موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من مصاحبم ماه دیگه هست در آنکارا چند روز پیش مدارکم را پست کردم.چطور می توانم مطمئن شوم به دست سفارت رسیده؟ اون شرکت پستی اسممو که رو پاکت به انگلیسی رو پاکتم زده بود برای ارسال با املای تو پاسپورتم فرق داشت یه ذره نگران شدم
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-11 ساعت 20:38)saman2s نوشته: سلام من مصاحبم ماه دیگه هست در آنکارا چند روز پیش مدارکم را پست کردم.چطور می توانم مطمئن شوم به دست سفارت رسیده؟ اون شرکت پستی اسممو که رو پاکت به انگلیسی رو پاکتم زده بود برای ارسال با املای تو پاسپورتم فرق داشت یه ذره نگران شدم
اگر با DHL فرستاده باشید میتونید ببینید.
حتی نام دریافت کننده نیز مشخص است
❶ کيس نامبر 2016AS59XX
❷ سفارت آنکارا
❸ نامه اول 5 May
❹ مشاهده قبولی 22 May
❺ ارسال فرم 26 May
❻تعداد افراد منظور در کیس 1 نفر
❼مصاحبه 2 May
❽دریافت ویزا 4 May
❾ورود به آمریکا
❿دریافت گرین کارت
±جمع تقریبی هزینه ها 300 واکسن+300 ترجمه+150 پست مدارک به سفارت+600 دلار ویزا و مدیکال
✈ مقصد ایالت نوادا شهر لاس وگاس (برای شروع زندگی از زیر صفر!)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید من زمان ثبت نام فرم ds-260 آدرسم برا ارسال مدارک رو فیلادلفیا دادم اما حالا تصمیم بر اینه که برم LA . آیا باید در مصاحبه به آفیسر اعلام کنم که آدرس ام تغییر کرده؟ ( نمیخوام الان که چند هفته به مصاحبه ام هست درخواست آنلاک کردن فرم ds-260 رو بکنم)
کیس نامبر:**2016AS000057/رویت قبولی:5 May/ ارسال فرم: 10 May/کارنت شدن:February 8/تعداد افراد:۱ نفر/ نامه ی دوم:February 22
/تاریخ مصاحبه:April 14/ محل سفارت:YEREVAN/دریافت ویزا:18 April/دریافت گرین کارت:May 20/اولین ورود به آمریکا:19 April/مقصد:CA/
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من چندتا تغییر داشتم تو فرمم میخوام ببینم کدومو بگم به نظرتون کدومو نگم
1-آدرس سکونتم عوض شده کلا شهرش
2-شغل دیگه ندارم بیکار شدم
3-دانشجو ارشد شدم اونموقع فارغ التحصیل بودم
4-این موردو آخرو نمیدونم بگم یا نه میترسم حساس شه داستان ازین قراره:
من رشته تحصیلیم در ایران عمران گرایش نقشه برداری بوده این رشته رو با نام ژئوماتیک هم در ایران میشناسن.با توجه به واحد هایی ک گذروندیم رشته ی ما همان ژئوماتیک می باشد و در خارج از کشور هم با توجه ب دروس گذرانده شده با این عنوان میشناسن اما چیزی که هس اینه که اسم رشته در مدرک لیسانس همان عمران - نقشه برداری می باشد.
جالا سوال من اینه که من در فرم 260 اسم رشته تحصیلیم رو ژئوماتیک زدم اما مدرکی ک به سفارت نشان خواهم داد با عنوان عمران است اینو چگونه میتونم برای آفیسر توضیح بدم؟باتوجه به این ک ژئوماتیک جز رشته های حساس آمریکا هم می باشد.
تو ویکی پدیا دانشگام ک میرم رشتمو ب انگلیسی زده همون ژئوماتیک
مرسی ازشما
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2016-03-16 ساعت 12:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-03-16 ساعت 18:46 توسط sepidar.)
(2016-03-16 ساعت 12:30)sinar نوشته: سلام من چندتا تغییر داشتم تو فرمم میخوام ببینم کدومو بگم به نظرتون کدومو نگم
من رشته تحصیلیم در ایران عمران گرایش نقشه برداری بوده این رشته رو با نام ژئوماتیک هم در ایران میشناسن.با توجه به واحد هایی ک گذروندیم رشته ی ما همان ژئوماتیک می باشد و در خارج از کشور هم با توجه ب دروس گذرانده شده با این عنوان میشناسن اما چیزی که هس اینه که اسم رشته در مدرک لیسانس همان عمران - نقشه برداری می باشد.
جالا سوال من اینه که من در فرم 260 اسم رشته تحصیلیم رو ژئوماتیک زدم اما مدرکی ک به سفارت نشان خواهم داد با عنوان عمران است اینو چگونه میتونم برای آفیسر توضیح بدم؟باتوجه به این ک ژئوماتیک جز رشته های حساس آمریکا هم می باشد.
مرسی ازشما
دوست عزیز
اگه همه این تعییرات در عرض چند ماهو که تو زندگیت پیش اومده واسه آفیسر توضیح بدی احتمالا" میگه { اینقد ورجه وورجه نکن بچه }
ولی از شوخی گدشته ضمن تبریک برای قبولیت تو لاتاری امیدوارم این بیکار شدنت باعث بشه یکضرب ویزاتو بگیری .اختمالا سربازی هم نرفتی . همه رو صادقانه به آفیسر بگو . و اینکه نام دیگر رشته ات ژئو ماتیک هست حتی میتونی بگی در دانشگاه های مختلف یا بین دانشجویان به نامهای مختلف شناخته میشه .
ولی منهم باهات موافقم تا مجبور نشدی قبولی فوقت رو نگو که قطعا در کیس لاتاری کمکی بهت نمیکنه چه بسا برعکس .
موفق باشی
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-16 ساعت 16:20)sinar نوشته: (2016-03-16 ساعت 12:55)sepidar نوشته: (2016-03-16 ساعت 12:30)sinar نوشته: سلام من چندتا تغییر داشتم تو فرمم میخوام ببینم کدومو بگم به نظرتون کدومو نگم
مرسی ازشما
دوست عزیز
اگه همه این تعییرات در عرض چند ماهو که تو زندگیت پیش اومده واسه آفیسر توضیح بدی احتمالا" میگه { اینقد ورجه وورحه نکن بچه }
ولی از شوخی گدشته ضمن تبریک برای قبولیت تو لاتاری امیدوارم این بیکار شدنت باعث بشه یکضرب ویزاتو بگیری .اختمالا سربازی هم نرفتی . همه رو صادقانه به آفیسر بگو . و اینکه نام دیگر رشته ات ژئو ماتیک هست حتی میتونی بگی در دانشگاه های مختلف یا بین دانشجویان به نامهای مختلف شناخته میشه .
ولی منهم باهات موافقم تا مجبور نشدی قبولی فوقت رو نگو که قطعا در کیس لاتاری کمکی بهت نمیکنه چه بسا برعکس .
موفق باشی
ینی میگید نگم ارشد قبول شدم؟
شغلم چیز خاصی نبوده صندوقدار زدم شغلمو
بالاخره بگم یا نه
تا ازتون نپرسیدن چیز اضافه ای نگین
ولی اگه صراحتا مورد سوال قرارگرفتید دروغ نگید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******