موضوعها: 0
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-24 ساعت 23:19)sepideh1234 نوشته: من برنده ٢٠١۶ هستم و فرم رو ارسال کردم, چه زمانی مدارک رو پست کنم که مشکلی پیش نیاد, با کیس نامبر٩٠٠. تاریح مصاحبه حدودا کی اعلام میشه و چطوری؟
سلام دوست من
کیس نامبرت پایینه
احتمالاَ سری اول کارنت میشی و برای اکتبر میرین مصاحبه
صبر کنین تا نامه دومتون بیاد و محل مصاحبتون مشخص بشه
در نهایت فقط برای اکارا نیاز دارین مدارکتون رو پست کنین
سفارت های ابوظبی و یروان نیاز نیست پست کنین و فقط باید مدارک رو با خودتون ببرین
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکر از راهنمایی هاتون.ایا امکان ازاد سازی مدرک از روش اداره کاریابی و رایگان برای رشته دندانپزشکی وجود داره؟ اخه مدرک رشته های پزشکی رو هم سخت و هم خیلی گرون ازاد میکنند
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-25 ساعت 11:59)dds.azimi@yahoo.com نوشته: با سلام و تشکر از راهنمایی هاتون.ایا امکان ازاد سازی مدرک از روش اداره کاریابی و رایگان برای رشته دندانپزشکی وجود داره؟ اخه مدرک رشته های پزشکی رو هم سخت و هم خیلی گرون ازاد میکنند
دوست من
همسر من مکانیک دانشگاه تهران در سال 85 فارغ تحصیل شده بود
بعد از اتمام درس به کاریابی میره و چون 6 ماه نمی تونه کار پیذا کنه (که البته همش ساختگی بود) از کاریابی تایید میبره و میره دانشگاه مدرکشو مجانی میگیره
نمی دونم فرآیندش چیه و اون سال ها یه همچین قانون هایی بوده نمی دونم هنوزم هست یا نه
یکم بیشتر تحقیق کن
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.خسته نباشيد سوالى داشتم از خدمتتون. المثنى مدرک تحصيلى براى مصاحبه اشکالى ايجاد مى کنه؟
رتبه:
93
0 تشکر در 0 ارسال
مدارک لازم جهت ارائه در مدیکال :
۱- پاسپورت + کپی
۲- ۶ قطعه عکس ۴*۳ (پشت نویسی شده با نام و شماره کیس و امضا)
۳- کارت زرد واکسیناسیون ممهور به مهر و امضا پزشک که با مشخصات پاسپورت یکی باشد+ کپی ( ممکنه کپی را قبول و اصل را به شما برگردانند و بعد لازمتون بشه)
۴- برگه Contact که در آن آدرس محل اقامت در زمان مصاحبه (مثلا ارمنستان )با شماره موبایل و تلفن هتل و آدرس آمریکا و آدرس ایران با تلفنهایشان و آدرس ایمیلیتان را نوشته اید.
۵- پرینت نامه دعوت به مصاحبه(مشهور به نامه دوم)
۶- نامه تست آنتی بادی به زبان لاتین(برای آبله مرغان Varicella Zoster Virus هر دو نوع IGG و IGM )
۷- پرینت ایمیل تعیین وقت برای آزمایشات پزشکی
۸- پول نقد بابت هزینه مدیکال ( مثلا برای ایروان افراد بالای 15 سال مبلغ 45000 درام و زیر 15 سال 31.500 درام که از بابت هزینه ویزیت پزشک و عکس های قفسه سینه و آزمایش خون می باشند)
برای سفارت:
۱- پاسپورت + کپی و اگر پاسپورت جدید گرفتید کپی پاسپورتهای قبلی بهمراه ببرید.
۲- کلیه صفحات شناسنامه + ترجمه + کپی
۳- کارت ملی + ترجمه + کپی (البته ظاهرا نمی گیرند ولی خب ریسک نمی کنیم و می بریم)
۴- کارت پایان خدمت/معافیت +ترجمه + کپی
۵- مدارک تحصیلی کلیه سطوح شامل دیپلم- پیش دانشگاهی- لیسانس- ... برای برنده (من آخرین مدرک همراه را هم می برم)+ ترجمه + کپی
۶-پرینت نامه بارکد دار قبولی در لاتاری( من خودم پرینت سوابق شرکت در لاتاری که شامل آن کدی است که قبولیمان را چک کردیم را هم می برم. )
۷- پرینت نامه دعوت به مصاحبه(مشهور به نامه دوم)
۸- اصل تمکن مالی
(نکات : عدد رند نباشد- مبلغش زیادی نباشد که خود همان سئوال بر انگیز است از کجا آوردید پس طبق فرمول خط فقر باشد)ارسال دوم درفوروم نداشتن اسپانسر و راه حل ها را مطالعه کنید البته ارقام سال ۲۰۱۵ اندکی فرق دارند)-
بدون درج تاریخ واریز و گردش حساب- با سربرگ بانک و مهر برجسته - طبق بررسی هایی که کردم ترجیحا قیدشود قابل انتقال به خارج کشور+ ابتدای آن درج شود
To whom it may concern پس مخاطب با عنوان سفارت و غیر نباشد- چک کنید که با مشخصات پاسپورت یکی باشد و ضمنا لاتین که نیازی به ترجمه نباشد.)
۹- پرینت فرم مشخصات (260) که در سایت پرکردید.
۱۰- پاکت مدیکال
11- عکس ۵*۵ هرنفر دو قطعه پشت نویسی شده (اسم و فامیل و شماره کیس و سال تولد )واضافه تر همراه داشته باشید
12- 330 دلار پول نقد به ازای هر نفر که در سفارت پرداخت میشود
13- دو نسخه ترجمه از سند ازدواج(یکی برای پرونده شما و دیگری برای پرونده همسرتان)
14-اختیاری: فرم ۹ سئوالی(شامل تاریخچه سفرهاتون به خارج کشور) و رزومه (هر دو اینها را اگر لازم دانستید تهیه و همراه داشته باشید)
15-اختیاری: پرینت کلیه ایمیلهای ارسالی و دریافتی از kcc و سفارت (اگردیگر خیلی وسواس دارید که بعید می دانم لازم باشد)
16- برگه Contact که در آن آدرس محل اقامت در زمان مصاحبه (مثلا ارمنستان )با شماره موبایل و تلفن هتل و آدرس آمریکا و آدرس ایران با تلفنهایشان را نوشته اید.
(فقط اگر آنکارا باشید دو هفته زودتر مدارک را می فرستید و ثبت نام در CEAC هم دارید که تایید آنرا هم باید ببرید بهرحال فوروم مدارک را هم ببینید.)
(کلیه ترجمه ها ممهور به دارالترجمه باشد کافیست )
اصل مدارک فارسی و کپی شان را هم همراه داشته باشید .
من روی همه مدارک سمت راست بالا هم شماره کیس و هم سال تولدرا در گوشه نوشتم.
این چکیده کلی مطلب که در سایت خوندم به امید موفقیت همه دوستان
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان اینجا کسی برای ترجمه با ساترا (شبکه مترجمین ایران) تجربه داشته؟ پیکشان معتبر هست؟
موضوعها: 13
رتبه:
95
3 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز سلام
این گواهی حکم پیش دانشگاهی را نداره !!!
بلکه عرض شده بود بالا برای کسانی که فنی هستند + فوق دیپلم گرفتند و یا 1 سال گذشته از درس خوندن فوق دیپلم اینو میتونند تهیه کنند که نشون میده این شخصیت با این وضعیت طبق قانون تحصیلی ایران درس های پیش را گذرونده !
موفق باشید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر . مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کی باید فرم ds230 پر بشه ؟؟؟؟ اخه ما فرم ds260 پر کردیم و فرستادیم .
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-02 ساعت 10:20)far62 نوشته: بچه ها کی باید فرم ds230 پر بشه ؟؟؟؟ اخه ما فرم ds260 پر کردیم و فرستادیم .
اگر کیس لاتاری هستی فرم 230 نیاز نیست
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه