موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من مرخصی ترمم ارشد.برای خروج از کشور مشکل نمیخورم؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز من کل تاپیکو خوندم و جواب خیلی از سوالاتمو گرقتم ولی جواب یه سوالمو هنوز نفهمیدم
طبق اون چیزی ک دوستان گفتن مدت زمانی که اجازه داری خارج از کشور باشی بین 20 تا 30 روز توی هر بار خروجه
حالا سوال من اینه اگه من وارد خاک امریکا بشم و این مدت تموم بشه با پاس سفید میتونم برگردم بدون اینکه مشکلی واسم پیش بیاد؟
سوال بعدیم هم اینه که اگه سرباز غایب باشم میشه با پاس سفید بیام و مشکلی ایجاد نشه؟
بخشید اگه زیاد شد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-19 ساعت 13:03)kkr200 نوشته: (2016-01-08 ساعت 20:49)dadgw نوشته: (2015-12-30 ساعت 23:02)jad1661 نوشته: من برای داداشم که سرباز بوده تلاش کردم ، آخرش رسیدم با پادگان خودش. و حفاظت پادگان اجازه نداد . حتی مراجع بالاتر هم اوکی گرفته بودم. کلا در حال خدمت خروج از کشور سخت میشه..یه راه هست. نمیدونم فرصتشو داری یا نه. درخواست اعزام زودتر بدی.که زودتر بری. و یه دانشگاه مثل پیام نور در حین خدمت قبول شی و تسویه کنی بیایی دانشجو بشی.. و ادامه داستان شدنیه.
داداش، هاااااااااا ای که گفتی ینی چه؟!
دانشجو ها میتونن از کشور خارج بشن
میتونی درخواست بدی که میخوام ادامه تحصیل بدم و یه پولی بدی به نظام وظیفه بری دانشگاه آزاد ثبت نام کنی
بعدش 15 میلیون ازت میگیرن و پاسپورت بهت میدن
که اگه میری آمریکا و قصد موندن داری دیگه نمیتونی برگردی چون سرباز فراری محسوب میشی
ولی میتونی پاس سفید بگیری و برگردی که هم 15 میلیونت از دست نره هم سربازیتو تموم کنی توی 2 سال
آقا سلام من تازه دیدم این پاسخ رو
یکم شوکه شدم
فک کنم شما وضعیت منو درست متوجه نشدین
من دانشجوی انصرافی هستم که یکسال بعد از انصرافم گذشته و تقریبا دو ماهی هم غیبت خوردم الان، در سال چهارم هم انصراف دادم(سنوات تحصیل کارشناسی فک کنم 5 سال هستش مگر با رای کمیسیون عالی در نتیجه من گویا حق تحصیل ندارم تا وضعیت خدمتم مشخض شه، مگر اینکه از واحد هایی که پاس کردم با تطبیق واحد استفاده کنم و برای کاردانی یک رشته ی با تعداد واحد کم اقدام کنم)،حالا سوال من اینه این پولی که میگین به نظام وظیفه بدم چی هستش؟ دقیقا چیکار باید کرد؟ خیلی خیلی مهمه واسم
دمت گرم که پاسخ دادیز
No one dies a virgin, life f#cks us all...
موضوعها: 2
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
جواب همین هست که ماندانا خانوم لطف کردن
در مورد نداشتن حق تحصیل(!) من اطلاعی ندارم ولی میدونم که میشه برای تحصیل و خدمت به صورت هم زمان اقدام کرد که باید از نظام وظیفه اجازه اش رو بگیرین
در این صورت چه در حالِ تحصیل باشین چه معافیت تحصیل داشته باشین با 15 میلیون وثیقه میتونید یه پاسپورت بگیرید
در مورد زود تر رفتن به خدمت هم باید بگم که موردی تا الان مشاهده نشده که زود تر اعزام بشه...
هر چند تنها چیزی که ما ندیدیم منطق توی کارای اداری هست... اگه منفعت داشته باشه براشون 100% با اعزام زود تر موافقت میکنن
فقط باید یه کم زبون چرب و جیبِ گشاد داشته باشین و کمی هم پار.تی
موفق باشین
Life Is a One Way Road, Don't Focus On What's In The End
Enjoy Every Moment of This Passing Road
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانم این برگه سخا رو از کجا باید بگیریم؟
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
چقد این تاپیک خلوته.خوبه که همه مشکلی ندارن ما خوشحالیم به خدا.
من یه سوال دارم در مورد خروج نیمه علمی...آیا حتما باید تافل باشه یا میشه یه امتحان دیگه مثلا زبان آلمانی ثبت نام کرد و خروج نیمه علمی گرفت؟
و دو اینکه ماها که با وثیقه خارج میشیم نیاز به بلیط برگشت هست؟ینی میخوان ازمون که بلیط برگشتم بگیریم یا خیر؟مرسی