موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-05 ساعت 08:31)Nazem نوشته:
اقا پارسال که نفری 50 هزار تومان از ما گرفتین امسال مجانی شد؟؟؟
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
تا الان که تاپیک های جدید مشتری ۲۰۱۶ نداشته ، بیاین دیگه نوگلان مهاجر ، بیاین سوال های جور واجور کنین بلکه رتبه بگیریم
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک می گم به دوستانی که قبول شدن
فقط این نکته رو بگم دوستانی که قبول شدن و کیس نامبرشون زیر 2500 سعی کنید حتما طی یکی دو ماه اینده ارسال کنند فرمشونو که مثل 2015 زمان کارنتی با مشکل برخورد نکنند پس به این نکته توجه داشته باشید با ارزوی موفقیت
2013 = has been not selected
2014 = has been not selected
2015= کیس نامبر 8200 و کارنت نشدن
2016 در پروسه 2015 بودم و ثبت نام نکردم
2017 = has been not selected
2018 = has been not selected
2019= has been not selected
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-06 ساعت 20:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-06 ساعت 20:22 توسط ahmad120.)
با سلام خدمت همه دوستان محترم
من فایل راهنمای مربوط به پر کردن فرم DS-260 را کامل مطالعه کردم اما چند سوال برایم پیش آمده است:
1- از چه زمان، تا کی و در چه سایتی باید برای پر کردن فرم DS-260 اقدام کنیم؟
2- منظور از سوال Primary phone number باید تلفن منزل را بنویسم یا شماره موبایل؟
3- منظور از سوال Secondary phone number باید تلفن منزل را بنویسم یا شماره موبایل؟
4- در حال حاضر دانشجو هستم. منظور از سوال Work phone number باید شماره تلفن دانشگاه را بنویسم؟
5- پاسخ سوال Do you hold or have you held any nationality other than the one you have indicated above؟ را باید Yes بزنیم یا No ؟
6- پاسخ سوال Do you hold a passport from the country/region of origin (nationality) above؟ را باید Yes بزنیم یا No؟
7- در کدام قسمت فرم DS-260 و چگونه باید محل مصاحبه را تغییر دهیم؟
8- آیا باید در هنگام پرکردن فرم DS-260 آدرس محل زندگی در آمریکا و آدرس دریافت گرین کارت را وارد کنیم؟ آیا این امکان وجود دارد و می توانیم بعداً و در هنگام مصاحبه در سفارت مربوطه، آدرس محل زندگی در آمریکا و آدرس دریافت گرین کارت را بدهیم؟
9- قبل از ثبت نام در لاتاری 2016 نام خانوادگی ام را تغییر داده ام و با نام خانوادگی جدید در لاتاری 2016 ثبت نام کردم. آیا باید نام خانوادگی قبلی ام را نیز در هنگام پر کردن فرم DS-260 وارد کنم؟ در کدام قسمت؟
10- منظور از Military specialty چیست؟ آیا منظور همان رسته در خدمت سربازی است؟
11- من در حد متوسط با زبان انگلیسی آشنایی دارم. اگر سوال Can you speak and/or read languages other than your native language? را Yes بزنم، قسمت List the language that you speak and/or read را باید چگونه به انگلیسی پر کنم و بنویسم؟
12- آیا باید در هر مرحله حتما Save را انجام دهیم یا نیازی به این کار نیست؟
13- متولد سال 1989 میلادی هستم. پس از پایان پر کردن فرم DS-260، آیا باید فرم DS-1810 (که مربوط به فراخوان سربازی در آمریکا در صورت نیاز است.) را دانلود و پر کنم؟ پس از رسیدن به آمریکا این فرم را باید به کجا تحویل بدهم؟
14- سوال مربوط به واکسن را باید Yes بزنم، در توضیحاتش به انگلیسی چه بنویسم؟
15- در حال حاضر دانشجو هستم. باید سوال مربوط به سربازی را No بزنم، در توضیحاتش به انگلیسی چه بنویسم؟
16- در حال حاضر دانشجو هستم و گذرنامه ندارم. در قسمت پایان پر کردن فرم DS-260 که اطلاعات تایید می شود شماره گذرنامه را چه بنویسم؟
با سپاس فراوان
خدایا سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک تا هر چه را که تو دیر می خواهی، زود نخواهم و هر چه را که تو زود می خواهی، دیر نخواهم. "معلم شهید انقلاب، زنده یاد دکتر علی شریعتی"
رتبه:
30
1 تشکر در 1 ارسال
نمی دونم چرا اینجا سوت و کوره
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورود
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
همین یه نفر قبول شده
خداوندا دستهايم خالي است ودلم غرق در آرزوها ,يا به قدرت بيكرانت دستانم را توانا گردان يا دلم را ازآرزوهاي دست نيافتني خالي كن .
[font=Impact]كوروش بزرگ[/font]