کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان
عکس چنا و چه سایزی باید ببریم مصاحبه؟

تشکر کنندگان:
(2015-12-30 ساعت 22:32)hasanhamedi2000 نوشته:  سلام دوستان
عکس چنا و چه سایزی باید ببریم مصاحبه؟

سلام
2 تا 5*5 برای سفارت و 6 تا 4*3 برای مدیکال

دوستان جسارتا اگه مطالعه کنید پستهای اول هر فرم رو هم راحت به جواب میرسید
هم شلوغ نمیشه که برای پیدا کردن یک جواب کلی وقت هر فرد گرفته شه .
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: Siamak ، behjan ، matin86 ، emix
دوستان این فرم contact که برای مدیکال و سفارت باید پر کنیم . تو بیمارستان و سفارت بهمون میدن ؟ یا باید دانلود کنیم ؟
کیس نامبر:2016AS0000046xx
رویت قبولی: May 2, 2015
ارسال فرم: May 28, 2015
کارنت شدن: january 09 .2016
تعداد افراد: ۱  خودم تنها
نامه ی دوم:  2016 january 26
محل سفارت: ایروان توسط kcc تغییر داده شد به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2016 8 march
دریافت ویزا: یکضرب 10/03/2016
تاریخ کلیرنس: ....
دریافت گرین کارت: بعد از ورود به آ م ری ک ا
اولین ورود به آمریکا: نهایتا تا august 2016
مقصد : UTAH
جمع تقریبی مخارج تاحالا : محاسبه نکردم

تشکر کنندگان:
(2015-12-31 ساعت 17:01)سعید صادقی فر2 نوشته:  دوستان این فرم contact که برای مدیکال و سفارت باید پر کنیم . تو بیمارستان و سفارت بهمون میدن ؟ یا باید دانلود کنیم ؟

فرمی نیست که جایی بهت بدن
شما قبل رفتن روی یه برگ A4 کیس نامبر . آدرس ایران . آدرس آمریکا و ایمیل رو بنویس یا پرینت کن ببر برای مدیکال فقط
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: matin86 ، سعید صادقی فر2
سلام
دوستان 2 فوریه کسی ارمنستان مصاحبه داره ؟
یه همسفر میخوام بریم خوش بگذرونیم و بار استرسمون کم بشه
تشکر کنندگان:
سلام بر دوستان
توى چند روز گذشته كسى مصاحبه ارمنستان نداشته؟از حال و هواى اونجا كسى خبر نداره؟
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: ofrfar ، nimashariat
(2015-08-13 ساعت 14:15)m.ghoreishi نوشته:  ضمن تشکر از محمود جان بابت ایجاد این تاپیک دوستان عزیز میتونن از سفرنامه بچه های 2015 هم استفاده کنند و ضمن بهره بردن از تجربیات این دوستان سوالات احتمالی رو در تاپیکهای مخصوص به اون موضوع عنوان کنند تا دوستان باتجربه و پیشکسوت به بهترین نحو ممکن راهنمایی بفرمایند.
لطفآ به لینک ارائه شده مراجعه بفرمایید

http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%B3...9%86--7098
سلام
بازمانده بخاطر خدمت در سپاه؟....یعنی واقعا قبول نمیکنن؟یعنی همه با این وضعبت(خدمت سپاه) قبول نمیشن؟
تشکر کنندگان:
(2016-01-06 ساعت 22:27)hamed8151 نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 14:15)m.ghoreishi نوشته:  ضمن تشکر از محمود جان بابت ایجاد این تاپیک دوستان عزیز میتونن از سفرنامه بچه های 2015 هم استفاده کنند و ضمن بهره بردن از تجربیات این دوستان سوالات احتمالی رو در تاپیکهای مخصوص به اون موضوع عنوان کنند تا دوستان باتجربه و پیشکسوت به بهترین نحو ممکن راهنمایی بفرمایند.
لطفآ به لینک ارائه شده مراجعه بفرمایید

