موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-07 ساعت 11:14)sd_seraj نوشته: (2016-04-07 ساعت 09:06)a4542 نوشته: (2016-04-05 ساعت 16:40)sd_seraj نوشته: اره،درسته،رفتم سفارت بهم گفتن که داخل سایت اشتباه شده،چون مال من ابتدا در سایت سیس تبدیل به or شد و بعد از اون هم در سایت سفارت اومد که ویزای شما حاضره و برای دریافت اقدام کنید ولی ایمیلی نیومد که من همین هفته اومدم دبی و ابتدا مدیکالها رو تمدید کردم و بعدشم رفتم یفارت که بهم اینو گفتن،به همین خاطر فک کنم حتما از سفارت ابوظبی هم ایمیلی برای تحویل پاسپورتها باید دریافت کنید
کیس as13**
مصاحبه:۲۷ اکتبر ابوظبی
تبدیل وضعیت در سیس به or:8apr
کلیری در سایت سفارت:10april
و پس از مدتی مجددا تبدیل or به /
در روز مراجعه به سفارت هم پس از بررسی گفتند که اشتباه شده و دوباره در سایت به ap تغییر پیدا کرد
دوست عزیز امیدوارم بهزودی کلیر بشید حتما خیلی براتون سخت بوده با این همه هزینه و وقت برید و این جواب رو بشنوید.ما هم روزی که پاسها رو بردیم اول یه آقایی گرفت که به نظر میرسید متوجه نیست که ما برای چی اومدیم چون پس از چک کردن با کامپیتور رفت یه خانوم فارسی زبا ن رو اورد اون خانوم هم که معلوم بود حسابی خسته است اول به ما گفت چرا دیر اومدید.پس مدیکالتون کو و در اخر گفت شما که هنوز فرایند اداریتون کامل نشده.من هم پرینت اخرین اپدیت سایت که گفته بود هر چه زودتر پاسها رو بیارید رو بهشون تحویل دادم و ایشون هم پاسها رو گرفتن و گفتند پنجشبه مراجعه کنید اگه ویزاتون اماده نبود برگردید و دوباره پیکاپ کنید.
ممنون از لطفتون امیدوارم همگیب دوستان کلیر شن به زودی،انتظار خیلی سختیه،فقط یه سوال،واسه شما ایمیل اومده بود؟چوم من همor شده بودم و هم توی سایت واسم مینوشت که پاستون رو بیارید،فقط ایمیلی واسم نیومده بود،فک کنم واسه همون اینو بهم گفته بودن
دوست عزیز به امید موفقیت شما.برای ما هم ایمیلی نیومد و ما به استناد آپدیت سایت و این که اعلام کرده بودن پس از 16 آوریل گارانتی برای دریافت ویزا نیست رفتیم.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-07 ساعت 16:36)Hosein_hhs نوشته: سلام
دوست عزيز مطمئنا هنگام مصاحبه به شما افيسر گفت كه اين سايت (سفارت امريكا در ارمنستان)رو چك كنين وقتي كيس نامبرتون رو ديدين براي گرفتن ويزا اقدام كنين و صحبتي از ايميل نزدن
سپاس از یادآوری شما دوست عزیز. حق با شماست هیچ اشاره ای به ایمیل نکردن .
با آرزوی کلیری هر چه سریعتر برای شما و بقیه همراهان مهاجرسرا
9case**17
تعداد کیس 2 نفر
همسر سربازی س- شغل مدرس دانشگاه
ارسال فرم 19جون
تاریخ مصاحبه 3 دسامبر- ایروان
وضعیت : کلیر در تاریخ 4 آپریل
آپدیت 16 دسامبر - 1 آپریل آپدیت شبانه - 4 آپریل کلیر
مقصد به امید خدا میتون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به تمام دوستان کلیر شده ارمنستان .بچه ها کسی از ابوظبی خبر نداره فک کنم ابوظبی 2 ماهی عقب تره و هنوز روی اکتبر و نوامبر باشه. کسی از بچه های دسامبر ابوظبی تا به حال کلیر یا حداقل or شده؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-07 ساعت 10:01)tyrex نوشته: (2016-04-07 ساعت 09:35)behzad mg نوشته: دوستان سلام
اینکه توی سایت سیس برای من میزنه مراحل اداری ولی برای همسرم میزنه آماده معنیش اینه که همسرم چک نخورده ؟
ممنون
بله .چک نخورده و هر موقع خواست میتونه بره ویزاشو بگیره. البته حالا که نگرفتین بزار با هم بگیرید.
با تشکر از پاسخ شما ، با توجه به اینکه نفر اصلی من هستم همسرم میتونه قبل از من ویزاشو دریافت کنه ؟
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-08 ساعت 00:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-08 ساعت 00:43 توسط masoud398.)
دوستان از بچه های دسامبر ارمنستان کسی میدونه چند تا دیگه باقی موندن؟
که خود منم یکی از اونام و امیدوارم تا یکی دو هفته دیگه کلیر بشیم
سوال دیگه که داشتم این قضیه 16 هر ماه برای دریافت ویزا برای همه سفارت خونه ها هست و اگر کسی استناد داره برای این صحبت میشه به اشتراک بذاره ممنونم
CASE NO:2016AS3XXX ✈ DS260:28 MAY✈ CURRENT :9 OCT✈ SECOND LETTER:21 OCT✈ ANKARA CHANGED TO YEREVAN✈ INTERVIEWEC-17th-CLEARED :8 AUG-1SEP-AFTER ( 8 MONTHS+2WEEKS)
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
به نظرتون ابوظبی خیلی کند نیست ؟
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-08 ساعت 02:22)milaveh نوشته: به نظرتون ابوظبی خیلی کند نیست ؟
خیلی کنده خیلی زیاد و امسال اصلا روندش عجیب و غریب بوده بیش از اندازه ای پی زده و بیش از اندازه هم همه دارن اونجا مصاحبه میشن. البته این نظره من هست و از روی سند و مدرک خاصی نیست.
case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-08 ساعت 00:34)behzad mg نوشته: (2016-04-07 ساعت 10:01)tyrex نوشته: (2016-04-07 ساعت 09:35)behzad mg نوشته: دوستان سلام
اینکه توی سایت سیس برای من میزنه مراحل اداری ولی برای همسرم میزنه آماده معنیش اینه که همسرم چک نخورده ؟
ممنون
بله .چک نخورده و هر موقع خواست میتونه بره ویزاشو بگیره. البته حالا که نگرفتین بزار با هم بگیرید.
با تشکر از پاسخ شما ، با توجه به اینکه نفر اصلی من هستم همسرم میتونه قبل از من ویزاشو دریافت کنه ؟
خیر . نمیتونه. باید نفر اصلی (برنده) کلیر بشه تا بقیه اعضای کیس بتونن ویزا بگیرن.
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس 2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری
کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-08 ساعت 00:42)masoud398 نوشته: دوستان از بچه های دسامبر ارمنستان کسی میدونه چند تا دیگه باقی موندن؟
که خود منم یکی از اونام و امیدوارم تا یکی دو هفته دیگه کلیر بشیم
سوال دیگه که داشتم این قضیه 16 هر ماه برای دریافت ویزا برای همه سفارت خونه ها هست و اگر کسی استناد داره برای این صحبت میشه به اشتراک بذاره ممنونم
سلام. تا همین الان 4 کیس از دسامبر باقی مانده اند که فکر میکنم یکیشون خودتون هستید.
وقتی کلیر شدید تا تاریخ مربوطه که اعلام میکنن در سایت باید تشریف ببرید برای دریافت ویزا و هیچ ربطی به 16 هر ماه نداره.متاسفانه نمیدونم کی این حرفارو میزنه .احتمالن بعضی دوستان از خودشون اجتهاد میکنن.
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس 2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری
کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-07 ساعت 11:11)2ladan نوشته: سلام به همه دوستان
کیس ما 4 آپریل کلیر شد تو سایت سفارت ارمنستان اومد و همچنین تو سیس or شد . اما هیچ ایمیلی نیامده . آیا برای رفتن به سفارت باید منتظر ایمیل باشم؟؟
از دوستان با تجربه ممنون میشم پاسخ بدن.
نه دوست من شما سریع برای پزشک اقدام کن و برو ارمنستان
[STATUE OF LIBERTY]
کیس نامبر @@29
تعداد افراد کیس 2[COUPLE WITH HEART]
تاریخ مصاحبه 3 نوامبر در ارمنستان[DEPARTMENT STORE]
مهندس عمران کار آزاد [CONSTRUCTION WORKER]
سربازی در س [DISAPPOINTED FACE]
تاریخ کلیری 17 مارس [FACE WITH TEARS OF JOY]
شماره کیس 29xx
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است ???????
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گزارش مستقیم از ارمنستان میدم ما هم ویزاهامونو گرفتیم
[STATUE OF LIBERTY]
کیس نامبر @@29
تعداد افراد کیس 2[COUPLE WITH HEART]
تاریخ مصاحبه 3 نوامبر در ارمنستان[DEPARTMENT STORE]
مهندس عمران کار آزاد [CONSTRUCTION WORKER]
سربازی در س [DISAPPOINTED FACE]
تاریخ کلیری 17 مارس [FACE WITH TEARS OF JOY]
تاریخ گرفتن ویزا 7 آپریل [ENVELOPE][THUMBS UP SIGN][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]
شماره کیس 29xx
تعداد کیس 2 نفر
مصاحبه 3 نوامبر ارمنستان شامل کلیرنس
?????? اندکی صبر سحر نزدیک است ???????