کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
بالاخره منم كلير شدم، بچه ها هيچ آپديتي تا ديروز نداشتم، هيچ ايميلي هم نزدم.ايشالا به زودي همه كلير بشن.
چون بلد نيستم امضا درست كنم(ببخشيد!)
‎‎کيس نامبر:2016AS27**‎ ‎‎
تعداد افراد: ١ نفر
کنسولگری Yerevan(تغییر کنسول گری از طرف‎‎‎kcc‎‎‎ از آنكارا به ايروان)
تاریخ مصاحبه ‎:nov 9
وضعیت : ap
کلیر:march 18
تشکر کنندگان: sepidar ، asal1372 ، moh.saee ، ستوده ، NGNJ ، behjan ، smpf ، matin86 ، مل مل
(2016-03-18 ساعت 14:03)moh.saee نوشته:  
(2016-03-18 ساعت 13:03)farzaneh_saremi نوشته:  
(2016-03-18 ساعت 09:23)moh.saee نوشته:  دوستان سلام. من روز 15 مارچ در ابوظبی مصاحبه داشتم. ولی با وجود اینکه سربازی معاف بودم و کار دولتی نداشتم بهم..
سلام. من هم 29 فوریه تو ابوظبی مصاحبه داشتم و 1 مارچ هم یک آپدیت داشتم که دوستان میگن آپدیت های ....

سلام. آفیسر من که یه پسر جوون بود، بهم گفت یک ماه دیگه سایت رو چک کن و نگران نباش. من همه چیز رو خوب نو..

آفیسر من هم همون آقا بود و فقط گفت حدودا یک ماه دیگه سایت رو چک کن. همین!

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان: moh.saee ، behjan ، smpf ، مل مل
(2016-03-18 ساعت 14:39)armina.a نوشته:  بالاخره منم كلير شدم، بچه ها هيچ آپديتي تا ديروز نداشتم، هيچ ايميلي هم نزدم.ايشالا به زودي همه كلير بشن.
چون بلد نيستم امضا درست كنم(ببخشيد!)
کنسولگری  Yerevan(تغییر کنسول گری از طرف‎‎‎kcc‎‎‎ از آنكارا به ايروان)
وضعیت :  ap
دوست گرامی ممنون
بهتون تبریک میگم
اگه ممکنه از شرایط کیستون برامون بنویسید.
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
تشکر کنندگان: 2ladan ، smpf
ممنون از تبريك.بله حتما. من پزشك عمومي ام كه موقع مصاحبه اواخر طرح بودم.آفيسر گفت به خاطر اينكه طرح پزشكي كار دولتي محسوب ميشه كليرنس خوردم، و بهم گفته بود ممكنه تا may حتي طول بكشه.
کنسولگری Yerevan(تغییر کنسول گری از طرف‎‎‎kcc‎‎‎ از آنكارا به ايروان)
وضعیت : ap
تشکر کنندگان: asal1372 ، moh.saee ، ستوده ، behjan ، smpf ، matin86 ، مل مل
(2016-03-18 ساعت 16:11)armina.a نوشته:  ممنون از تبريك.بله حتما. من پزشك عمومي ام كه موقع مصاحبه اواخر طرح بودم.آفيسر گفت به خاطر اينكه طرح پزشكي كار دولتي محسوب ميشه كليرنس خوردم، و بهم گفته بود ممكنه تا may حتي طول بكشه.
کنسولگری  Yerevan(تغییر کنسول گری از طرف‎‎‎kcc‎‎‎ از آنكارا به ايروان)
وضعیت :  ap
(با کسب اجازه از هموطنان و بخصوص اعضای مهاجرسرا )

دوست گرامی
براتون یه زندگیه سراسر سلامتی , موفقیت , شادی و بهروزی آرزومندیم .
کامیاب باشید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
تشکر کنندگان: armina.a ، smpf ، matin86 ، مل مل
سلام دوستان
تو سایت آنکارا برای ما امروز 18 مارچ به
Case Status Processing Pending
Processing Pending
Your visa case has been refused under Section 221(g) of the U.S. Immigration and Nationality Act.

Further administrative processing of your application is required before a decision can be made regarding your eligibility for a visa. Administrative processing, on average takes four months, but we are unable to estimate the amount of time it will take for any particular applicant.
As soon as this processing is completed, the Embassy will send you an email providing further instructions.You may also check your case's status at the website listed below. There is no other means to check the status of your case.

