(2015-10-01 ساعت 13:35)minooshahmohammadi نوشته:بچه ها به امید ویزای تک ضرب در مورد وقت از دکتر اونگان هم اگه میشه سایتشا بزاریدممنون(2015-10-01 ساعت 13:27)Siamak.k نوشته:(2015-10-01 ساعت 13:19)minooshahmohammadi نوشته:(2015-09-07 ساعت 11:23)ho_tasha نوشته: با سلام دوستان عزیز میتونید از این فایل برای ثبت نام در CSC استفاده کنید امیدوارم موفق باشیدژ
view confirmation.pdf
سلام ببخشید من سوالمو باز میپرسم.نام و نام خانوادگیو باید مثل مثال فارسی بنویسیم؟?
ممنون از پاسختون.?
بله دوست عزیز همونطور که در مثال نوشته فارسی تایپ کنید
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may