موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
هزینه هتل خوب و نزدیک به سفارت حدودا چقدر هست؟
شماره کیس: 2016AS00004xxx
سفارت آنکارا => ابوظبی
تعداد 1 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-11 ساعت 22:16)ho_tasha نوشته: (2015-09-10 ساعت 20:29)Aliasghar.Abbasi نوشته: سلام
هزینه هتل خوب و نزدیک به سفارت حدودا چقدر هست؟
با سلاکم مدوست عزیز و گرامی به خیلی آیتم ها مربوط میشه
بهترین هم این هست که شما شروع به تحقیق و تماس گرفتن و استفاده از سایت های مرتبط کنید.
اینجا نظر هر کسی از خوب بودن در مورد هتل متفاوت هستش من یه نظری دارم دوستان خوب دیگر یه نظر دیگر شما ببنید چی مد نظرتون هست و اون وقت بر اساس معیاراتون شروع به تحقیق کنید مطمئن باشید پیدا میکنید.
اول از همه هم باید وقت دکتر رو فیکس کنید بر اساس روز مصاحبه و نعطیلات سفارت و ترکیه زمانی که تایید گرفتین بلیط پرواز و سپس هتل
موفق باشید.
من کلی گفتم چون شما هم کلی پرسیده بودین.
ممنون، من از اون بابت مبیخوام هزینه حدودی بدونم میانگین که بدونم چقدر پول نقد همرام ببرم
هتل ترجیحا نزدیک به سفارت میخوام
(2015-09-11 ساعت 11:21)m_kh نوشته: (2015-09-10 ساعت 14:51)ho_tasha نوشته: با سلام به دوستان عزیز
نمیدونستم این مطلب رو کجا بزرام اگر جای اشتباهی هست معذرت میخوام.
ببنید من امروز نامه بانک رو گرفتم نامه بانک پاسارگاد به این شکل هستش
امیدوارم موفق باشید
Account Balance Certificate Sample.pdf - ۳.۸ MB
من از بانك پارسيان گرفتم تقريباً فرمتش همينه با مهر برجسته انگليسي برگي ٦٢٠٠ كارمزد گرفت.
میشه در صورت امکان نامه پارسیان رو هم قرار بدین تا دوستان دیگه هم استفاده کنن ببین که چگونه است تا بتونیم به هم دیگر بهتر کمک کنیم
با تشکر
شماره کیس: 2016AS00004xxx
سفارت آنکارا => ابوظبی
تعداد 1 نفر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان الان همراهم نيست انشالله عصري براتون قرار ميدم تو همين صفحه .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من مدارکمو با پست آرامکس فرستادم و امروز deliver to ELCILIK KASE رو زد.تو پستای 2015 هم دیدم که همینو زده بودن و این به معنی رسیدن به اسناد به سفارته.می خواستم فقط مطمئن شم که درسته؟!ببخشید اگه سوال تکراریه.یه بخشی از این سوال پرسیدنا مال استرسه اینجا که جواب می گیرم حالم بهتر میشه
شماره کیس : **4
تعداد افراد : ۱
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : ۱ oct
دریافت ویزا :3 OCT
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان و کسانی که فرمودن با آرامکس یا TNT ارسال کردن. من تماس گرفتم و TNT میگه اصلا به سفارت نمیفرستیم و آرامکس هم که میگه کلا به دانشگاه ها ارسال داریم. میشه راهنمایی کنید ببینم شماها چجوری ارسال کردید؟؟؟
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days : Clearance
Issued:5 May 2017
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-12 ساعت 13:32)masoud1362 نوشته: دوستان و کسانی که فرمودن با آرامکس یا TNT ارسال کردن. من تماس گرفتم و TNT میگه اصلا به سفارت نمیفرستیم و آرامکس هم که میگه کلا به دانشگاه ها ارسال داریم. میشه راهنمایی کنید ببینم شماها چجوری ارسال کردید؟؟؟
TNT هم به من گفت که بسته برای سفارت نمی فرستیم ولی آرامکس قبول میکنه و مشکلی نداره.من سه شنبه مدارک فرستادم با آرامکس و امروز deliver زد برام تو سایت آرامکس.
شماره کیس : **4
تعداد افراد : ۱
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : ۱ oct
دریافت ویزا :3 OCT
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
برای مصاحبه در سفارت ارمنستان چه کارهایی باید انجام داد و وقت آزمایشات را چگونه باید گرفت؟