موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه آمار ویزا ها رو هم گه دیگه نداریم و به احتمال زیاد all current تا انتها خواهیم شد فقط باید امید وار باشیم ap زیاد طول نکشه از بد روزگار ابوظبی که خوابه -آنکارا که کیسا رو به 2 سفارت دیگه ارجاع داده-ارمنستان هم کم از ابوظبی نداره کند کاره
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چرا آنکارا داره ارجا میده به سفارتهای دیگه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان کسی میدونه منکه از عکس پارسالم استفاده کردم و بماه دیگه مصاحبمه برم برام مشکلی پیش میاد؟ یهو نیان بگن این عکس رو دوره قبل هم استفاده کردی حذفم کنن؟
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
ذوستان منا یه مساله ای خیلی نگران کرده با توجه به اینکه اینقدر زیاد کارنت کردن احتمال کمبود ویزا هس یانه ..تو قسمت کلیرنس خوندم نوشتن ممکنه ویزا کم بیاد چون ای پی ها طولانی شده..کسی اطلاعاتی داره ...ممنون میشم پاسخگو باشید
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-12 ساعت 10:40)لطف اله نوشته: ذوستان منا یه مساله ای خیلی نگران کرده با توجه به اینکه اینقدر زیاد کارنت کردن احتمال کمبود ویزا هس یانه ..تو قسمت کلیرنس خوندم نوشتن ممکنه ویزا کم بیاد چون ای پی ها طولانی شده..کسی اطلاعاتی داره ...ممنون میشم پاسخگو باشید
سلام دوست عزیز...این مسئله پرسیده شده اما غیر ممکنه ویزا کم بیاد..شاید AP بخورین و تو همون مدت AP وقت تمام بشه اما برای دادن ویزا چیزی به اسم کاغذ ویزا کم نمیاد....گیرم 20000 تا مهاجر قانونی که تایید شدن بیشتر وارد امریکا بشنخیلی بهتر از 200000 تا مهاجر مکزیکی هست که هیچ هویتی ثبتی ندارن...در ضمن اینم تاکیید میکنم سو تفاهم نشه بازم میگم ممکنه Ap طولانی بشه یا شماره ها کارنت نشن اما ویزا کم نمیاد..اکه قرار بود کم بیاد دیگه نیاز به برنده شدن این همه ادم نبود...همون اول اندازه تعداد ویزا برنده اعلام میکردن
شماره کیس: 68xx تاریخ رویت قبولی: 2015 20 may
کنسولگری: Ankara تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمهای سری اول: 26may
کارنت شدن کیس: 10 April.
نامه دوم : ۲۲ April
مصاحبه: 2jun2016
دریافت ویزا: ورود به آمریکا: دریافت گرین کارت:
وضعیت : سربازی معافی. شغل : دارای شرکت خصوصی. بدونه سابقه کار دولتی مدرک تحصیلی : کارشناسی برق
مجرد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.لطفا راهنمایی کنید. یک ماه مونده به مصاحبه ایمیلی اومده از آنکارا هیچ صحبتی از پست مدارک نکرده و در ضمن عدم سو پیشینه هم خواسته . به نظر شما رویه فرق کرده؟؟؟!!!