موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-01 ساعت 12:19)َalikh نوشته: (2015-06-01 ساعت 11:21)amirabas93 نوشته: سلام
دوستان من 25 سال دارم، مجرد و ساکن مشهد هستم.
برنده لاتاری ۲۰۱۶ شدم. کسایی که ساکن مشهد هستند پیام بدن با هم آشنا بشیم مراحل کار رو با هم انجام بدیم.
با آرزوی موفقیت واسه همه دوستان
با با یکی جواب این دوست عزیز مشهدی رو بده کشت ما رو
میخای من بیام مشهد امیرعباس جان؟
من برنده ٢٠١٥ هستم اگر كمكى خواستى من در خدمتم
کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من بازنشسته ارتش هستم یکساله که بازنشسته شدم از قضا از برندگان 2016 شدم ، دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی بفرمایند که داشتن سابقه خدمت در ارتش ممکنه برای گرفتن ویزا و گرین کارت مشکل ساز بشه؟؟؟ خیلی ممنونم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام من از برندگان لاتاری2016 هستم و سابقه 30سال خدمت درارتش رو دارم ، میخوام بدونم این سابقه برای گرفتن ویزا و گرین کارت مشکل ساز نمیشه؟؟؟ ممنونم اگه کسی راهنمایی کنه.
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-01 ساعت 16:23)jozefkh24448 نوشته: باسلام من از برندگان لاتاری۲۰۱۶ هستم و سابقه 30سال خدمت درارتش رو دارم ، میخوام بدونم این سابقه برای گرفتن ویزا و گرین کارت مشکل ساز نمیشه؟؟؟ ممنونم اگه کسی راهنمایی کنه.
این که ویزا را ابدا نگیرید ، خیر
ولی مراحل چک امنیتی بسیار طولانی و پر از داستانی خواهید داشت
چند روز پیش تیمسار بازنشسته ی ارتشی را میشناختم که بعد از کلیرنسی بسیار طولانی کلیر شد و اکنون دو سه روزی است که با ویزا از ایروان برگشته
البته احتمالا نوع کارتان در زمان خدمت و رسته و درجه و .... هم تاثیر گذار است
کیس نامبرتان چند است ؟
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كيا از ٢٠١٦ از رشت هستنن؟لطفأ بگن
يكي بگه لطفأ من و شوهرم با كيس نامبر ٦٠٠٠ شانسمون كنه ايا؟نو اكثر تاپيكا سوال كردم،!! نگرانم،ميگن كيس نامبرم خطرناكه
كسي ميدونه آخرين كيس نامبر ايران چند؟
رتبه:
62
0 تشکر در 0 ارسال
سلام علي جون،خوبي
بازم ممنونم ازت بابت جوابها و حل كردن مشكلات دوستان
من بالاخره ديروز اخر وقت سابميت كردم و فرستاديم رفت?البته دقيقه نود با حساب وقت اضافه بودا،
خواستم ازت واسه دلگرمي هات تشكر كنم
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!
طلب خير براي همه دوستان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کیس نامبرم حدود 5000 هست ، چقدر احتمال گرفتن ویزا وجود داره؟ ممنونم که پاسخ منو می دید