کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
دوستان عزیز فکر نکنم آپ 18 مارس ابوظبی در سیس مربوط به ایمیل ارسالی از طرف دوستان باشه چون خیلی ها18مارس آپ شدن فکر کنم داره یک اتفاقاتی میوفته
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-03-19 ساعت 23:36)elhamh123 نوشته:  
(2016-03-19 ساعت 21:06)USIMMIGRANT نوشته:  سلام دوستان
ميتونم از همه دوستان خواهش كنم بفرماييد توي حساب بانكيتون به طور متوسط چقدر پول گذوشتيد؟ بيشتر از چقدر نبايد باشه؟ مبلغي كه قابل قبول باشه؟

باسلام
من نميدونم چقدر بايد باشه ولى ما چهار نفر بوديم تو يه حساب قديمى كه مال خودم بود و صدونود ميليون پر كردم كه خرده هم داشت منظورم اينه كه روند نبود
ولى من روز مصاحبه گفتم اسپانسرم دارم اصلا ازم نخواست ينى بدون اسپانسر اين مبلغ براى چهار نفر قابل قبول بود
ان شاءلله كه تونسته باشم كمك كرده باشم

دوست عزیز به ازای برنده معادل ریالی 15 هزار دلار و هر نفر اضافه 5 هزار دلار اضافه فرمایید ما 2نفر بودبم تقریبا 70 میلیون یادتون باشه پول زیاد هم مشکوک به پولشویی است پس بیشتر از 21 هزار دلار برای دو نفر که بالاتر از خط فقر آمریکاست هم نبرید
**Case number : 1xxx‎
Dv ‎260 : 28 may‎
Interview: ‎second week of november‎
Abu ‎dhabi‎
Up ‎dates: 18November‎
Ceac ‎update: ‎
25 ‎January‎
Clearance .31 March
تشکر کنندگان: moh.saee ، USIMMIGRANT ، smpf ، مل مل
(2016-03-20 ساعت 09:37)417881 نوشته:  
(2016-03-19 ساعت 23:36)elhamh123 نوشته:  
(2016-03-19 ساعت 21:06)USIMMIGRANT نوشته:  سلام دوستان
ميتونم از همه دوستان خواهش كنم بفرماييد توي حساب بانكيتون به طور متوسط چقدر پول گذوشتيد؟ بيشتر از چقدر نبايد باشه؟ مبلغي كه قابل قبول باشه؟

باسلام
من نميدونم چقدر بايد باشه ولى ما چهار نفر بوديم تو يه حساب قديمى كه مال خودم بود و صدونود ميليون پر كردم كه خرده هم داشت منظورم اينه كه روند نبود
ولى من روز مصاحبه گفتم اسپانسرم دارم اصلا ازم نخواست ينى بدون اسپانسر اين مبلغ براى چهار نفر قابل قبول بود

دوست عزیز به ازای برنده معادل ریالی 15 هزار دلار و هر نفر اضافه 5 هزار دلار اضافه فرمایید ما 2نفر بودبم تقریبا 70 میلیون یادتون باشه پول زیاد هم مشکوک به پولشویی است پس بیشتر از 21 هزار دلار برای دو نفر که بالاتر از خط فقر آمریکاست هم نبرید

ممنون بابت جوابتون دوست عزيز
واسه يك نفر بيشتر از چقدر نشه بهتره؟
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: smpf
(2016-03-20 ساعت 01:47)farzaneh_saremi نوشته:  
(2016-03-20 ساعت 01:18)hoseinonline نوشته:  سلام

2016as44xx

با سلام

آقا من سر اینکه مدرک لیسانسم همراهم نبود و کارم شرکت خصوصی خودروسازی بود کلیر خوردم حالا دارم یک ایمیل به ارمنستان میزنم و تصویر اصل مدرک لیسانسو با رزومه و حکم کارگزینی برایشان ارسال میکنم. اشکالی پیش نمیاد!!

مرسی
راستش من هم مشکلی مثل شما دارم. روز مصاحبه ازم پرسید جایی زندگی نکردی؟ من هم گفتم یه سفر به مالزی داشتم (2 ماه مالزی بودم اما به مدت اونجا بودن اشاره نکردم) برای امتحان آیلتس و مدرکم هم همراهم بود اما فکر کردم نیازی نیست. و اون هم بدون هیچ توضیحی ای پی زد بهم. حالا خانواده میگن شاید لازم بوده مدرکت رو بهش میدادی. من هم به نظرم رسید اگر ایمیل کنم خوب باشه. اما ترسیدم مشکلی پیش بیاد. لطفا اگر جوابی گرفتید من رو هم در جریان بذارید مرسی.