http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%B3...9%86--7098
سلام
بازمانده بخاطر خدمت در سپاه؟....یعنی واقعا قبول نمیکنن؟یعنی همه با این وضعبت(خدمت سپاه) قبول نمیشن؟
نه همه اين اتفاق واسشون نميوفته!(براى آقاى قريشى عزيز خيلى متآسف شدم كه ويزا رو نگرفتن !انشاءا...براى لاتارى ٢٠١٧حتما قبول ميشن با كيس نامبر پايين و حتما به خواستشون ميرسن .)اما لاتاريه و شانس !نااميد نباشيد براى لاتارى اين دوره يكى از بچه هاى مهاجرسرا با خدمت در س و مدرك ليسانس سفارت آنكارا زير يك ماه كلير شدن!دوره قبل خيلى ها با خدمت س قبول شدن مثبت فكر كنيد ++++++++
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: nimashariat ، سعید صادقی فر2
سلام دوستان خوبید ما برای هفته سوم فوریه (13فوریه تا 19فوریه)مصاحبه داریم تو ارمنستان کسی هست که برای اون زمان مصاحبه داشته باشه باهم اشنا بشیم و اگر شد باهم بریم ارمنستان بخاطر اینکه تنها نباشیم ما یک خانواده 3نفری هستیم اگر کسی بودبرام ایمیل بزنه باهم در تماس باشیم مرسی
تشکر کنندگان: matin86
سلام دوستان ...امسال کسی بوده سربازی س و مجرد ایروان رفته باشه مصاحبه؟
CN:2016AS48XX
ارسال فرم اولیه: 25 MAY
کارنت:ژاتویه
مصاحبه:هفته اخر مارچ ایروان
نتیجه : ای پی
اپ دیت: روز مصاحبه و 5 اپریل
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. اگر کسی سوالی داره میتونه بپرسه.من سال گذشته تمام مراحل رو گذروندم.
رویت قبولی ۱می
تعداد افراد 2نفر
کیس نامبر ***AS 6
برنده اصلی همسرم
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان
مصاحبه 13 جولای ایروان
همسرم یکضرب
خودم AP بدلیل سربازی ارتش
اپدیت ها 15,14,13 جولای . 4 و 5 آگوست. 12آگوست نفر اصلی.هردو 14 آگوست. کلیر 14 آگوست
ورود به آمریکا: 30 نوامبر
دریافت گرین کارت:20 ژانویه
تشکر کنندگان: matin86 ، سعید صادقی فر2
دوستاني كه هفته اول ژانويه مصاحبه داشتن چه خبر!؟
كيس:**٤١
٢ نفر
مصاحبه:انكارا-خودشون تغيير به ايروان
تاريخ مصاحبه:٢٥ ژانويه 
نتيجه:AP
اپديت ها:١١ژانويه-٢٥ ژانويه-٢٩ ژانويه-١فوريه
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
و بالاخره ١ اگوست كليري خودم
تشکر کنندگان:
(2016-01-10 ساعت 00:54)amin551 نوشته:  سلام دوستان. اگر کسی سوالی داره میتونه بپرسه.من سال گذشته تمام مراحل رو گذروندم.
سلام یعنی الان آمریکا هستین؟

شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است  ???????
تشکر کنندگان:
سلام اقا امین یه سوال چرا اینقدر امدن گرین کارتتون طول کشیده مگر دو هفته ای نمیاد ؟در ضمن کدوم ایالت وشهری هستید ؟
وبا کدوم ایر لاین ب امریکا رفتین وهزینه بلیطها چقدر شد ؟ مارو از تجربیاتتون بی نصیب نذارید وزیاد بهمون سر بزنید متشکرم
انشااله سلامت و موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2016-01-09 ساعت 18:12)sefid barfi نوشته:  سلام دوستان خوبید ما برای هفته سوم فوریه (13فوریه تا 19فوریه)مصاحبه داریم تو ارمنستان کسی هست که برای اون زمان مصاحبه داشته باشه باهم اشنا بشیم و اگر شد باهم بریم ارمنستان بخاطر اینکه تنها نباشیم ما یک خانواده 3نفری هستیم اگر کسی بودبرام ایمیل بزنه باهم در تماس باشیم مرسی

سلام
منم و خانمم هم دقیقا همون موقع هستیم .
بلیط گرفتین شما؟
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان