(2015-12-01 ساعت 10:29)ستوده نوشته:وقتی گفتن مشکلی نیست شما هم خیالتون راحت باشه همون دوشنبه برید اونا در جریان همه چی هستن و اشتباه راهنمایی نمیکنن و بهترین زمان به شما میدن. شما میتونید جواب مدیکال فرزندتون بعد مصاحبه ببرید.(2015-12-01 ساعت 04:16)matin86 نوشته:سلام و تشکر از پاسختون(2015-11-30 ساعت 11:58)ستوده نوشته: سلام دوست عزیزدرود بر شما
من با منشی دکتر کریستین تماس گرفتم . برای ما که یک بچه ۹ ساله هم داریم و مصاحبه مون روز سه شنبه است ، روز دوشنبه رو وقت دادند و گفتند که جواب مدیکال فرزندم روز جمعه آماده میشه. به نظرتون چیکار کنم ؟ همچین چیزی میشه که جواب مدیکال بچه بعد از مصاحبه صادر بشه ؟
بله همچين مواردى بوده و جواب مديكال ديرتر داده شده !اما ترجيحا با ايميل يا تلفنى درخواست يك نوبت ديگه اى بدين تا زودتر جواب مديكال آماده شه!اگر هم قبول نكردن نگران نباشيد خيلى ها بودن تو همين مهاجر سرا كه جواب مديكالشون بعد آماده شده! در ضمن چطور نوبت واسه روز دوشنبه دادن درصورتى كه منشيشون تلفنى به من گفتن فقط سه شنبه ها و چهارشنبه ها نوبت براى مديكال بچه ها ميديم؟
من به منشی گفتم که مصاحبه روز سه شنبه است ، انتظار داشتم بگه روز جمعه اونجا باشیم اما با زبون خودشون با دکتر صحبت کرد و گفت روز دوشنبه اینجا باشید. ضمناً گفتش جواب آزمایش بجه که به 72 ساعت زمان نیاز داره روز جمعه (بعد از روز مصاحبه) آماده میشه و مشکلی نخواهد بود ! حالا نمیدونم چیکار کنم ؟
شما اگه بخواهید تا روز مصاحبه آماده شه باید یه هفته قبل از مصاحبه برید مدیکال چون جواب ها به 3 روز کاری نیاز دارند تا آماده شن از نظر من ارمنستانم اونقد جذاب نیست که بخواهید تقریبا 10 روز اونجا بمونید همون یکشنبه اونجا باشید جمعه برگردید. حالا هرطور خودتون صلاح میدونید اگه میخواین روز مصاحبه حتما مدیکال داشته باشین زنگ بزنید یه وقت دیگه ازشون تقاضا کنید.
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود
*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست
سفرنامه
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود
*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست
سفرنامه