سلام
مدیران سایت لطفا راهنمایی نمایید.

باعث طولانی تر شدن پروسه نمیشه.

مرسی
سلامسال نو مبارک
شوهرم که برنده اصلی هست 18 مارچ اپدیت شد اما من نشدم.نگران شدممممممممممممممممممممممم
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS4**:‎ ‎‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو  ap‎
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
تشکر کنندگان: smpf ، matin86 ، مل مل
سلام دوستان، سال نو مبارك، بعد از اين كه اسممون تو ليست كلير شده هاي سفارت(ايروان) اومد بايد ايميل بزنيم يا همونجوري كه نوشته هر موقع تا exp date اگر بريم ok هست؟ يه سوال ديگه، براي مديكال از چقدر قبل اون زمان هماهنگ كنيم خوبه؟ اصلا در كل يك هفته بيشتر كارمون طول ميكشه؟ ببخشيد كلي سوال پرسيدم...
تشکر کنندگان:
سلام از دوستان ابوظبی که 9 و15 مارچ اپدیت or داشتن کسی کلییر شده؟
لطفا اطلاع رسانی کنید
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: smpf ، مل مل
(2016-03-20 ساعت 13:57)hoseinonline نوشته:  
(2016-03-20 ساعت 01:47)farzaneh_saremi نوشته:  
(2016-03-20 ساعت 01:18)hoseinonline نوشته:  سلام

2016as44xx

با سلام

آقا من سر اینکه مدرک لیسانسم همراهم نبود و کارم شرکت خصوصی خودروسازی بود کلیر خوردم حالا دارم یک ایمیل به ارمنستان میزنم و تصویر اصل مدرک لیسانسو با رزومه و حکم کارگزینی برایشان ارسال میکنم. اشکالی پیش نمیاد!!

مرسی
راستش من هم مشکلی مثل شما دارم. روز مصاحبه ازم پرسید جایی زندگی نکردی؟ من هم گفتم یه سفر به مالزی داشتم (2 ماه مالزی بودم اما به مدت اونجا بودن اشاره نکردم) برای امتحان آیلتس و مدرکم هم همراهم بود اما فکر کردم نیازی نیست. و اون هم بدون هیچ توضیحی ای پی زد بهم. حالا خانواده میگن شاید لازم بوده مدرکت رو بهش میدادی. من هم به نظرم رسید اگر ایمیل کنم خوب باشه. اما ترسیدم مشکلی پیش بیاد. لطفا اگر جوابی گرفتید من رو هم در جریان بذارید مرسی.

سلام
مدیران سایت لطفا راهنمایی نمایید.

باعث طولانی تر شدن پروسه نمیشه.

مرسی

سلام قطعاً درآمد بالا جای سوال ایجاد میکند در روز مصاحبه بنده اولین سوال در مورد شغل من پرسیده شد و دومین سوال در مورد میزان درآمد سالانه علت اصلی آن هم اطلاعات فرم 260 بود و نامه تمکین مالی،البته تمکین مالی من هم عدد زیادی نبود ولی باز هم این باعث کلیرنس تا کنون 160 روز گردیده است
من فکر می کنم شغل حساس و یا درآمد بالا چک آن از سربازی سپاه هم بیشتر طول می کشد.
اما باز هم توصیه میکنم در تمامی مراحل صداقت در صدر امور قرار گیرد
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: smpf ، matin86 ، مل مل
(2016-03-20 ساعت 13:16)USIMMIGRANT نوشته:  
(2016-03-20 ساعت 09:37)417881 نوشته:  
(2016-03-19 ساعت 23:36)elhamh123 نوشته:  باسلام

ممنون بابت جوابتون دوست عزيز
واسه يك نفر بيشتر از چقدر نشه بهتره؟
از بقيه دوستاني كه مصاحبه رفتن خواهش ميكنم جواب بدن!
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: nimashariat ، smpf
(2016-03-20 ساعت 18:10)heidary1356 نوشته:  سلام از دوستان ابوظبی که 9 و15 مارچ اپدیت or داشتن کسی کلییر شده؟
لطفا اطلاع رسانی کنید

ما که هم 15 هم 18 مارچ آپدبت داشتیم ولی هنوز or نشدیم
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: behjan ، smpf ، مل مل
(2016-03-21 ساعت 00:52)rtt نوشته:  
(2016-03-20 ساعت 18:10)heidary1356 نوشته:  سلام از دوستان ابوظبی که 9 و15 مارچ اپدیت or داشتن کسی کلییر شده؟
لطفا اطلاع رسانی کنید

