maryambabaee نوشته: سلامسلام بايد عرض كنم خدمتتون اين يه كيس واقعا نادره،شما ميتونيد براي دريافت صحيح پاسخ در كانال پاريز عضو شويد و سوالتون رو اونجا مطرح كنيد تا دوستان اهل فن پاسخ دقيق بهتون بدند!
طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: maryambabaee
2015-12-24 ساعت 13:04
(2015-12-23 ساعت 21:30)Interuniversal نوشته:(2015-12-20 ساعت 18:28)maryambabaee نوشته: سلامسلام سلام لطف میکنید لینک کانال یا شماره تلگرامشون رو بهم بدید؟ تشکر کنندگان: Interuniversal
2015-12-24 ساعت 15:17
(2015-12-20 ساعت 18:28)maryambabaee نوشته: سلام دوست گرامی متاسفم از شنیدن همچنین موردی ولی اینو میتونم بگم که بزرگترین اشتباه دوست شما این بوده در صورتی که ایشون متاهل بودن گزینه طلاق رو انتخاب کردن چون تاریخ ثبت طلاق بعد از پر کردن فرم میباشد که این تناقض رو نشون میده.در روز مصاحبه کلی در این مورد ازمون سئوال پرسیده شد بهترین کار این بود که ایشون همون متاهل رو انتخاب میکردن و در روز مصاحبه صادقانه مشکلشونو به آفیسر میگفتن .موفق و موید باشید
لاتاری 2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون تشکر کنندگان: Danoosh
2015-12-25 ساعت 16:05
(2015-12-24 ساعت 13:04)maryambabaee نوشته:بالاي همين صفحه سمت چپ آدرس هست در يك كادر و همچنين شماره هاشون(2015-12-23 ساعت 21:30)Interuniversal نوشته:(2015-12-20 ساعت 18:28)maryambabaee نوشته: سلامسلام
طلب خير براي همه دوستان
سلام دوستان. من و همسرم خوشبختانه تونستیم ویزای یکضربو بگیریم . خواستم بگم مصاحبه خیلی راحت تر از چیزیه که متاسفانه بچه های لاتاری درست کردن و جو مهاجرسرا رو خیلی متشنج و استرسی میکنند. من فرمها رو بیشتر از پنجاه روز بعد از اعلام نتایج فرستادم و نامه بانکی اسپانسرم موقع مصاحبه مربوط به 3 ماه پیش بود و خیلی قضایا نظیر اینکه امضا با اسم کامل اسپانسر نبود و ... و ... ولی با اینحال یکضرب گرفتیم.
آسان بگیرید، امیدوار باشید و به دنیا لبخند بزنید ....
مشاهده نتیجه: 7 ژوئن
کیس نامبر: **2016AS28 وضعیت کیس: 2 نفر، برنده خانم، با اسپانسر، بدون کار دولتی، معافیت سربازی ارسال فرم: 1 ژولای تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر محل مصاحبه: انکارا (خودشون تغییر به ابوظبی) نتیجه: ویزا یکضرب جمع تقریبی هزینه ها قبل از مهاجرت: 11 میلیون تومان مقصد: مریلند تشکر کنندگان: omid40 ، Hana2015 ، behjan ، lighthouse ، پرسپولیس6 ، Farbod13 ، غنچه ، Interuniversal ، لطف اله
|