تغییر پیدا کرده
کسی تجربه و یا اطلاعاتی در این مورد داره که کمکمون کنه؟

ممنون میشم
تشکر کنندگان: milad_magnet ، smpf ، matin86
(2016-03-18 ساعت 10:28)محمد رضا 912 نوشته:  
(2016-03-17 ساعت 21:16)m.abdeahad نوشته:  آقا جون خانم جون بخدا میاد واسه من با اولین آپدیت کلیر شدم حتما خیریتی توش هست  

کیس نامبر @@29
تعداد افراد کیس 2
تاریخ مصاحبه 3 نوامبر در ارمنستان
مهندس عمران کار آزاد
سربازی در س [DISAPPOINTED FACE]

دوست عزیز کلیر شدنتو تبریک می گم و خیلی خیلی خوشحال شدم چون اولا یه نفر از انتظار کشیدن راحت شد و
دوما که کلی امید وار شدیم ما.
لطف میکنی بگی چند ماه خدمت کردی و تو کدوم قسمت س بودی ؟
ممنونم از تو دوست خوبم من 18 ماه خدمت کردم و اینکه کار دفتری میکردم تو نیرو زمینی

کیس نامبر @@29
تعداد افراد کیس 2
تاریخ مصاحبه 3 نوامبر در ارمنستان
مهندس عمران کار آزاد
سربازی در س [DISAPPOINTED FACE]
شماره کیس 29xx 
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است  ???????
تشکر کنندگان: smpf ، matin86
دوستان آنکارا... من تقریبا هر دوشنبه و جمعه حدود دو ماه هست که تو سایت سفارت آپدیت میشم. شماها هم همینطورید؟
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: sepidar ، smpf ، sharif.mahmoodpoor
(2016-03-18 ساعت 16:40)Elyar84 نوشته:  سلام دوستان
تو سایت آنکارا برای ما امروز 18 مارچ  به
Case Status Processing Pending
Processing Pending
Your visa case has been refused under Section 221(g) of the U.S. Immigration and Nationality Act.

Further administrative processing of your application is required before a decision can be made regarding your eligibility for a visa. Administrative processing, on average takes four months, but we are unable to estimate the amount of time it will take for any particular applicant.
As soon as this processing is completed, the Embassy will send you an email providing further instructions.You may also check your case's status at the website listed below. There is no other means to check the status of your case.

تغییر پیدا کرده
کسی تجربه و یا اطلاعاتی در این مورد داره که کمکمون کنه؟

ممنون میشم

سلام منم انکارا ap خوردم امروز صبح هم رو حالت interview بود بعد از دیدن پست شما چک کردم دیدم منم به حالت processing pending در امده وضعیتم که طبیعی هست و باید بعد از مصاحبه به این وضعیت در میومد اما برای من بعد از سه ماه و چند روز این اتفاق افتاد که به نظرم باید به فال نیک گرفتش
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

تشکر کنندگان: sepidar ، smpf ، matin86 ، مل مل
با تشکر جناب میلاد ولی این متن زیرش مکی مشکوک هست که نوشته
Processing ‎Pending‎
Your ‎visa case has been refused under Section 221(g) of the U.S. Immigration and Nationality Act
ضمنن من مصاحبه ام 2 مارچ آنکارا بود و تا امروز 11 بار هم تو سیس هم سفارت آپدیت داشتم این کلمه refusedخیلی شوک آور هستش
تشکر کنندگان: smpf
(2016-03-18 ساعت 17:56)Elyar84 نوشته:  با تشکر جناب میلاد ولی این متن زیرش مکی مشکوک هست که نوشته
Processing ‎Pending‎
Your ‎visa case has been refused under Section 221(g) of the U.S. Immigration and Nationality Act
ضمنن من مصاحبه ام 2 مارچ آنکارا بود و تا امروز 11 بار هم تو سیس هم سفارت آپدیت داشتم این کلمه refusedخیلی شوک آور هستش

این متن را برای همه مینویسد و اصلا نگران نباش همه دوستانی که کلیر شدن این متن را دیدن و توی برگه صورتی یا ... که سفارت به شما داده هم نوشته شده , آپدیت سفارت اهمیت نداره چون وب سایت آپدیت هست ولی سیس معمولا مختص فردیه که کیس نامبر به ایشان تعلق داره
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