ما که هم 15 هم 18 مارچ آپدبت داشتیم ولی هنوز or  نشدیم
دوست عزیز
به احتمال بسیار زیاد برادرتون این هفته ی میلادی جزو کلیرنس گروهی ابوظبی هستند .
عیدو کلیرنس با هم بر شما و برادرتون مبارک باد.
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
تشکر کنندگان: smpf ، rtt ، matin86 ، مل مل
(2016-03-21 ساعت 01:09)sepidar نوشته:  
(2016-03-21 ساعت 00:52)rtt نوشته:  
لطفا اطلاع رسانی کنید

ما که هم 15 هم 18 مارچ آپدبت داشتیم ولی هنوز or  نشدیم
دوست عزیز
به احتمال بسیار زیاد این هفته ی میلادی جزو کلیرنس گروهی ابوظبی هستید .
عیدو کلیرنس با هم مبارک .

دوست عزيز چيزي به اسم كلير گروهي وجود ندارد!! اطلاعات نادرست ندهيد

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
اپديت ٢٥ ژانويه در سايت سيس
خدمت انجام ندادم
(2016-03-21 ساعت 01:15)usmamal نوشته:  
(2016-03-21 ساعت 00:52)rtt نوشته:  ما که هم 15 هم 18 مارچ آپدبت داشتیم ولی هنوز or  نشدیم
دوست عزیز

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
خدمت انجام ندادم

سال نو همه دوستان مبارررررك
ان شاءلله سال جديد سال رسيدن به موفقيت و كاميابى ورسيدن به ارزوهاى خوب باشه براى همتون

حالا يه سوال
اين or شدن واقعا بمعناى كلير شدنه
ينى روز دوشنبه من واقعا بايد منتظر ايميل باشم؟؟؟؟

چه انتظارنفس گيرررررررررررى !!!!!!!!
تشکر کنندگان: asal1372 ، matin86 ، smpf ، مل مل
(2016-03-21 ساعت 01:15)usmamal نوشته:  
(2016-03-21 ساعت 00:52)rtt نوشته:  ما که هم 15 هم 18 مارچ آپدبت داشتیم ولی هنوز or  نشدیم
دوست عزیز

شماره كيس ٣٥٠٠
مصاحبه ايوظبي ٢٠ دسامبر
تعداد افراد كيس ٦
خدمت انجام ندادم
دوست گرامی
در پروسه لاتاری هیچکسی به صراحت شما نمیتونه رای صادر بکنه
ولی بنده بازم به نظر شما احترام میگذارم و نظر شمارو اطلاعات نادرست اتلاق نمیکنم . هرچند مطالعه ی تجربیات مدیران و پیشکسوتان عزیز در سالهای گذشته دلیلی بر عرایض بنده است.

امیدوارم کلیه ی دوستان و هموطنان عزیزم هرچه سریعتر مشمول کلیرنس بشن و خونواده هاشون از نگرانی و بلاتکلیفی خارج بشن .
همچنین جنابعالی .
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
تشکر کنندگان: Interuniversal ، asal1372 ، panizrm ، matin86 ، smpf ، مل مل
(2016-03-19 ساعت 15:30)ساینا کریمی نوشته:  
(2016-03-19 ساعت 09:11)mehdihk نوشته:  
(2016-03-19 ساعت 08:18)rtt نوشته:  برادر من امروز یه آپدیت دیگه خورد 18 مارچ یکی دیگه هم 15 مارچ خورده بود ولی or نشده هنوز
دوستان گفته بودن که آپدیت های آمریکا با orهمراهه ولی گویا اینجور نیست چون آپ امروز مال آمریکا بوده
حالا دوستان با تجربه ما کی منتظر کلبر شدن باشیم؟
سلام دوست عزیز
فکر نمی کنم کسی گفته باشه آپدیت های آ م ر ی ک ا با or همراهه شما اشتباه برداشت کردید اونها گفتند : آپدیتهای ceac که شبانه باشه ( بدلیل اختلاف زمانی ) متعلق به آ م ر ی ک ا است و اگر با تبدیل / به  or همراه باشه نشانه کلیر شدنه
موفق باشید .

سلام
or نشانه کلیر شدن نیست.
الان دقیقا ده روزه که من  در سیس تبدیل به or  شدم ولی سایت سفارت ابوظبی هیچ تغییری نکرده برام.

شاید باید همه کیس شما کلیر بشوند تا سایت کلیری شما را اعلام کنه
تشکر کنندگان: sepidar ، mehdihk ، smpf ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان