موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان میخواستم بدونم کسانی که برنامه نویسی هستن آیا باید مجددا امتحان بدن و مدرک انجا رو گرفت ؟؟؟؟
متشکرم
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من دوره های Network+ و MCITP رو گذروندم ولی مدارک اصلی رو نگرفتم چون تو ايران نميشه به خاطر تحريمها اين مدرک ها رو گرفت.
سؤالم اين هست از دوستان که اگر مدارک اصلی گرفته بشه ميشه واسه کار تو امريکا اقدام کرد؟
چقدر سرمايه واسه مهاجرت لازم هست؟ مهاجرت نوع کاری.
همچنين برنامه نويسی جاوا از نظر کار چطور هست؟ جاوا تحت وب يا به اصطلاح J2EE
در کل برای مهاجرت از نوع کاری چه امتياز هايی بايد داشته باشيم و چه چيز هايی نياز هست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
کسی میدونه برای رشته الکترونیک بهترین ایالت برای کار کجاست؟چه مهارتی یاد بگیریمبهتر کار پیدا میکنیم؟ کسی میدونه برای تدریس در مدارس چه شرایطی باید داشته باشیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوستان گلم
من دانشجوی سال آخر لیسانس نرم افزار هستم ...البته دانشجوی دانشگاه آزاد هستم و معدلم تقریباً 15.30 هست. چطور میتونم آمریکا کار پیدا کنم و چه مدارکی لازم دارم. من برادرم از آمریکا بورسیه گرفته و یک سال هست که داکوتای شمالی زندگی می کنه. آیا به واسطه اون میتونم کاری انجام بدم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان ,من در ایران در یک رشته مهندسی سال سوم تحصیل کردم, بنابراین دروس ریاضی 1 , ریاضی 2 و معادلات دیفرانسیل را گذرانده ام.
برای یک دانشگاه میخوام اپلای کنم که فایننشیال اید خیلی خوبی میده به گرین کارت هولدرها تقریبا همه هزینه تحصیل رو (MUM واقع در ایالت آیوا-Computer Science).
آنها میگویند من باید پیشنیاز های MATH 153-INTERMEDIATE ALGEBRA ,MATH 162-FUNCTIONS & GRAPHS
را داشته باشم .والا باید امتحان تعیین سطح بدهم (Math Placement Exam). خودم که سر فصل ها رو دیدم همه رو ما تودانشگاه خوندیم.
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی در مورد هزینه ی زندگی برای یه مهندس برق البته قدرت تو شیکاگو اطلاعاتی داره؟؟؟؟ بحث فاند و... مشکلی نیست هزینه های زندگی چطوره؟؟
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-08-13 ساعت 02:29)parvizi86 نوشته: دوستان کسی در مورد هزینه ی زندگی برای یه مهندس برق البته قدرت تو شیکاگو اطلاعاتی داره؟؟؟؟ بحث فاند و... مشکلی نیست هزینه های زندگی چطوره؟؟
منظورتون چیه؟ هزینه زندگی که ربطی به تخصص نداره! به نظر من فقط درآمده که به تخصص ربط داره.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .می خواستم بدونم کسی راجع به شغل من اطلاعاتی داره من مهندس برق قدرت هستم و 4 سال سابقه کار در نیروگها گازی که 3 سال با تکنسینی و 1 سال با مهندسی است دارم ایا موقعیت من در ایالات متحده خوب است دوره های زیادی گذروندمو با میروگاه بخار هم اشنا هستم.ممنون
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.دوستان داشتن ویزای گوناگونی(لاتاری) تاثیری در گرفتن پذیرش و فاند(دکترا) از دانشگاههای امریکا داره؟
اگر داره چه زمانیه،زمانی که سیتیزن اونجا شده باشی؟یا زمانی که ویزام داشته باشی خوبه؟
موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همکارای خوبم!
دوستان من نرم افزار خوندم و خوب یه 7-8 سالی هست که کار نرم افزار می کنم. با زبان های دات نت و Database مخصوصا SQL Server در حد یک Developer آشنا هستم.
لاتاری برنده شدم ولی نمی دونم توی فرصت باقی مونده اگر مصاحبه هم قبول شدم باید چیکار کنم. راستش دوست دارم اگه شد و اومدم آمریکا ادامه تحصیل بدم برای ارشد . در ضمن دوست دارم شما ها که نرم افزاری هستین و آمریکا زندگی می کنین من رو راهنمایی کنید. مثلا کجا برای شروع خوبه؟ کدوم ایالت درآمد خوبی برای Developer ها داره؟ کدوم تکنیک برنامه نویسی ام رو قویتر کنم؟ WCF ? Web-based Appl? Windows Appl. یا چی؟ از حوصله و راهنماییتون قبلا تشکر می کنم.
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتec 2012
ورود مجدد: July 2014
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-11-30 ساعت 22:18)jMaster نوشته: شهریه دانشگاهها برای دانشجویان خارجی خیلی بیشتر از دانشجوهای سیتی زن یا مقیم(دارای گرین کارت) هست. یعنی شما که گرین کارت دارید شهریه تون از یه نفر که با ویزای تحصیلی به اونجا رفته شهریه تون به میزان قابل توجهی کمتره. در صورتی که دانشگاهی که میرید توی همون ایالت محل زندگیتون باشه هم معمولاً باز هم ارزونتر میشه . بهش میگن شهریه In-state . تو سایت دانشگاهها بگردید در موردش نوشته.
ok
**CN:2013AS0000*0
رویت قبولی :3 می 2012
ارسال فرمهای سری اول: 20 می-ارامکس
دریافت تاییدیه دریافت:
سفارت : انکارا
مصاحبه: انشالا..
افرادکیس: 1
هزینه ها :10تومان عکس+ 55تومن ارسال+70 تمدید پاس