موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
خيلى ممنون از دوستانى كه پيش قدم شدن
aidaone جان، اگر چمدان كسى گم بشه بر اساس همون ارزشى كه خودمون گذاشتيم بهمون خسارت ميدن؟ آخه الان دو تا تيكه لباس با خودت ببرى ميشه ١٠٠ دلار! سوغاتى رو هم كه ديگه نگو! خيلى بيش از اين حرفا ميشه!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-12 ساعت 17:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-12 ساعت 17:53 توسط a6l3i.)
سلام دوستان
با اجازه تون تجربیاتم رو موردی میگم که خستتون نکنم.
1- حتما پیش از سفر هزینه گرین کارت رو اینترنتی پرداخت کنید که پروسه گرین کارت بعد از ورود به امریکا ، سریع شروع بشه و ظرف حدود یک ماه برسه به آدرس تون در امریکا. اطلاعات واریز پول رو در سفارت در یک برگه بهتون میدن.
2- کنترل پاس و مدارک در ابوظبی واقعا کارمون رو راحت کرد
من و همسرم بلیط ها رو از الاتحاد گرفتیم (تهران - ابوظبی - نیویورک) چون تنها ایرلاینی هست که آفیسر مدارک رو قبل از پرواز به امریکا چک میکنه و تو امریکا دیگه کاری ندارین. پاکت ها رو در ابوظبی گرفتن و همه چیز رو باز کردن و چند تا سوال کرد و روی ویزا ، مهر ورود به امریکا زدن. در فرودگاه JFK نیویورک ، وقتی از پرواز پیاده شدیم به سالنی هدایت شدیم که ترمینال خروجی فرودگاست و بعد به سالنی رفتیم که مخصوص الاتحاد از ابوظبی هست و فقط دو کانوایر بود و ساک ها رو برداشتیم و بدون هیچ پاس کنترلی اومدیم بیرون!!! دقیقا مثل پروازهای داخلی. خانواده که برای استقبال اومده بودن ، طبق عادت رفته بودن تو سالن خروجی منتظرون بودن و انتظار داشتن حداقل یک ساعت دیگه خارج شیم!! خصوصا در طول پرواز دیگه راحت بودیم که همه چیز تموم شده و دیگه بارِ مدارک باهامون نیست.
3- بعد از ورود به امریکا ، برای گرفتن National Security Number باید 10 روز بعد از رسیدن به امریکا ، با پاسپورت به Nattional Security Office منطقه تون برید و فرم رو پر کنید. من دیروز رفتم و گفتن حدود دو هفته دیگه کارتتون میاد درب منزل.
4- دو نکته در مورد پرواز الاتحاد:
1- متاسفانه الاتحاد اجازه رزرو صندلی برای بلیط هایی که مبداء از تهران هست رو به مسافر نمیده و فقط آژانس میتونه این کار رو انجام بده (برای برگشت مشکل نداره). پیشنهاد میکنم وقتی بلیط رو گرفتین از آژانس بخواید که صندلی ها رو برای هر دو مسیر (تهران - ابوظبی و خصوصاٌ ابوظبی- امریکا) رزور کنه و تائیدیه رو براتون ارسال کنه. من و همسرم چون با هم بودیم ، انتهای پرواز کنار پنجره رو گرفتیم که از ردیف 41 تا 45 بجای 3 تا صندلی ، 2 تا داره و راهرو عریض تر و راحت بودیم.
هواپیما الاتحاد برای ابوظبی به نیویورک Boing B77W بود. وقتی بلیط صادر شد ، میتونید با وارد کردن شماره پرواز در سایت seatguru.com نوع هواپیما و نقشه صندلی ها رو ببینید و از آژانس درخواست کنین صندلی مورد نظر رو چک کنه. این لینک پرواز ما بود:
http://www.seatguru.com/airlines/Etihad_...ER_new.php
ضمناً Boing B77W دو تا مدل داره: 2 کلاسه و 3 کلاسه که باید از آژانس بپرسید پروازتون چند کلاسه هست تا نوع هواپیما مشخص بشه.
2- در طول پرواز 3 وعده غذای اصلی میدن که هر سه تاش تند هست! خصوصا آخری که شهید میکنه! اگر غذای تند نمیخواید ، موقع سفارش غذا حتما به مهماندارتون بگین.
این موارد رو به سفرنامه ابوظبی ام هم اضافه کردم. لینک
موفق باشید
CR1*ارسال مدارک 10mar2014 *رسیدن مدارک به17mar14 :USCIS *اپروو بعد7ماه: 2oct14 *ارجاع به 17oct14:NVC *تعیین کیس نامبر ابوظبی بعد2ماه :3Dec14 *تکمیل فرم 4dec14:DS261 *بازشدن وپرداخت 5dec14:AOS Fees *ارسال مدارک به 9Jan2015:NVC *بازشدن وپرداخت IV Fees بعد1ماه :10Jan15 *بازشدنDS260وتکمیل آن: 12Jan15 *رسیدن مدارک به 12jan15:NVC *نقص:13Feb *ارسال مجدد: 14mar * ایمیل مصاحبه : 17Apr*مصاحبه:17May*دریافت ویزا از سفارت: 21May2015
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من حدودا يك هفته بعد از گرفتن ويزا اومدم امريكا .با تركيش اومدم خوب بود معطلي توي استانبول سه ساعت بود كه سريع گذشت توي هواپيما هم جاي خالي بود كنارم صندلي خالي بود و ميشد حوابيد اما باز هم نه خيلي راحت غذاهاش كه عالي بود من دوست داشتم فرمي كه دادن وو من پر كردم اما اون افسر كه پاس روًچك ميكرد كلا روي فرم ووًخط كشيد گفت چون همش برا مصرف شخصيته لازم نيست بنويسي حتي من سرويس طلا هم كه ننداخته بودم و توي جعبه بود وو نوشته بودم گفت لازم نيس خلاصه بسيار خىش اخلاق بود خانم سيهپوستي بود كه فاميلش براون بود بعد من رو راهنمايي كرد براي تحويل پاكت زرد اونجا هم همه افسرا چشم تنگ و خوش اخلاق بودن و مشكلي نبود ازم خواست يه برگه رو انگشت بزنم و امضا كنم ولي من نفهميدم چي بود و عاقلانه اين بود كه بخونمش اصلا هول شده بودم و هرچي ميگفتن من انجام ميدادم بنظرم اين حق شماست كه هرجا وو امضا ميكنيد اول بخونيدش هول هم نشيد بعد از ده روز سوشال سكوريتي اومد به ادرس منزل اما هنوز گرين كارت كانديشنالم نيومده و منتظرم اما از وقتي اومدم احساس پشيموني بدي اومده شراغم كه واقعا لازم بود من با كسي ازدواج كنم كه اينجا زندگي ميكنه؟دلتنگ مادرپدرم هستم جوريكه از هيچ چيزي لذت نميبرم و افسرده شدم احساس ميكنم يك ساله اومدم اينجا اما هنوز يك ماهم نشده اگر زمان به عقب برميگشت اين تصميم روً مميگرفنم
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
ارسال مدارک و رسيد مدارک بهمن 92
اپروو تير 93
دريافت کيس نامبر شهريور 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-17 ساعت 03:06)negar6043 نوشته: (2015-06-17 ساعت 02:29)dorfam نوشته: من حدودا يك هفته بعد از گرفتن ويزا اومدم امريكا .با تركيش اومدم خوب بود معطلي توي استانبول سه ساعت بود كه سريع گذشت توي هواپيما هم جاي خالي بود كنارم صندلي خالي بود و ميشد حوابيد اما باز هم نه خيلي راحت غذاهاش كه عالي بود من دوست داشتم فرمي كه دادن وو من پر كردم اما اون افسر كه پاس روًچك ميكرد كلا روي فرم ووًخط كشيد گفت چون همش برا مصرف شخصيته لازم نيست بنويسي حتي من سرويس طلا هم كه ننداخته بودم و توي جعبه بود وو نوشته بودم گفت لازم نيس خلاصه بسيار خىش اخلاق بود خانم سيهپوستي بود كه فاميلش براون بود بعد من رو راهنمايي كرد براي تحويل پاكت زرد اونجا هم همه افسرا چشم تنگ و خوش اخلاق بودن و مشكلي نبود ازم خواست يه برگه رو انگشت بزنم و امضا كنم ولي من نفهميدم چي بود و عاقلانه اين بود كه بخونمش اصلا هول شده بودم و هرچي ميگفتن من انجام ميدادم بنظرم اين حق شماست كه هرجا وو امضا ميكنيد اول بخونيدش هول هم نشيد بعد از ده روز سوشال سكوريتي اومد به ادرس منزل اما هنوز گرين كارت كانديشنالم نيومده و منتظرم اما از وقتي اومدم احساس پشيموني بدي اومده شراغم كه واقعا لازم بود من با كسي ازدواج كنم كه اينجا زندگي ميكنه؟دلتنگ مادرپدرم هستم جوريكه از هيچ چيزي لذت نميبرم و افسرده شدم احساس ميكنم يك ساله اومدم اينجا اما هنوز يك ماهم نشده اگر زمان به عقب برميگشت اين تصميم روً مميگرفنم
واى dorfam جان، حرف دل منو زدى، هميشه فكر ميكردم وقتى بخوام برم پيش نامزدم بهترين روز زندگيمه، اما همش در حال گريه كردنم، همش به خودم ميگم دارى چى كار ميكنى، اصلا حال خودم نيستم و نگرانم كه برم اونجا بدتر بشم، خدا به خير كنه
بچه ها میدونم که شاید خیلی موثر نباشه حرفام ولی میگم :صبور باشید ما همه باهم یک راهیو انتخاب کردیم یه نگاه به عقب بندازید کلی سختی کشیدیم دوری از همسر، استرس ، ناراحتی ، هفت خان مدارک، عقبگرد بولتن و.... حالا هم با همه این مشکلات میریم اونجا یه مدل دیگه سختی میبینیم دوری خونواده،یاد روزهای خوب با دوستان ،یاد محله ،زبان،فرهنگ و.... خیلی ها میگن مادیگه نه اونجارو داریم نه اینجارو ولی دوستان ما این راه رو انتخاب کردیم خداروشکر که سالمیم وباید به زندگی ادامه بدیم باید امید داشته باشیم به چی به یک زندگی جدید،به داشتن فرزند،به هرچی که تو زندگی خوشحالمون کنه میدونم سخته ولی تنها نیستیم میتونیم هر موقع که منفی شدیم و تنها بیایم به این سایت و مطالبی که قبل از ورود مینوشتیم و بچه ها مینوشتن رو بخونیم ویاد راهی که انتخاب کردیم بیوفتیم و بدونیم که تنها نیستیم وهممون این مشکلات رو داریم و باید باهاش مبارزه کنیم ببخشید که سرتونو درد آوردم
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
نتيجه:AP
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
نميخوام خداي نكرده كسي وو نااميد كنم يا بترسونم من فقط حس خودم رو گفتم كه ممكنه بقيه اينطور نباشن ميگن سفر از وقتي شروع ميشه كه بدوني اگه بري دلت تنگ ميشه من مدتها قبل از درست شدن ويزام كارم گريه بىد و دعا دعا ميكردم كارم دير بره جلو از طرفي هم روزي چندبار ميرفتم سايت وو چك ميكردم و اعصابم خورد بود كه چرا بلاتكليف ميزارن ادم رو ولي نميدونم مدام ميگم شايد همسرم راضي بشه بريم ايران زندگي كنيم من همش فكر ميكردم تا دو سه ماه همه چي برام هيجان داره ولي از خودم نعجب ميكنم كه انگار نه انگار اومدم يه كشور ديگه چون هيچ چي برام جالب نيس هيچ هيجاني ندارم و همش افسوسه دوري رو ميخورم
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
اپروو تير 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-24 ساعت 00:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-24 ساعت 00:05 توسط mohammadlove.)
مسئولین ترکیش ایرلاین در فرودگاه آتاتورک همیشه همین سوالات رو میپرسن و چمدون ها رو میگردن و همچنین تفتیش بدنی میکنن. جای تعجب نداره و به نظرم این کارها باعث میشه احساس امنیت کنید. غذاهای ترکیش عالی هستن.
ای کاش دوستانی که از لحاظ روحی ضعیف هستن هیچوقت برای مهاجرت اقدام نکنن. چون باعث طولانی تر شدن صف طولانی مهاجرت میشه و بعدشم هم آه و گریه و افسوس ...
خداوکیلی رویاپردازی و خیال پردازی غیرواقع گرایانه در مورد امریکا نکنید. امریکا هم مشکلات خودش رو داره. قبل از تصمیم به پر کردن فرمها باید این سوال رو از خودتون بپرسید که آیا من میتونم از لحاظ روحی، اجتماعی و مذهبی اونجا دوام بیارم یا نه !
به امید مهاجرت هر چه زودتر دوستان
کیس: K1
تاییدیه ارسال مدارک: جون-23-2015 (5 روز بعد از ارسال مدارک)
قبولی USCIS کالیفرنیا : جولای-20-2015
قبولی NVC : آگوست-14-2015
رسیدن پرونده به سفارت آنکارا: سپتامبر-1-2015
گرفتن وقت سفارت: بعد از کلی خون دل خوردن سپتامبر-14-2015
مصاحبه: نوامبر-2-2015
نتیجه: ویزای یکضرب
ورود به امریکا: روز پس از گرفتن ویزا از پست
مرز ورود: سیب بزرگ
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
همونطور كه توي امضام هست ويزاي من ازدواجي بود تقريبا يازده روز پس از ورودم سوشال سكوريتي پست شد به ادرس خونم و چهل روز بعد از ورودم هم گرين كارت كانديشنالم هم پست شد برام
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
اپروو تير 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت
موضوعها: 2
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-16 ساعت 11:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-17 ساعت 11:59 توسط Maryam_Am.)
سلام دوستان عزیز
یکی از آشناهای ما واسه مهریه اینجا(لوس آنجلس- اورنج کانتی) دچار مشکل شده و اینجا به پول ایرانی نیاز داره. اگه واستون امکان داره که واسش بیارید بهم خبر بدید. واسه زحمتی که میکشید ایشون یه مقدار بیشتر تقدیم میکنن چون مقدارش زیاد هست دوستای که واسشون امکان داره بهم پیغام بدن تا بیشتر واسشون توضیح بدم.