تشکر کنندگان: smpf ، matin86 ، مل مل
(2016-03-18 ساعت 12:39)asal1372 نوشته:  دوستان عزیز ارمنستان 3 کیس دیگه رو هم کلیر کرد.
2782
2799
4491
مبارکشون باشه

ضمن تبریک به اعضاء پرونده های فوق و آرزوی کلیر شدن هر چه سریعتر برای سایر دوستان منتظر
عزیزان کسی میدونه کلیر شدن زودتر از زمان مورد انتظار برای کیس 4491 چه توجیهی میتونه داشته باشه ؟
تشکر کنندگان: smpf ، matin86 ، مل مل
(2016-03-18 ساعت 15:21)farzaneh_saremi نوشته:  
(2016-03-18 ساعت 14:03)moh.saee نوشته:  
(2016-03-18 ساعت 13:03)farzaneh_saremi نوشته:  سلام. من هم 29 فوریه تو ابوظبی مصاحبه داشتم و 1 مارچ هم یک آپدیت داشتم که دوستان میگن آپدیت های ....

سلام. آفیسر من که یه پسر جوون بود، بهم گفت یک ماه دیگه سایت رو چک کن و نگران نباش. من همه چیز رو خوب نو..

آفیسر من هم همون آقا بود و فقط گفت حدودا یک ماه دیگه سایت رو چک کن. همین!

سلام. سایت ابوظبی کیس نامبر شما رو میشناسه؟ چه جوری وارد می کنید کیس نامبرتون رو؟
دوستان با تجربه لطفا اعلام کنند از چه طریقی اتمام مراحل AP برای مصاحبه شوندگان ابوظبی اعلام میشه؟
شماره کیس: 2016AS4XXX
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ
سفارت: ابوظبی
سربازی معاف و کار خصوصی
کارشناسی ارشد مکانیک
وضعیت: AP آپدیتها: 15، 16، 17
آپدیتهای ایمیلی: 22 مارچ و 3 می
آپدیت دو خطی: 2 آگوست - تبدیل به or: روز 4 آگوست
تشکر کنندگان: مل مل ، smpf
(2016-03-18 ساعت 18:22)ستوده نوشته:  
(2016-03-18 ساعت 12:39)asal1372 نوشته:  دوستان عزیز ارمنستان 3 کیس دیگه رو هم کلیر کرد.
2782
2799
4491
مبارکشون باشه

ضمن تبریک به اعضاء پرونده های فوق و آرزوی کلیر شدن هر چه سریعتر برای سایر دوستان منتظر
عزیزان کسی میدونه کلیر شدن زودتر از زمان مورد انتظار برای کیس 4491 چه توجیهی میتونه داشته باشه ؟

این کیس از دوستان هستند.رشته فوق لیسانس میکروبیولوپی در بیمارستان دولتی و همسرشون سربازی س. ظاهرا آفیسر برای ایشون خیلی راحت گرفته. ایشون رو کلیر کرده اما شوهرشون هنوز کلیر نشدن.
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin
تشکر کنندگان: sepidar ، smpf ، heidary1356 ، matin86 ، ستوده
(2016-03-18 ساعت 18:25)moh.saee نوشته:  
(2016-03-18 ساعت 15:21)farzaneh_saremi نوشته:  
(2016-03-18 ساعت 14:03)moh.saee نوشته:  سلام. آفیسر من که یه پسر جوون بود، بهم گفت یک ماه دیگه سایت رو چک کن و نگران نباش. من همه چیز رو خوب نو..

آفیسر من هم همون آقا بود و فقط گفت حدودا یک ماه دیگه سایت رو چک کن....

سلام. سایت ابوظبی کیس نامبر شما رو میشناسه؟ چه جوری وارد می کنید کیس نامبرتون رو..

بله کیس من رو میشناسه. شما برای ورود صفرهای کیستون رو وارد میکنید؟باید به این صورت بنویسید. 2016as1234
صفرها رو نزنید و دوباره امتحان کنید. در مورد اطلاع سفارت هم من شنیدم ابوظبی ایمیل نمیزنه و خودمون از طریق سایت باید مطلع بشیم. فکر میکنم روزی یک بار چک کنید خوب باشه.

case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
تشکر کنندگان: smpf ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان