کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-22 ساعت 10:25)alireza663 نوشته:  
(2016-03-22 ساعت 10:15)rtt نوشته:  
(2016-03-22 ساعت 10:08)alireza663 نوشته:  سلام به همه دوستان
همين الان سايت سيس رو چك كردم خدا رو شكر من كه برنده اصلي هستم / به or تبديل شده

یعنی شما با آپدیت سفارت تبدیل به or  شدین؟؟؟

خير، توي سايت سيس آپديت شدم و به or تبديل شدم

بله می دونم تو سایت سیس ولی آپدیت سفارت بوده جون الان اینجا تو آمریکا شبه هنوزم 22 مارچ نشده
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: Gem120 ، smpf
(2016-03-22 ساعت 10:27)rtt نوشته:  
(2016-03-22 ساعت 10:25)alireza663 نوشته:  
(2016-03-22 ساعت 10:15)rtt نوشته:  یعنی شما با آپدیت سفارت تبدیل به or  شدین؟؟؟

خير، توي سايت سيس آپديت شدم و به or تبديل شدم

بله می دونم تو سایت سیس ولی آپدیت سفارت بوده جون الان اینجا تو آمریکا شبه هنوزم 22 مارچ نشده

من ساعت ٧.٣٠ صبح كه چك كردم ١٨ مارچ بودم ولي نيم ساعت پيش ٢٢ مارچ بودم ولي توي سايت سفارت هنوز ٢٥ ژانويه هستم
کيس نامبر: ‎2016AS14**‎
تعداد افراد: 2 نفر
کنسولگری: ‎Abu Dhabi‎ (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
تاریخ مصاحبه : ٩ نوامبر
برنده:سربازی نيروي انتظامي ،لیسانس متالورژي، كار آزاد
آپدیت ها: 9دسامبر ، 22 دسامبر ،25ژانویه ، ١٨ مارچ ، ٢٢ مارچ
کلیر: ٢٢ مارچ
سفر به آمریکا: ‎ايشالا بزودي
تشکر کنندگان: Gem120 ، پرسپولیس6 ، smpf ، matin86 ، مل مل
(2016-03-22 ساعت 10:30)alireza663 نوشته:  
(2016-03-22 ساعت 10:27)rtt نوشته:  
(2016-03-22 ساعت 10:25)alireza663 نوشته:  خير، توي سايت سيس آپديت شدم و به or تبديل شدم

من ساعت ٧.٣٠ صبح كه چك كردم ١٨ مارچ بودم ولي نيم ساعت پيش ٢٢ مارچ بودم ولي توي سايت سفارت هنوز ٢٥ ژانويه هستم

ما صبح 21 مارچ آپدیت شدیم الانم 22 مارچ. جالبه الان تو سایت سفارت هم چک کردم اونجا هم آپدیت شدیم به تاریخ 22 مارچ ولی متنش عوش نشده و ننوشته که کلیر شدین بیاین بگیرین ویزاتونو
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: Joje mohajer ، Gem120 ، پرسپولیس6 ، مل مل
دوستان کسی آژانس مطمئن واسه پیکاپ سراغ داره؟لطفن برام پیام خصوصی بفرستین
تشکر کنندگان: smpf
هههههههوووووووووووورررررراااااااااااااا
دوستان همين الان از ابوذبي واسم ايميل اومد كه ويزان صادر شده
ايشاللااا همه بزودي ويزاشون صادر شه
کيس نامبر: ‎2016AS14**‎
تعداد افراد: 2 نفر
کنسولگری: ‎Abu Dhabi‎ (تغییر کنسول گری از طرفkcc)
تاریخ مصاحبه : ٩ نوامبر
برنده:سربازی نيروي انتظامي ،لیسانس متالورژي، كار آزاد
آپدیت ها: 9دسامبر ، 22 دسامبر ،25ژانویه ، ١٨ مارچ ، ٢٢ مارچ
کلیر: ٢٢ مارچ
سفر به آمریکا: ‎ايشالا بزودي
(2016-03-22 ساعت 11:00)alireza663 نوشته:  هههههههوووووووووووورررررراااااااااااااا
دوستان همين الان از ابوذبي واسم ايميل اومد كه ويزان صادر شده
ايشاللااا همه بزودي ويزاشون صادر شه

