2016-06-26 ساعت 01:33
(2016-06-19 ساعت 08:14)sazami نوشته:(2016-06-12 ساعت 22:46)j.javan نوشته: درود و وقت دوستان بخیر
برای 22 جون در ابوظبی وقت مصاحبه دارم با همسر و پسرم ( هفت ساله).برای جمعه پرواز و شنبه مدیکال دبی (البته طبق صحبت دوستان وقت نگرفتم )و چهارشنبه سفارت ابوظبی (انشا ا......)
1- در صورت داشتن ترجمه فوق دیپلم و ترجمه لیسانس نیازی به ترجمه دیپلم هست؟
2-اگر از دبی تاکسی بگیریم ما رو دقیقا به درب سفارت ابوظبی میرسونه یا جای دیگه؟
3-ایا تمکن مالی برای سه ماه پیش مشکلی داره ؟ چون در زمان اعلام تهیه مدارک از سوی سفارت پرینت رو تهیه کردم.
4- افرادی که از دبی تا ابوظبی ترانسفر میکنند در واقع دقیقا چه کاری رو انجام میدن؟
5-ایا دوستان لیست دقیقی ازتمامی واکسن ها رو دارند؟
با سپاس
1- بله حتما همراه خود داشته باشید کار از محکم کاری عیب نمیکند ، آخرین مدرک را میخواهند ولی شما دیپلم را هم همراه ببرید در همین تالار مشاهده شده برای بعضی ها خواستند، صرف نمیکند بخاطر یک برگ ترجمه نقص مدارک بخورید و استرس بگیرید.
2- بله دقیقا روبروی سفارت پیاده میکند، تاکسی تلفنی دبی شب قبل رزرو کنید صبح می آید(حتما تاکید کنید که کسی را که میفرستد آدرس سفارت در ابوظبی را بلد باشد برای اطمینان) دم هتل و تاکسیمتر روشن حدود 250 درهم تا حداکثر 300 درهم از دبی تا دم سفارت میشود برگشت هم میتونیدتاکسی بگیرید تا ترمینال ابوظبی و با اتوبوس به دبی برگردید. در هتل هم احتمالا تاکسی ها حدود 300 تا 350 درهم قیمت میدهند با آنها هم میتوانید چانه بزنید ممکن است موفق شوید حتی با 200 تا بروید.
3- این رو مطمعن نیستم ولی به نظر بی مشکل میاد چون 3 ماه زیاد نیست ولی باز هم از افراد دیگه سوال کنید یا اگر استرس دارید یکی دیگه بگیرید بعضی بانکها تمام شعبشان همان روز میدهند ولی بعضی میگویند طول میکشد چند روز برای اونها اگر به شعبه مرکزی بانک برید همان روز میدهند.
4-میان دم هتل شما رو بر میدارند میرن دم سفارت پیاده میکنند و منتظر میمانند مصاحبه آخرین نفری که همراه شما بود که تمام شد بر میگردانند دبی، ظاهرا قیمتشان هم کمتر هست چون گروهی هستن در مورد قیمت تحقیق کنید
5- در تاپیک واکسیناسیون همین تالار لیست هست ،ولی در مورد تهران، اگر تهران باشید و برید پاستور خود دکتر بهش بگید برای مصاحبه سفارت میخواهید دقیقا میدونه چی بزنه
با تشکر از شما دوست عزیز اگر چه نوشدارو ....
1-مدرک تحصیلی اخرین مدرک رو میگیرند و نیازی به همه مدارک تحصیلی نیست.
2-برای تاکسی با همون بچه های ترانسفر هتل اکی کردیم با قیمت 450 به همراه رفت و امد مدیکال.تاکسی ها برای رفت 300 میگیرند و همچنین برای برگشت نمیتونند برگردونند و میگفتن که با تاکسی ابوظبی باید برگردید.برای ارامش خاطرتون بعد از ده میلیون هزینه دیگه فکر اتوبوس و این چیزا رو نکنید.
3-مشکلی برای تاریخ سه ماهه تمکن نبود چون بعد از تاریخ مشاهده نتیجه سایت بود و در واقع نباید هم مشکلی باشه چون در همان زمان میگن این مدارک رو اماده کنید.
4-بله درست فرمودید.ساعت 4 صبح اومدن و ساعت 6 رسیدیم اونجا نفر دوم شدیم و ساعت ده هم تمام شدیم.نکته صبح زود رفتن مزیتش اینه که برای برگشت به نهار هتل میرسید.
5-جهت اطلاع حتما دوستان واکسن ابله مرغان رو بزنند و در کارت قید کنند.حتی اگر قبلا زده شده و یا شخص ابله گرفته توی کارت زرد باید مهر بشه.دکتر تنها برای همین ابله سوال کرد که گفتم گرفتم و اکی بود ولی برای خانم و پسر 7 ساله ام که نگرفته بودند گفت باید واکسن زده بشه که نفری 250 درهم هزینه گرفته شد.با اینکه واکسن ها رو هر دو زده بودند اما چون توی کارت قید نشده بود انجام دادن. نام واکسن واریسلا(varicella).خبری از واکسن سل نبود.
6-جهت اطلاع ما چهار شنبه صبح وقت سفارت داشتیم و شنبه صبح به بیمارستان مراجعه کردیم و جواب رو برای سه شنبه شب ساعت ده اماده کردند.
در همون سفارت خانواده ای بودند که به بیمارستان دیگه دبی مراجعه کرده بودند و دقیقا دوبرابر قیمت از اونها هزینه گرفته بودند پس بیمارستان رو همون nmc انتخاب کنید.
7- خب با سربازی و کار دولتی آپ خوردیم بعد از سفارت سایت رو چک کردم پسرم اکی بود و ready زده بود و خودمون هم گفت تا دو ماه اینده سایت رو چک کنید.
سعی میکنم که یه سفرنامه کامل از روز نخست تهیه کنم و در سایت قرار بدم.
شاد باشید