کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-08-25 ساعت 23:04)Siamak.k نوشته:  
(2015-08-25 ساعت 21:51)ho_tasha نوشته:  

با سلام و تبریک به همه دوستانی که نامه دومشون جایگزین شده

ما همچنان منتظریم Sad

ما همچنان منتظریم Sad
شماره کیس: 14xx
تاریخ رویت قبولی: 9 may
کنسولگری: انکارا>>>>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمها: 30 may
کارنت شدن کیس:12 August
تاریخ دریافت نامه دوم :29 September
تاريخ مصاحبه:هفته دوم نوامبر
دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان: Siamak ، arminbhz ، j.modarres
سلام
تاريخ مصاحبه ما ٢٧ اكتبر
Case Number: 2016AS20** => 4 Person =>DS260:23 May => interview:Yerevan, 27 October => AP
uptade: None                                    Cleared : 2 March

Live in Pullman, Washington
تشکر کنندگان: Siamak ، matin86 ، lighthouse ، j.modarres
(2015-08-25 ساعت 23:14)hmf_4919 نوشته:  سلام دوستان
آیا امکانش هست بعد از گرفتن نامه دوم.درخواست unlock برای فرمم بکنم و اسم هسرم رو که به تازگی ازدواج کردیم رو داخلش بنویسم که تاریخ مصاحبه و گرین کارت گرفتنمون یکی بشه؟؟ اگر امکانش نیست چه راهی رو پیشنهاد میدید یه من؟ آخه نمیخوام تنهایی بدونه همسرم برم....
کیس نامبرم **31 هستش

سلام دوست عزیز

بطور کلی آنلاک کردن فرم توصیه نمیشه مگر در موارد خاص.البته مورد شما هم خیلی خاصه احتمالا کیس شما حدود دوهفته دیگه کارنت میشه و فکر میکنم قبل از کارنت شدن باید فرمتون رو آنلاک کنید .ولی اگر فرمتون رو آنلاک کنید مصاحبتون یکم عقب میوفته .
به نظر من به تاپیکهای سالهای قبل مراجعه کنید و از دوستان پیشکسوت که شرایطی مثل شما داشتن و فرمشون رو آنلاک کردن مشاوره بگیرید.

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: j.modarres ، لطف اله
فکر کنم امشب فقط نامه ی کسایی که تو می فرم را فرستادند اومده و از کسایی که تو جون یا جولای فرستادند نیومده.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: alitab ، j.modarres
(2015-08-25 ساعت 23:35)امیررضا.س نوشته:  فکر کنم امشب فقط نامه ی کسایی که تو می فرم را فرستادند اومده و از کسایی که تو جون یا جولای فرستادند نیومده.

سلام دوستان نامه من نیامده استرس ما را کشته اعداد سه رقمی
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: kourosh8 ، j.modarres
(2015-08-25 ساعت 23:35)امیررضا.س نوشته:  فکر کنم امشب فقط نامه ی کسایی که تو می فرم را فرستادند اومده و از کسایی که تو جون یا جولای فرستادند نیومده.

دوستان خوشحال شدم ممنونم امیدوارم اکتبر ویزا یک ضرب بگیرید
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: j.modarres

خیر من می فرستادم هنوز نیومده نامم
نامه منم نیومده ، با این کار استرس به ادم وارد میکنن همینجوریشم خدای استرسیم
(2015-08-25 ساعت 23:48)kourosh8 نوشته:  نامه منم نیومده ، با این کار استرس به ادم وارد میکنن همینجوریشم خدای استرسیم
شما هم می فرستاده بودی؟
تشکر کنندگان:
(2015-08-25 ساعت 23:53)behiad نوشته:  
(2015-08-25 ساعت 23:48)kourosh8 نوشته:  نامه منم نیومده ، با این کار استرس به ادم وارد میکنن همینجوریشم خدای استرسیم
شما هم می فرستاده بودی؟

بله ولی هنوز خبری نیست
البته امضا اشتباه زدم درستش میکنم الان
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. نامه دوم من اومد. با اینکه کیس نامبرم نزدیک به 2800بود, اما اوایل اکتبر مصاحبه می شم, اونم تغییر یافته از آنکارا به ایروان. سرعت عمل امسالشون خوب بالاست. برای همه ی دوستان آرزوی موفقیت می کنم.
شماره کیس:2016as2600، ارسال فرم‌ها21مِی، کنسولگری:آنکارا تغییر یافته به ایروان توسط kcc، تعداد افرادِ کیس:1، مصاحبه:اکتبر، آپدیت16اکتبر،9فوریه(ای-‌میل) کلیرنس:3مارچ دریافت ویزا:25 مارچ ورود به آمریکا:20جولای- Austin-TX دریافت گرین کارت 19سپتامبر سفرنامه
تشکر کنندگان: kourosh8 ، alitab ، behiad ، matin86 ، lighthouse ، babisondes ، ALIREZA_DEN ، asal1372 ، ben123

سلام
دوست عزیز ما هم ۲۸ می فرستادیم ولی هنوز نامه دوم را دریافت نکرده ایم.
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: behiad ، j.modarres
(2015-08-25 ساعت 22:17)behiad نوشته:  من کیس زیر 50 هنوز نیومده نامم.شاید چون دیر ارسال کردم.ها؟

مگه كي ارسال كردين؟
شماره کیس:2016as7xx ، تاریخ رویت قبولی: May 17 ،کنسولگری:آنکارا ، تعداد افراد منظور در کیس :٢ نفر، ارسال فرمهای سری اول:2 jun، کارنت شدن کیس:12 aug، دريافت نامه دوم:29 sep، مصاحبه:هفته اول Nov، دریافت کلیرنس:24 ساعت، دریافت ویزا:10 Novورود به آمریکا:***دریافت گرین کارت:***جمع تقریبی هزینه‌ها:***
تشکر کنندگان:
(2015-08-26 ساعت 00:05)rezamehrzad نوشته:  سلام دوستان. نامه دوم من اومد. با اینکه کیس نامبرم نزدیک به 2800بود, اما اوایل اکتبر مصاحبه می شم, اونم تغییر یافته از آنکارا به ایروان. سرعت عمل امسالشون خوب بالاست. برای همه ی دوستان آرزوی موفقیت می کنم.

جالب من ٢٧٠٠ ام اما هنوز نيومده
اما مياد اصلا نگراني نداره
تشکر کنندگان:
سلام به دوستاني كه نامه دوم رو دريافت كردن
آيا براتون ايميلي اومد كه نامه دوم بارگذاري شدش؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان