کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2016-03-29 ساعت 01:10)KhoshAkhlagh نوشته:  بالاخره واکسن مننژیت اجباری است یا نه؟

من رفتم هلال احمر مرکز استانمون و اونجا گفتن مننژیت برای آمریکا نیاز نیست ولی چون نسبتا شیوع داره،در ضمن این واکسن در ایران برای تمام مسافران خارجی اجباریه،یعنی برای آمریکا نیاز نیست ولی طبق قوانین ایران بزور براتون میزنند ،پیش نیاز گرفتن کارت واکسن بین المللی زدن مننژیته.
ما که زدیم حالا قضاوت و تصمیم گیری با خودتونه Wink
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT
(2016-03-30 ساعت 15:46)K.ONE نوشته:  
(2016-03-29 ساعت 01:10)KhoshAkhlagh نوشته:  بالاخره واکسن مننژیت اجباری است یا نه؟

من رفتم هلال احمر مرکز استانمون و اونجا گفتن مننژیت برای آمریکا نیاز نیست ولی چون نسبتا شیوع داره،در ضمن این واکسن در ایران برای تمام مسافران خارجی اجباریه،یعنی برای آمریکا نیاز نیست ولی طبق قوانین ایران بزور براتون میزنند ،پیش نیاز گرفتن کارت واکسن بین المللی زدن مننژیته.
ما که زدیم حالا قضاوت و تصمیم گیری با خودتونه Wink
منم 100% میزنم.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان:
(2016-03-30 ساعت 07:40)babisondes نوشته:  
(2016-03-29 ساعت 22:25)محمدرصا نوشته:  تا حالا چنين بار من خوندم كه دوستان نوشتن فقط مداركي كه در نامه دوم نوشتن را بايد ببريد. من نامه دومم كه اومده چيزي داخلش ننوشته كه چي با خودمان بياريم
لطفا راهنمايي كنيد كجا را بايد نگاه كنم.

اصل و ترجمه شناسنامه، كارت ملي ، سند ازدواج، اخرين مدرك تحصيلي ، كارت پايان خدمت، تمكن مالي ، عكس

اين مواردي كه نوشتيد را قبلا خوندم اما منظورم اينه كه كجاي نامه دوم مدارك مورد نياز را نوشتند
شماره کیس: 2016AS00006xxx
تاریخ رویت قبولی:10May2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول: 25May2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه:24may2016
آبدیت 1 : 24may2016,آبدیت 2 : 29may2016,آپدیت3: 31may2016,آپدیت4: 1jun2016
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
:دریافت گرین کارت
:جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
چند روزه که شماره من حدود6500 کارنت شده و نامه دوم هم جایگزین شده ولی داخل سیس که چک میکنم همچنان در حالت ترانزیت باقی مانده.می خواستم بدونم این حالت طبیعی هستش ؟؟چون اینطور که خوندم ماه های قبل بعد از یکی از دو روز به حالت readyتبدیل شده بوده.
تغییر سفارت از آنکارا به ایروان
تشکر کنندگان:
(2016-03-30 ساعت 20:09)محمدرصا نوشته:  اين مواردي كه نوشتيد را قبلا خوندم اما منظورم اينه كه كجاي نامه دوم مدارك مورد نياز را نوشتند
سلام
دوست عزیز در نامه ی دوم، لیست مدارک مورد نیاز برای روز مصاحبه رو نمی نویسند. لیست مدارک در سایت kcc و سایت سفارتی که در اون مصاحبه دارید هست و میتونید مطالعه کنید.
احتمالا برای کیس های با شرایط خاص، در نامه ی دومشون یک سری مدارک تکمیلی هم قید شده (که بعید میدونم) ولی در حالت کلی به این صورت نیست.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: siyasiya
سلام دوستان.فک کنم الان دیگه بشه بولتن ماه بعد رو پیش بینی کرد،من که شدیدا به سایمون اعتقاد دارم میگم 7800،نظر شما چیه؟
البته 99 درصد کیسهای مهاجرسرا کارنت شدن و رفتن دنبال کارهای بعد از کارنتی،به نظرم جمعیتمون خیلی کمه که انقدر این تاپیک خلوته،کمتر از تعداد انگشتهای یک دست!!!آدم دلش میگیره...
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
تشکر کنندگان: nimashariat ، Siamak ، USIMMIGRANT ، tamana2016 ، Hana2015 ، Amir.AA
(2016-03-31 ساعت 11:38)K.ONE نوشته:  سلام دوستان.فک کنم الان دیگه بشه بولتن ماه بعد رو پیش بینی کرد،من که شدیدا به سایمون اعتقاد دارم میگم 7800،نظر شما چیه؟
البته 99 درصد کیسهای مهاجرسرا کارنت شدن و رفتن دنبال کارهای بعد از کارنتی،به نظرم جمعیتمون خیلی کمه که انقدر این تاپیک خلوته،کمتر از تعداد انگشتهای یک دست!!!آدم دلش میگیره...