تبریک تبریک
آخه عیدی از این بهتر
به امید ایشود شدن ویزای کل بچه ها
شماره کیس: 51XX - تاریخ رویت قبولی: 7May2015 - کنسولگری: ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر
ارسال فرمهای سری اول: 22May2015-  تاریخ کارنت شدن : 8Feb2016 - تاریخ مصاحبه:17APR2016 - آپدیتها: 19 , 21 آپریل و 6 ، 12 ژوین (تبدیل به Or)
تاریخ کلیرنس:.... - اولین سفر به آمریکا: Big GrinCool - وضعیت کیس ( ارشد عمران - شرکت خصوصی- معاف)
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، smpf ، copol ، matin86 ، مل مل
دوستان عزیز الان از ابوظبی میل امد که کلیر شدید ولی سایت ابوظبی آپ نشده در ضمن من در سیس دیروز آپشدم و امروز هم آپ شدم خودم که برنده اصلی هستم or شدم ولی همسرم و فرزندم در سیس آپ شدند ولی or نشدند به نظرشما باید صبر کنم تا متن سفارت عوض بشه بعد پاسپورت را بدم برای پیکاپ یک نکته دیگه اینکه من 4 نوامبر مصاحبه داشتم و جواب مدیکال را 3 نوامبر گرفتم به نظر شما برای گرفتن ویزا با این فرصت کم ویزا را پیکاپ کنم یا خودم برم ممنون میشم جواب بدید

تعداد افراد کیس 3 نفر شغل آزاد سربازی س
تشکر کنندگان: masoud398 ، NGNJ ، moh.saee ، smpf ، matin86 ، مل مل
(2016-03-22 ساعت 03:07)Elyar84 نوشته:  سلام دوستان
تو سایت آنکارا برای ما امروز 18 مارچ  به
‎Case Status Processing Pending‎
Processing ‎Pending‎
Your ‎visa case has been refused under Section 221(g) of the U.S. Immigration and Nationality Act.‎

‎Further administrative processing of your application is required before a decision can be made regarding your eligibility for a visa. Administrative processing, on average takes four months, but we are unable to estimate the amount of time it will take for any particular applicant.‎
As ‎soon as this processing is completed, the Embassy will send you an email providing further instructions.You may also check your case's status at the website listed below. There is no other means to check the status of your case.‎

تغییر پیدا کرده
کسی تجربه و یا اطلاعاتی در این مورد داره که کمکمون کنه؟

ممنون میشم

سلام دوست عزیز
اتفاق خاصی رخ نداده.
شما منتظر باشید تا اون اسلش به or تغییر پیدا کنه
شماره کیس : 2016AS00000xxx
تاریخ مصاحبه : هفته اول اکتبر 2015
محل مصاحبه : آنکارا
تعداد افراد کیس : 2 نفر
برنده اصلی ( Principle Applicant) : خودم
سربازی : ارتش
وضعیت فعلی : صدور ویزا (فعلا نفر اصلی)
تشکر کنندگان: smpf ، مل مل
(2016-03-22 ساعت 11:28)arvin1978 نوشته:  دوستان عزیز الان از ابوظبی میل امد که کلیر شدید ولی سایت ابوظبی آپ نشده در ضمن من در سیس دیروز آپشدم و امروز هم آپ شدم خودم که برنده اصلی هستم or شدم ولی همسرم و فرزندم در سیس آپ شدند ولی or نشدند به نظرشما باید صبر کنم تا متن سفارت عوض بشه بعد پاسپورت را بدم برای پیکاپ یک نکته دیگه اینکه من 4 نوامبر مصاحبه داشتم و جواب مدیکال را 3 نوامبر گرفتم به نظر شما برای گرفتن ویزا با این فرصت کم ویزا را پیکاپ کنم یا خودم برم ممنون میشم جواب بدید

واسه ما هم ایمیل اومد
دقیقا ما هم مشکل شمارو داریم روز مصاحبمون هم با شما یکیه ما می خواستیم پیکاپ کنیم و تو همین یک ماه هم خارج شیم (البته من از طرف برادرم صحبت می کنم) ولی تو ایمیل نوشته که با مدیکال جدید بیاین حالا نمیدونیم چیکار کنیم
تشکر کنندگان: smpf ، مل مل
(2016-03-22 ساعت 11:28)arvin1978 نوشته:  دوستان عزیز الان از ابوظبی میل امد که کلیر شدید ولی سایت ابوظبی آپ نشده در ضمن من در سیس دیروز آپشدم و امروز هم آپ شدم خودم که برنده اصلی هستم or شدم ولی همسرم و فرزندم در سیس آپ شدند ولی or نشدند به نظرشما باید صبر کنم تا متن سفارت عوض بشه بعد پاسپورت را بدم برای پیکاپ یک نکته دیگه اینکه من 4 نوامبر مصاحبه داشتم و جواب مدیکال را 3 نوامبر گرفتم به نظر شما برای گرفتن ویزا با این فرصت کم ویزا را پیکاپ کنم یا خودم برم ممنون میشم جواب بدید

سلام دوست عزیز
اگر براتون ایمیل زدن که شما یعنی برنده اصلی مراحل اداریش کامل شده و واسه بقیه اعضای کیس هنوز حالت AP هستش ، پیشنهاد میکنم برید ویزاتون رو دریافت کنید و منتظر بقیه نشید. اگر مدت زمان مدیکالتون رو به اتمام هست ، باید حضوری برید و مدیکال رو تمدید کنید در غیر اینصورت اگر مدارک رو ارسال کنید تاریخ ویزا با تاریخ مدیکال فعلی خواهد بود و تحت هیچ شرایطی قابل تعویض هم نمیباشد
شماره کیس : 2016AS00000xxx
تاریخ مصاحبه : هفته اول اکتبر 2015
محل مصاحبه : آنکارا
تعداد افراد کیس : 2 نفر
برنده اصلی ( Principle Applicant) : خودم
سربازی : ارتش
وضعیت فعلی : صدور ویزا (فعلا نفر اصلی)
تشکر کنندگان: smpf ، copol ، مل مل
سلام به همه دوستان عزيزان
اميدوارم روز خوبي داشته باشيد و سال نو و بهار طبيعت رو به شما تبريك ميگم.
زنده از انكارا گزارش ميدم.
همين الان ايميلي اومد كه گفته امروز يا فردا ويزا شما صادر ميشه(البته در جواب ايميل خودم بودم)
فقط به درستان عزيز كه دارن ميان انكارا براي دريافت ويزا و همچنين كساني كه تمديد مديكال دارن و دريافت ويزا بگم كه مدت حضورتون بيش از يك هفته خواهد بود و دليلش هم اين هست كه با سيستم جديد براي ptt به هيچ وجه نميشه رفت سفارت و همه كارها از طريق پست انجام ميشه. به همين دليل حتماً اينو در برنامه ريزيتون لحاظ كنيد.
پيروز و موفق باشيد.

CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,713)
تشکر کنندگان: sheghi ، NGNJ ، Siamak ، Interuniversal ، smpf ، copol ، matin86 ، مل مل
دوستان عزیز
تبریک به بچه های ابوظبی
بالاخره چند نقری رو کلیر کرد
این همون کلیر دسته جمعی بود بود که همه منتظرش بودن
به همتون تبریک میگم
سال نو و کلیری مبارکتون باد
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: rtt ، moh.saee ، tala82 ، smpf ، matin86 ، مل مل
(2016-03-22 ساعت 11:37)saeid Mercedes نوشته:  

سلام دوست عزیز
اگر براتون ایمیل زدن که شما یعنی برنده اصلی مراحل اداریش کامل شده و واسه بقیه اعضای کیس هنوز حالت AP هستش ، پیشنهاد میکنم برید ویزاتون رو دریافت کنید و منتظر بقیه نشید. اگر مدت زمان مدیکالتون رو به اتمام هست ، باید حضوری برید و مدیکال رو تمدید کنید در غیر اینصورت اگر مدارک رو ارسال کنید تاریخ ویزا با تاریخ مدیکال فعلی خواهد بود و تحت هیچ شرایطی قابل تعویض هم نمیباشد

ایمیل آمده کلیر شدید ولی معلوم نیست همه اعضا کلیر شدیم یا فقط من که برنده اصلی هستم کلیر شدم چون مبنای کلیر شدن را اگر بر روی or شدن بگذارید حرف شما درست است در ضمن پست یکی از بچه های ایروان که 3 نوامبر مصاحبه شده بود و همین چند روز پیش کلیر شده بود به نظرم اینطور بود که در سیس or نشده بود با توجه به اینکه فرزندم 8 ساله است فکر نمی کنم اصلا در ap قرار داشته باشد تا جواب کلیری بیاد فقط برای همسرم جای سوال می ماند
تشکر کنندگان: moh.saee ، smpf ، asal1372 ، matin86 ، مل مل
دوستان عزیز سلام و تبریک بابت کلیر شدن....امیدوارم امروز ما اکتبری ها بهترین عیدی امسالمون رو بگیریم.(همچنان منتظر از 28 اکتبر)
كيس نامبر:2016AS000026xx  >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی

تشکر کنندگان: آنیسا91 ، پرسپولیس6 ، ghobad2121 ، behjan ، آنجلا.. ، smpf ، asal1372 ، matin86 ، مل مل
تبریک به دوستااان....یعنی چی شده کیس ماا...?
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
تشکر کنندگان: alakanzas ، behjan ، smpf ، مل مل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان