کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2016
(2015-08-27 ساعت 17:34)ستوده نوشته:  
(2015-08-27 ساعت 14:54)A2000 نوشته:  
(2015-08-27 ساعت 08:52)Interuniversal نوشته:  
(2015-08-27 ساعت 08:40)ستوده نوشته:  با سلام خدمت همه برندگان DV2016
از عزیزانی که نامه دومشون رو ملاحظه کرده اند میخوام بپرسم :
۱ ـ آیا همزمان با جایگزین شدن نامه دوم توسط KCC ایمیلی هم برای شخص مخاطب ارسال میشه ؟
۲ ـ کسی هست که فرم DS-260 رو در ماه جولای سابمیت کرده باشه ؟

سلام
١-براي دوستاني كه نامه اومده جز يك مورد بقيه ايميل دريافت كردن و اينم بگم كه شما در فرم ٢٦٠ ميتونستي گزينه ايميل و چيزي وارد نكني تا ايميل نياد واست آپشناله،حالا اين دوستم وارد كرده بودن يا نه نميدونم٠
٢- اينم واسم خيلي جالبه كه يه مورد بود با كيس نامبر ١٧٠٠ در ماه جون فرستاده بود يعني تقريبا دو هفته از من ديرتر ولي نامه دومشون اومده بگفته خودشون ولي جولاي بفرستي الان بعيده بياد!(البته ميبينيم كه اينا كلا جمله غير ممكن غيرممكنه رو دارن صرف ميكنن)
خلاصه اينكه خودمون خسته شديم از بس از كلمه صبر و صبور باشيد و صبارت و صبوريات و ...اينها استفاده كرديم ولي خب چاره اي نيس دگ،صبور باشيد Big Grin
دوست گرامی آیا شما محل سفارت مصاحبه خود را تغییر دادید ؟
درصورت پاسخ مثبت ( تعییر سفارت ) میتواند عامل تاخیر در تاریخ مصاحبه شما باشد .
جناب A2000 ، بله ، من سفارت پیشنهادی KCC رو که در نامه اول درج شده بود رو تغییر دادم.
جناب ستوده با توجه به مطالعه تاپیک دوستان 2014 و 2015 بنظر میرسد درخواست تغییر محل مصاحبه (در زمان تکمیل فرم DS-260 و بصورت ارادی ) میتواند یکی از دلایل تاخیر در تعیین زمان مصاحبه باشد .
تشکر کنندگان: ستوده
(2015-08-27 ساعت 20:29)A2000 نوشته:  
(2015-08-27 ساعت 17:34)ستوده نوشته:  
(2015-08-27 ساعت 14:54)A2000 نوشته:  
(2015-08-27 ساعت 08:52)Interuniversal نوشته:  
۱ ـ آیا همزمان با جایگزین شدن نامه دوم توسط KCC ایمیلی هم برای شخص مخاطب ارسال میشه ؟

سلام
١-براي دوستاني كه نامه اومده جز يك مورد بقيه ايميل دريافت كردن و اينم بگم كه شما در فرم ٢٦٠ ميتونستي گزينه ايميل و چيزي وارد نكني تا ايميل نياد واست آپشناله،حالا اين دوستم وارد كرده بودن يا نه نميدونم٠
٢- اينم واسم خيلي جالبه كه يه مورد بود با كيس نامبر ١٧٠٠ در ماه جون فرستاده بود يعني تقريبا دو هفته از من ديرتر ولي نامه دومشون اومده بگفته خودشون ولي جولاي بفرستي الان بعيده بياد!(البته ميبينيم كه اينا كلا جمله غير ممكن غيرممكنه رو دارن صرف ميكنن)
خلاصه اينكه خودمون خسته شديم از بس از كلمه صبر و صبور باشيد و صبارت و صبوريات و ...اينها استفاده كرديم ولي خب چاره اي نيس دگ،صبور باشيد Big Grin
دوست گرامی آیا شما محل سفارت مصاحبه خود را تغییر دادید ؟
درصورت پاسخ مثبت ( تعییر سفارت ) میتواند عامل تاخیر در تاریخ مصاحبه شما باشد .
جناب A2000 ، بله ، من سفارت پیشنهادی KCC رو که در نامه اول درج شده بود رو تغییر دادم.
جناب ستوده با توجه به مطالعه تاپیک دوستان ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ بنظر میرسد درخواست تغییر محل مصاحبه (در زمان تکمیل فرم DS-260 و بصورت ارادی ) میتواند یکی از دلایل تاخیر در تعیین زمان مصاحبه باشد .
من در هيچ يك از سفرنامه هاي سال هاي قبل به اين موضوع برنخوردم. ميتونم خواهد كنم اگه موردي رو سراح داريد بيشتر توضيح بدين. ضمن اينكه حداقل در مورد كيس ما بفرماييد چطور نامه دوم نيومده. چون ما تغيير نداديم محل رو و در مقايسه با برخي كيس ها زودتر هم ٢٦٠ رو ارسال كرديم
البته من الان خوشحالم كه نامه نيومده و يك ماه ديگه وقت داريم
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: matin86
با سلام به همه دوستان عزیز
از اینکه سیستم دوباره به حالت عادی برگشت به همه تبریک می گم.
اینجور اختلالات در بانکهای اطلاعاتی بزرگ معمولا درست کردنش وقت گیره. امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد و ادامه راه رو با آرامش و صبر طی کنیم .
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: matin86
با سلام خدمت همه دوستان عزیزم.
یه سئوال فنی امیدوارم دوستان با تجربه بگن.
من تو متن تمامی مدارک سفارتو مطالعه کردم شاید سه تا فایل متفاوت.
ولی سئوال من این است من مدارک رو میخوام ارسال کنم زمانی که من مدرک لیسانس و بالاتر دارم آیا نیاز هست که دیپلم و پیش رو هم ارسال کنم.
البته من تمامی مدارک رو با خودم میبرم و مشکلی نیست.
میخوام بدونم آخرین مدرک رو که لیسانس هست فقط بفرستم و یا مدارکی که اثبات کنه من 12 سال دبیرستان رو دارم هم باید ببرم همچنین همسرم؟
با تشکر
منتظر نظرات دوستان با تجربه.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان:
(2015-08-26 ساعت 22:09)Alireza1111 نوشته:  
(2015-08-26 ساعت 21:51)farnaz100 نوشته:  همچنان:
The system is unable to process your request. Please try again later. ORA-12514: TNS:listener does not currently know of service requested in connect descriptor
منم دقيقا همين ارور رو دارم
ميل هم اما برام نيومده هنوز
الان با يكي از دوستام كه اونم برده صحبت ميكردم كيسش ٣١٠٠ بود ايميل براش اومده
داستان عجيبي شده اين لاتاري
دوست عزیز چطور ممکنه برای 3100 اومده باشه در حالتی که تا 2800 کارنت شدن.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: A2000
سلام دوست عزیز
بله برای من دقیقاً نامه ایمیل اومده و من بعدش حدود 10 دقیقه بعد چک کردم و نامه دوم جایگزین شده بود. عجله نکنید صبور باشین.
سفرنامه
تشکر کنندگان: ستوده ، A2000
(2015-08-27 ساعت 20:19)A2000 نوشته:  
(2015-08-27 ساعت 19:59)2ladan نوشته:  دوستان من دوباره سایت رو چک کردم . سایت باز شد اما نامه دوم من جایگزین نشده . فکر می کنم بخاطر اینه که فرم رو دیر فرستادم. برای همه دوستان آرزوی موفقیت و پیروزی دارم و امیدوارم هر چه خیر و صلاح هست برای همه پیش بیاد .
کیس نامبر **17
تاریخ ارسال فرم 260 : 19 جون
تعداد کیس: ۲ نفر
ضمن اظهار همدردی احتمالا نامه دوم شما این ماه ارسال نخواهد شد

منظورتون اینه که نامه ها فقط در یک روز ارسال میشن؟
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان:
من که با شماره کیس 400 نامه دوم برام نیومده ، ایشالله ماه بعد Smile
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان:
(2015-08-27 ساعت 22:32)Mehdi0065 نوشته:  من که با شماره کیس 400 نامه دوم برام نیومده ، ایشالله ماه بعد Smile

من 19 می فرم یکی از دوستانم که برنده 2016 با کیس نامبر 400 هستن رو براش تکمیل و سابمیت کردم الان نامه دومش رو دریافت کرده برا 1 اکتبر انکارا
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Amir.AA ، Mehdi0065 ، A2000
(2015-08-27 ساعت 21:42)ho_tasha نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان عزیزم.
ولی سئوال من این است من مدارک رو میخوام ارسال کنم زمانی که من مدرک لیسانس و بالاتر دارم آیا نیاز هست که دیپلم و پیش رو هم ارسال کنم.
میخوام بدونم آخرین مدرک رو که لیسانس هست فقط بفرستم و یا مدارکی که اثبات کنه من 12 سال دبیرستان رو دارم هم باید ببرم همچنین همسرم؟
با تشکر

سلام
منتظر بودم پیشکسوتای عزیزمون جواب بدن ولی خب امیدوارم اون ها هم پاسخ شما رو بدهند.
در واقع سفارت از شما آخرین مدرک تحصیلی که اخذ کردید و توی فرم هم وارد کردید رو میخواد. داشتن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی شرط لازم و اولیه هستش ولی شما باید آخرین مدرک رو ارائه بدید. اما روز مصاحبه حتما مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی هم به همراه سایر مدارک همراهتون باشه.
من شخصا اگر جای شما بودم برای محکم کاری مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو هم با بقیه مدارکم پست میکردم. (البته ترجمش رو)
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: ho_tasha ، A2000 ، ehsan TT ، Neda Gh
(2015-08-27 ساعت 23:02)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-08-27 ساعت 22:32)Mehdi0065 نوشته:  من که با شماره کیس 400 نامه دوم برام نیومده ، ایشالله ماه بعد Smile

من 19 می فرم یکی از دوستانم که برنده ۲۰۱۶ با کیس نامبر 400 هستن رو براش تکمیل و سابمیت کردم الان نامه دومش رو دریافت کرده برا ۱ اکتبر انکارا

سلام دوست عزیز.منظور افراد از اینکه میگن برا ماخ بعد منظور نوامبره؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-08-27 ساعت 23:23)amirabas93 نوشته:  
(2015-08-27 ساعت 21:42)ho_tasha نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان عزیزم.
با تشکر

سلام
منتظر بودم پیشکسوتای عزیزمون جواب بدن ولی خب امیدوارم اون ها هم پاسخ شما رو بدهند.
در واقع سفارت از شما آخرین مدرک تحصیلی که اخذ کردید و توی فرم هم وارد کردید رو میخواد. داشتن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی شرط لازم و اولیه هستش ولی شما باید آخرین مدرک رو ارائه بدید. اما روز مصاحبه حتما مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی هم به همراه سایر مدارک همراهتون باشه.
من شخصا اگر جای شما بودم برای محکم کاری مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو هم با بقیه مدارکم پست میکردم. (البته ترجمش رو)
موفق باشید
سپاس دوست عزیز و متشکر از راهنمایی شما
سفرنامه
تشکر کنندگان: Amir.AA
(2015-08-27 ساعت 22:20)ho_tasha نوشته:  
سلام دوست عزیز
بله برای من دقیقاً نامه ایمیل اومده و من بعدش حدود ۱۰ دقیقه بعد چک کردم و نامه دوم جایگزین شده بود. عجله نکنید صبور باشین.
از پاسخ شما جناب ho_tasha سپاسگزارم. صبر خواهم کرد و منتظر خواهم ماند.
تشکر کنندگان:
(2015-08-27 ساعت 22:23)farnaz100 نوشته:  
(2015-08-27 ساعت 20:19)A2000 نوشته:  
(2015-08-27 ساعت 19:59)2ladan نوشته:  دوستان من دوباره سایت رو چک کردم . سایت باز شد اما نامه دوم من جایگزین نشده . فکر می کنم بخاطر اینه که فرم رو دیر فرستادم. برای همه دوستان آرزوی موفقیت و پیروزی دارم و امیدوارم هر چه خیر و صلاح هست برای همه پیش بیاد .
کیس نامبر **17
تاریخ ارسال فرم 260 : 19 جون
تعداد کیس: ۲ نفر
ضمن اظهار همدردی احتمالا نامه دوم شما این ماه ارسال نخواهد شد

منظورتون اینه که نامه ها فقط در یک روز ارسال میشن؟
دوستان محترم من فکر نمیکنم که نامه های دوم فقط در یک روز جایگزین بشه. منطقاً باید به تدریج و شاید با الویت تاریخ سابمیت شدن فرم DS-260 با در نظر گرفتن کیسهای کارنت شده نامه ها هر روز به نوبت جایگزین بشن. تا نظر دوستان چی باشه !
تشکر کنندگان:
سلام به همه
نامه من آمد (البته من صبح به KCC میل زدم ) برای هفته آخر اکتبر ( در ضمن سفارتمم از آنکارا کردن ابوظبی) پیشناهادم به دوستانم اینه که اگه نامه رو امروز نگرفتین در سایت حتما مکاتبه کنید.
تشکر کنندگان: matin86 ، behjan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان