موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-31 ساعت 09:01)Amir.AA نوشته: (2016-03-29 ساعت 15:29)behzadsalehifar نوشته: سلام به همگی
میخواستم بدونم کسی با این شرایط هست که موقع ثبت نام مجرد بوده ولی متاهل اعلام کرده و بعد از اعلام نتایج عقد کرده باشه!
سلام
اگر شما روز ثبت نام مجرد بودید ولی با این حال فرم رو به صورت متاهل پر کرده باشید، از نظر آفیسر دروغ تلقی میشه و روز مصاحبه حتما تاریخ عقدتون رو با تاریخ ثبت نام در لاتاری چک میکنه و تطبیق میده. اگر شما فرم ثبت نام رو بصورت متاهل پر کردید، باید تاریخ عقدتون، قبل از تاریخ ثبت نام باشه (حتی یک روز). نمیخوام نگرانتون کنم ولی حتما مدارک کافی با خودتون ببرید که ثابت بکنه شما قبل از تکمیل فرم ها رسما ازدواج کرده بودید. فکر می کنم دوستمون دقیقا متوجه منظور شما نشدن که شما گفتید قبل از ثبت نام مجرد بودید ولی فرم ثبت نام رو متاهل پر کردید. احتمالا فکر کردن منظورتون ازدواج بعد از ثبت نام در لاتاریه (یعنی فرم اولیه رو مجرد پر کردید ولی بعدا ازدواج کردید).
در این مورد میتونید ویدئوی مصاحبه با خانم س. گرو از وزارت خارجه آمریکا و توضیحات ایشون رو در این خصوص ببینید که عینا همین سوال از ایشون پرسیده میشه.
https://www.youtube.com/watch?v=8ADjpzsc4-0
(دقیقه ی 9 ویدئو)
سلام دوست عزيز بله من منظورتون رو اشتباه فهميدم منظور ما فرم اوليه بود كه مجرد پر كرديم و بعداز اعلام نتايج عقد و فرم ٢٦٠ رو متاهل پر كرديم و مشكل خاصي هم نبود دوستمون در بالا فكر ميكنم راهنماييهاي خوبي كردن موفق باشيد
//2016AS4*** Case مصاحبه مارچ ابوظبي// تعداد ٢ نفر//وضعيت:ap//برنده اصلي همسر شغل كارمند شركت خصوصي خودم سربازي ار ت شغل ازاد
/آپدیت ها 21و22 اپریل 27 جولای با ایمیل 5 اگوست نفر دوم دوخطی 7 orاگوست 10 آگوست نفر اصلی دوخطی
به لطف خدا ١١ اگوست كلير
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگر بعد از مصاحبه کسی ازدواج کنه چطور میشه برای همسرش گرین کارت بگیره؟؟؟؟
برای سفارت ارمنستان البته
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی نمونه نامه رو میتونه بفرسته؟؟؟ لطفا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ممنون میشم این سوالمو جواب بدید
من برنده ی 2017 هستم و می خوام سال 96 نزدیکایه زمانه دریافت ویزام عقد کنم. سوالم اینه که بعد از عقد و دریافت ویزا میتونم برم آمریکا و حضوره خودمو ثبت کنم و برای 1 ماه بمونم و همزمان پروندهی خانمم رو هم همونجا به جریان بندازم بعدش برگردم ایران تا پروسه ی یکی دوساله ی ویزای خانم درست بشه؟ سوالم اینه که این مدتی که ویزای خانم درست بشه من باید ایران باشم یا آمریکا؟ البته بگم اگر ایران باشم میدونم که باید هر 6 ماه یک سفر به آمریکا برای جلوگیری از ابطال ویزای خودم داشته باشم.
لطفا راهنماییم کنید ممنونم
کیس نامبر: 41XX
روئیت نتیجه: 2 می
ارسال فرم 260: 13 می
آنلاک: 7 آگوست برای تغییر شماره پاسپورت
تعداد افراد کیس: 1
تاریخ کارنتی: 10 ژانویه
مصاحبه: تغییر از آنکارا به ابوظبی از طرف خود KCC
آپدیت ها:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من از برندگان 2017 هستم و تاریخ مصاحبه من برای سوم نوامبر مشخص شده. با توجه به اینکه کیس نامبر من خیلی پایین بود من و نامزدم تصمیم گرفتیم بعد از اعلام زمان مصاحبه من ازدواج کنیم و به سفارت اطلاع بدیم. از طرفی گویا گزینه دومی هم وجود داره که میشه من مجرد برم مصاحبه و بعد از مصاحبه برگردم ایران و ازدواج کنم و مجددا به همراه همسرم برای مصاحبه برم...
در حال حاضر سوال من این هست که فارغ از بحث هزینه کدوم گزینه بهتره؟ آیا گزینه دوم بهتر نیست؟ چون من در اون حالت ویزا رو گرفته ام از قبل و فقط در صورتی که بخوان به همسرم هم ویزا بدن اون ویزای قبلی باطل خواهد شد!
ممنون میشم اگر تجربه مشابه ای رو دیده اید یا خودتون داشتین راهنمایی کنید. با تشکر از دوستان
شماره كيس:2017as000002xx
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
کنسولگری : آنکارا
تاریخ ارسال فرم: 20 may
کارنت شدن کیس: 9 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 sep
تاریخ مصاحبه nov 3
نتیجه : یک ضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود:
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :
تاریخ دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-26 ساعت 14:21)TiredAdmin نوشته: (2016-09-25 ساعت 17:35)Mhb_n نوشته: با سلام
من از برندگان 2017 هستم و تاریخ مصاحبه من برای سوم نوامبر مشخص شده. با توجه به اینکه کیس نامبر من خیلی پایین بود من و نامزدم تصمیم گرفتیم بعد از اعلام زمان مصاحبه من ازدواج کنیم و به سفارت اطلاع بدیم. از طرفی گویا گزینه دومی هم وجود داره که میشه من مجرد برم مصاحبه و بعد از مصاحبه برگردم ایران و ازدواج کنم و مجددا به همراه همسرم برای مصاحبه برم...
در حال حاضر سوال من این هست که فارغ از بحث هزینه کدوم گزینه بهتره؟ آیا گزینه دوم بهتر نیست؟ چون من در اون حالت ویزا رو گرفته ام از قبل و فقط در صورتی که بخوان به همسرم هم ویزا بدن اون ویزای قبلی باطل خواهد شد!
ممنون میشم اگر تجربه مشابه ای رو دیده اید یا خودتون داشتین راهنمایی کنید. با تشکر از دوستان
حالت دوم یعنی ازدواج با فرد داری گرین کارت حدود دو سال زمان میبره. اگه حال و حوصله لانگ دیستنس رو دارید و دلتون تنگ نمیشه یا میخواید پاس سفید بگیرید و برگردید ایران پیش همسرتون بمونید تا موقع مصاحبه ایشون که بله، به لحاظ تئوری مشکلی نداره این کار.
با سلام
دوست عزيزم منظور من از حالت دوم قبل از سفر به آمريكا و گرفتن گرين كارت هست در واقع منظور من مصاحبه مجدد هست قبل از وارد شدن به خاك آمريكا
شماره كيس:2017as000002xx
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
کنسولگری : آنکارا
تاریخ ارسال فرم: 20 may
کارنت شدن کیس: 9 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 sep
تاریخ مصاحبه nov 3
نتیجه : یک ضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود:
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :