موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-28 ساعت 12:42)panizrm نوشته: (2015-09-28 ساعت 11:31)mohammad_sepah نوشته: (2015-09-28 ساعت 09:45)a4542 نوشته: دوستان تورهای دوبی و بلیط به شدت گرون شدن .ما که برای 21 اکتبر مصاحبه داریم بلیط و هتل سه ستاره کمتر از یک میلیون و ششصد هزار تومان برای هر نفر پیدا نمیکنیم .دوستان نظری ندارن؟حالب اینحاست که قیمتهایی که تو سایتهاشون گذاشتن اصلا واقعی نیست.وقتی هم که ازشون سوال میکنی میگن مثلا تاریخ اون قیمتمون گذشته و یا این که دیگه قیمتهامون عوض شده.مثلا آزانس جهار فصل قیمت 900 هزار تومان برای سه شب داده اما وقتی زنگ میزنی میگه زیر یک ملیون وسیصد قیمت ندارم.راستی آیا تو کشور ما به چیزی میشه اطمینان کرد؟راستی دوستان این قیمتی که سایت بوکینگ اعلام کرده به چه معنی است به عنوان مثال Total: IRR 16,386,441
سایت بوکینگ قیمت هتل رو بر حسب نرخ دلار دولتی تبدیل میکنه که عملا قیمتهایی که به ریال در ساینش می بینید غیر واقعیه
با سلام دوست گرامی
قیمتی رو که میبینید مجموع قیمت کل روزهایی است که شما میخواهید اقامت کنید که به ریال تبدیل شده است . یک سری به الی گشت بزنید ما از آنجا اقدام کردیم و امروز ویزامون اومده همه جور قیمتی داره. موفق باشید
دوست عزیز لطفا بگید قیمت بلیط و ویزا براتون چقدر شده و از کحا گرفتید.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من 1 هفته دیگه مصاحبه دارم.باید برای csc ابوظبی ثبت نام کنم یا نه؟؟؟؟
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-28 ساعت 13:41)a4542 نوشته: (2015-09-28 ساعت 12:42)panizrm نوشته: (2015-09-28 ساعت 11:31)mohammad_sepah نوشته: (2015-09-28 ساعت 09:45)a4542 نوشته: دوستان تورهای دوبی و بلیط به شدت گرون شدن .ما که برای 21 اکتبر مصاحبه داریم بلیط و هتل سه ستاره کمتر از یک میلیون و ششصد هزار تومان برای هر نفر پیدا نمیکنیم .دوستان نظری ندارن؟حالب اینحاست که قیمتهایی که تو سایتهاشون گذاشتن اصلا واقعی نیست.وقتی هم که ازشون سوال میکنی میگن مثلا تاریخ اون قیمتمون گذشته و یا این که دیگه قیمتهامون عوض شده.مثلا آزانس جهار فصل قیمت 900 هزار تومان برای سه شب داده اما وقتی زنگ میزنی میگه زیر یک ملیون وسیصد قیمت ندارم.راستی آیا تو کشور ما به چیزی میشه اطمینان کرد؟راستی دوستان این قیمتی که سایت بوکینگ اعلام کرده به چه معنی است به عنوان مثال Total: IRR 16,386,441
سایت بوکینگ قیمت هتل رو بر حسب نرخ دلار دولتی تبدیل میکنه که عملا قیمتهایی که به ریال در ساینش می بینید غیر واقعیه
با سلام دوست گرامی
قیمتی رو که میبینید مجموع قیمت کل روزهایی است که شما میخواهید اقامت کنید که به ریال تبدیل شده است . یک سری به الی گشت بزنید ما از آنجا اقدام کردیم و امروز ویزامون اومده همه جور قیمتی داره. موفق باشید
دوستان ما بلیط تهیه کردیم قیمت ویزا و بلیط و 6 شب هتل برای چهار نفر شد پنج میلیون و جهار صد هزار.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من تمام هتل هاي ديره را چك كردم، بنظرم چون اونجا نزديك nmc هست بهتره. من از سايت بوكينگ دات كام چك كردم كه البته خيلي نرخ هاش بهتر از ايران و جاهاي ديگه است به نظر من هتل يك ستاره در دبي با هتل ٣و حتي ٤ ستاره در انكارا برابري مي كنه.
البته الان اكثر جاهاي خوب دو نفره هست اتاق شون و ما يك نفره مي خواهيم. كه صد البته اگه دونفر بوديم بصرفه تر بود، مخصوصاً هتلهاي خوب. تا اونجايي كه من ديدم دكمه ي رزرو و كه بزنيد تكس را حساب مي كنه، بايد دقت كنيد چون بعضي هتل ها توي توضيحات نوشتن احتمال شارژهاي بعدي وجود داره( حالا بعد چي ميخواد كنه من نمي دونم)
دوستان كسي اطلاع داره مسير فرودگاه تا هتل را چجوري بايد رفت؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-29 ساعت 17:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-29 ساعت 17:32 توسط Azer.)
سلام بر دوستان 2016 اي.
من فقط يک تجربه که اخيراً داشتيم را باهاتون به اشتراک مي گذارم.
1- ويزاي امارات را حتماً از آژانس ها بگيرين وگرنه ممکنه سرتون کلاه بگذارن، بخصوص اگه ازشون تور نمي گيرين. ما از يک آژانس نزديک ميدان کاج ويزا گرفتيم. که تو گمرک امارات گفتند کاغذ پاره است!!! لطف کردند، دپورت نکردند، ولي 135 دلار جريمه شديم (برا يک نفر!!!).
2- حتما حتي الامکان يا تور بگيريد، يا هتل را از قبل رزرو کنيد. هتلي که از ايران شبي 200 تومن مي تونيد بگيريد، شخصي که مي ريد، دو يا حتي سه برابر قيمت به شما مي دهند.
3- دور علي هندي و بعضي از اسم هايي که تو اين فروم احتمالاً خواهد آمد ، برا اجاره رسمي هتل خط بکشيد، چون يک روز هستند، ويک روز نيستند. تازه اگه هم باشند، فکر نکنيد که کسي حاضره هتل به قيمت 50 الي 60 درهم به شما بده. ايراني هاي دور ميدان بني ياس اجاره يک تخت را در يک اتاق دو سه تخته از 200 درهم شروع به چونه زدن مي کنند. در حالي که به قيمت 800 الي 900 تومن مي شه يک تور آبرو مند گرفت.
شوهر من به زور من پا شد به طور ضربتي و غير برنامه ريزي شده به دوبي رفتف فقط بليط و ويزاش بالاي يک و چهارصد شده، تازه ويزاش هم تو زرد در آومد، و 135 دلار تو گمرک جريمه شد. حتماً اگه ضربتي هم مي ريد با تور بريدف که هم علاف نمي شيد و هم قيمت بسيار به صرفه تره.
موفق باشيد.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
راجع به تکس هم باید عرض کنم که هتل های ابوظبی تکس ندارن و شما همون هزینه ای که بابت رزرو هتل میدین تمومه ولی شرایط دبی فرق داره و بسته به نوع هتل به ازای هر شب باید تکس بدین،
موفق باشید
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-30 ساعت 02:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-30 ساعت 02:45 توسط صمدی.)
با سلام و احترام .. من به زودی عازم هستم برای رفتن به مصاحبه در ابوظبی . این طور که شنیدم احتمال گرفتن ویزای یک ضرب رو دارم . چیزی که نگرانم کرده اینِ که من به دلیل کارم به هیچ عنوان نمیتونم بعد از مصاحبه بیشتر بمونم و فردای مصاحبه بلیط برگشت گرفتم . خواهشی که دارم از دوستان با تجربه اینِ که در مورد پیک آپ ویزا دقیق راهنمایی کنن . شنیدم باید اونجا بگم پاسپورتمو بهم برگردونن تا دوباره براشون بفرستم . نمیدونم از ابتدا تا انتها اگه راهنمایی کنین ممنون میشم .