سلام هموطن عزیز چرا دلتون بگیره ما هم زیر سایه شما هستیم ویک جورایی ما بزرگای لاتاری ا۲۰۱۶هستیم و باید همه رو راهی کنیم و صبور باشیم که تویه بوفه اون ته مها یک جای خالی خدای قادر صلاح بدونه رزرو کنه برامون.........‍‍‍؟///من ۸۲۰۰ فکر میکنم اخه از ۷۳۰۰ تعداد کیسا به نسبت حفره ها ۵۰ به ۵۰ است مگر بحث کمبود ویزا مطرح باشه که اون هم در حال حاضر منتفی یه
DS260----JUN
7200---TO UP!!!
YEREVAN
تشکر کنندگان: Siamak ، USIMMIGRANT ، Hana2015 ، K.ONE ، Amir.AA ، پرسپولیس6
دوستان بزرگوار و پدران لاتاری 2016 ، همه کیس بالاهای امسال
سلام
اصلا نگران نباشید
ما همه به یاد شما هستیم و نگرانیتون رو هم درک میکنیم. (بنده حقیر به نمایندگی از طرف همه ی بچه های امسال میگم)
من به شخصه هنوز هم مرتب ویزابولتن رو چک خواهم کرد و امید به خدا بعد از کارنت شدنتون هم، تا جایی که در توانم هست در خدمتتون خواهم بود.
من یقین دارم امسال سال طلایی لاتاری خواهد بود و همه ی دوستان به امید خدا ویزاشون رو دریافت خواهند کرد. 9 آوریل یا 9 می ، ان شاء ا... عبارت All Current رو در سایت ویزا بولتن خواهیم دید. اصلا احساس تنهایی نکنید چرا که ما کنارتون هستیم و تا شمارو به امریکا بدرقه نکنیم همینجا هستیم. من خودم ماه های اول اصلا فکر نمیکردم به این خوبی کارنت کنند. پس امیدتون رو از دست ندید.
امیدوارم سال پیش رو، آغاز فصل تازه ای در زندگی هممون باشه. آمین
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: tamana2016 ، پرسپولیس6 ، Hana2015 ، پرشین20 ، K.ONE ، ehsan TT
(2016-04-01 ساعت 18:27)Amir.AA نوشته:  دوستان بزرگوار و پدران لاتاری 2016 ، همه کیس بالاهای امسال
سلام
اصلا نگران نباشید
ما همه به یاد شما هستیم و نگرانیتون رو هم درک میکنیم. (بنده حقیر به نمایندگی از طرف همه ی بچه های امسال میگم)
من به شخصه هنوز هم مرتب ویزابولتن رو چک خواهم کرد و امید به خدا بعد از کارنت شدنتون هم، تا جایی که در توانم هست در خدمتتون خواهم بود.
من یقین دارم امسال سال طلایی لاتاری خواهد بود و همه ی دوستان به امید خدا ویزاشون رو دریافت خواهند کرد. 9 آوریل یا 9 می ، ان شاء ا... عبارت All Current رو در سایت ویزا بولتن خواهیم دید. اصلا احساس تنهایی نکنید چرا که ما کنارتون هستیم و تا شمارو به آمریکا بدرقه نکنیم همینجا هستیم. من خودم ماه های اول اصلا فکر نمیکردم به این خوبی کارنت کنند. پس امیدتون رو از دست ندید.
امیدوارم سال پیش رو، آغاز فصل تازه ای در زندگی هممون باشه. آمین
دوستان عزیز

منم هستم
به همه تون وابستم

تا کرکره ی کلیرنس 2016 رو خالیه خالی بکشیم پایین

امسال هیچکس جا نمیمونه . قول میدم .
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: Hana2015 ، Amir.AA ، پرشین20 ، tamana2016 ، lotfe.kh ، USIMMIGRANT ، K.ONE
سلام
امروز 2 آوریل هست پس چرا ویزا بولتن coming soon نشده هنوز؟؟ آیا قبلا سابقه داشته؟
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان:
(2016-04-02 ساعت 11:45)USIMMIGRANT نوشته:  سلام
امروز 2 آوریل هست پس چرا ویزا بولتن coming soon نشده هنوز؟؟ آیا قبلا سابقه داشته؟

شاید چون شنبه است و تعطیلی ،ممکنه تا دوشنبه تغییری نکنه
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت Rolleyes
تشکر کنندگان:

فکر میکنم به خاطر اختلاف ساعت باید تا شب صبر کنیم. Shy
(2016-04-02 ساعت 12:39)lotfe.kh نوشته:  

شاید چون شنبه است و تعطیلی ،ممکنه تا دوشنبه تغییری نکنه
خب بايد ديشب ميزدن كه ميشد صبح جمعه اونا.
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان:
(2016-04-02 ساعت 12:39)K.ONE نوشته:  

فكر نكنم امشب بزنن چون امروز اونجا روز تعطيله.
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان:
(2016-04-02 ساعت 12:46)USIMMIGRANT نوشته:  
(2016-04-02 ساعت 12:39)K.ONE نوشته:  

فكر نكنم امشب بزنن چون امروز اونجا روز تعطيله.

دوست عزیز شما باید از دوشنبه شب به بعد منتظر باشید در ضمن ویزا بولتن را حدود ۱۰ هر ماه اعلام میکنن.
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان